- 1 Temmuz 2007
- 1.412
- 22
- 683
- 42
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.521
öyle diyorlar. yara mantar vs kız olmasına sebebp olur falan..
annen kaç kız kaç erkek doğurmuş ki?
canım zaten siklusun inerde normal seviyeye
sağlıklı bir bayan olduğunun kanıtı
Sana düşen soğuk almamaya dikkat edecen
İlaç kulalnmayacaksın
oğlumdan önce 33 lere çıktı siklusum
O zaman ilaç kullandım iğne o ay düşürdü sonrasında
27 lerde devam etti zaten. 4.tarih aldığımda da gebe kaldım
canım yumurtlama gününe 14 gün ekle
regl gününü bulursun canım
antibiotik var olan iltihabı kuruttuysa
reglinde erken geleccektir canım
dene bakalım bu ay öyle mi olacak
benim şuan 28lerde gidiyor smear ve hormon kontrolleri yapıldı hiçbir sorun yok doktorlar 28 hatta 35leri normal kabul ediyorlar bunun için ilaçta vermiyorlar senin bi tavsiyen olabilir mi?
hoş bulduk canım sen umutsun dime nasıl gidiyo denemeler ne alemdesınkız canparçam senmisin hoşgeldinnnnn özledim senii
nette yusuf suresi dinle yap...hocayı dinle tekrarla.ben 4-5 gün okumuştum bu şekilde.elimde kurandan takip ettim ayrıca...
cano bebek özelden yazamıyorum.sen hep erkek günündesin.24,25,26,27,28 hepsi erkek.durmak yok yola devam
askolsun herkese baktın bır bana bakmadın neslı
arkadaşım kız sana baktım yazdım ya.sen sayfayı kaçırmışsın.okumamışsın.baktım ver bilgilerini bir daha bakayım.ayıp ettin bakmazmıyım
arkadaşım kız sana baktım yazdım ya.sen sayfayı kaçırmışsın.okumamışsın.baktım ver bilgilerini bir daha bakayım.ayıp ettin bakmazmıyım
bak dorti 9,10,11,12 gece 12 ye kadar erkek.8 i ve 12 sinden sonra kız.şubat ayı için.23 eylül 1976 doğumlusun ve 26 ocak son adet tarihin değilmi.8 ve öncesi kız 9 u gecesi erkek.yani gece ilişki ise seninki erkek.
evet bende erkek ıcın bakmanı ıstedım cok sagol canım.dogum tarıhım 23 eylul 1976 evet.9 u gecesı saat sınırı varmı pekı yorumcuda yani şu saatte olacak ılıskı dıye bır sart varmı.tabıkı yuce rabbım herseyın hayırlısını versın hepımıze..benımde adetıme 7 gun kaldı bakalım ne olacak
9 u gecesi saat 22,23, gece 24 ve sabaha kadar erkek gösteriyor.zaten gece 24 ten sonra ayın 10 una denk geliyor ki oda erkek günü zaten.tabiki allah bilir bunlar içimizi rahatlatmak için.
selam kızlar nasılsınız? artık çok giremiyorum nete. genellikle yatmam gerekiyormuş çok şükür bebişim benimle ama çok dikkat etmem gerekiyormuş. kahverengi akıntım var çünkü. ilk gebeliğimde böle bişi olmamıştı. doktor hep dinlenmem gerektiğini söyledi. merak ettim bi gireyim dedim. herkes iyi dimi? nurseynur doktora gitin mi bebiş nasıl inşallah iyidir.......... ben yarın tekrar gidecem doktora. kızlar dua edin benim için. yeni haberler var mı????????????
çok sevindim canım benim. sağlıcakla kucaklıyalım inşallah bebişlerimizi....................evet cnm hem sana cvp vermiş olayım hem herkese duyurayım
tekrar gittim dr a bebişi çok net gördük ve kalp atışını da çokk net gördük yani benim minik böcüğüm canlı sağlıklı rabbimin izniyle
o kadar sevinçliyimki anlatamam inanın. bundan sonrası inşallah yavaş yavaş gelir. gözümle gördüm ya,canım rahat artık.
darısı tüm isteyenlere inşallah.
Gelincikkkkkkkkkkk
Seni birkez daha takdir ettim ve daha da çok sevdim canooooooo
nedenini sonra yazarım çok acelem var çıkmam lazım
seni çok çok öpüyorummmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?