- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.401
belirtiler ne durumda orkişşş
SLM KIZLAR tarevet cnm sende kasık agrısı varmı kızlar sag kasıgım cok agrıyo bacagıma vuruyo resmen ay dua edın nolur bu yazımı okuyunca ıns oglum annesının karnına konmusdur. Hepımızın ıns gelecek kalbımızdekı tosuncuklar(AMIN) .Ama ıgneden mıdırkı? bu agrı acaba ondanda cok korkuyomıns ıgneden degıldır
canım doğum saatini vermemişsin.ben 8 30 yazdım.canım 15,16,17,18 gece 12 ye kadar kız.18 i geceden sonra 22 sine kadar erkek.ovulasyon günün 18 gösteriyor.hadi hayırlısı.
kızlar dra gittim bebeğim çok ii
hatta aradaki 4 5günlük gerilik kapanmış..2 gün eksik çıkıyor.zaten bende 16.gün yumurtladımdıkalbide maşallah çok hızlı dedi drum
gelelim kesedeki konumuna....
dr sağıma doğru bastırdı bebek resmen sola yapıştı ölçtü biçti....
sonra sağa bastırdı bebek sağa yaklaştı
demem o ki bebeğin kese konumu hikayesini gözümle gördüğüm için artık kale almıycam.iki resim var.ilkinde resmen sola yapışık ikinciside sağa doğru.....bebeğimin cinsiyeti belli olsun kızlar hepsini saklıyorum buraya kopyalıycam inşallah...
Orkişşşşşşşş
Bence sen hamilesin bacımmmmmmmm
Ama Teroş kafamı karıştırdı değilimdir diye :44::44::44::44:
yemınle aynen bcm bı kalayım ılk ısım benımde kılo vermek yuruyuse baslamak ah ah ıns kalırız bcm bu aycnmm bende sendenim
insallahh ikimizde hamileyizdirr
bunaldim valla bi hamile kalayim direk kilo vercemm insallahh
sanmiyorum bernurr
atesim dusuk 36.3 ,ormalde kizimda yuksek seyrediyordu
kizlar sudafed surubu 5 tl mi? arkadas cuma türkiyeye gidiyor aldircam....
sağol canım.inşallah darısı başına...canım ben cep telimide fazla kullanmıyorum pcdeded fazla oturmuyorum.özellikle bebebğin beyni oluşuyo ya bu ilk üç aylık dönemde mümkün olduğunca gebelik döneminde uzak durmaya çalışcam.dr.3-4 hafta sonra ikili için çağırdı kısmet...taktir allahın.arada giriyorum bende merak ediyorum tabiki herkesi...okuyorum ben gözüm üstünüzde...ama sık giremiyorum o ayrı..bebik için ...inşallah allah sağlıkla bi erkek evlat nasip etmiştir...etmediysede sağlık olsun allahın taktiri.....
yokk cnm bnm iki kizim varrr,allah bagislasinben her ikisine yumurtlamadan sonra kalmisimmm
kizlar cok kotu beyaz beyaz parcalar dusuruyorum kasintim yok krem gecirdii ama durum vahimmm
gerçektenmı..allah razıolsun..kız gaza getırmeyın benıhelenx ne zamandır karşılaşıyorum seninle, üçüncü konusunda kararsızsın biliyorum ama içimden bir his helenxin üçüncüsü erkek olacak diyor
yemınle aynen bcm bı kalayım ılk ısım benımde kılo vermek yuruyuse baslamak ah ah ıns kalırız bcm bu ay
doktora gitmek için neyi bekliyorsun anlamıyorum
5 ağust 36.1 *
6 ağust ---- * (ovul testi silik 2. çizgi+ ph 4,5 )
7 ağust 36,3 * ( ovul testi düne göre 2. çizgi biraz daha belirgin + ph 5 e yakın)
8 ağust 36.4 ( test daha belirgin + ph 5 kasıklarım ağrıyor.. yumoş başladı sanırım )
9 ağust 36.2 ( test silikleşti + ph değişiklik yok 5 yumoş bitti )
10 ağust 36.2
11 ağust 36.6
12 ağust 36.6
13 ağust 36.6
14 ağust 36.6 ( her zaman 7 de ölçüyor dum bu sabah 8 ; 20 gibi ölçtüm )
15 ağust 36.6
16 ağust 36.6
17 ağust 36.6
18 ağust 36.6
19 ağust 36.7
20 ağust 36.7
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?