Süper Anneler - 2011

al iste kal terosunla basbasa bende gidiyorumm

bu arada sevil kaybolduuu

suzannn yokkkkk
mart 21 vardii onunda belli olmustur o nerelerde
burdayım kızz arada girip şöyle bir okuyorum fazla duramıyorum moralim bozuk facede anlattım okursunölee yani ben beklemedeyim uzunca bir sürede öyle olcek gibi ama sizleri takip edecem tabi... çok alıştım ben size yaaaa ..yazmasamda okuyorum hep...sevil bize küsmemiş bacım ...onun daha güzel bir girmeme sebebi var ...yine arada girer herhalde ....​

slmmm kizlarrrrrr,orkisss travetttt,bernur,egeada,gelincik ismini sayamadigimmm kizlarrr sorumu yanitlayin yardim edin ltfffbenim bugun adetimin 13. gunu biraz once test yaptim negatif gulmedi yani,ama benimm uzayan sefaf akintim varrrr,kasigimda agriyo birazzzz simdi niye negatifkiii acaba ovu olup bittimiyaaa acabaama dunde negatiftiiiiyaaa stresten olucemmmm

eylulcum sakin ol oncelikle benim gibi olmussun

beyaz akintinin rengi kivami kac cm kadar uzadi once onu soyle
sonrada takviye aliyomusun
eger aliyosan akintiyi takip etmeyi birak
teste yonel
kac gunde bir regl oluyosun
testin bolsa gece 12 gibi tekrar yap
bu testte silikte olsa bisey cikmadimi
ates olcuyomusun
gulen yuz deilmi kullandigin test gulen yuz 2 gun boyunca pozitif cikiyor daha yumurtlamadin bence

suzancim cnm kocani tehdit etsen bosanirim falan desen
kaale alirmi seni :26:

neymis kizinn sevilin guzel sebebi vallah merak ettimm

nurseynur ve ege ada

tebrik ederim kizlarr uzuldugunuzle kaldiniz rabbim ne buyukk insallahhh oglumuzz olcak demeyide nasip eder mevlamm

cnm rengi su gibi elimde uzadii baya:44:cnm evt takviyeleri hala aliyoruz vick ide aliyomm folik asit ve monodox,ya 29 gunde bir oluyorum ama bu iki aydir 28 oldu ,dun aksam test yaptim gulmedi ,bu sabah yaptimm ,ve biraz once yaptim gulmedi ama orkiss testin cubugunda ikinci cizgi cok az gorunuyodu ama akintim baya varr,ha birde idrarimin phi 8 9 gibi ciktiya baya koyuydu:26:4 tane testim kaldi cnm ben 22 23 gibi gece yine yapim diyorum,ay burdaaa olun neoluuurrrrr:18:

tamam cnm silik varsa yum yakindirr bende kuruydumm hatirlamiyomusunn
akintiya cok aldanma her kadinda olacak diye bisey yok

birde monodox u nerden aldin eylul

tamam cnm silik varsa yum yakindirr bende kuruydumm hatirlamiyomusunn
akintiya cok aldanma her kadinda olacak diye bisey yok

birde monodox u nerden aldin eylul

cnm dedimya turkideyken doktor yazmisti,yazin yani almistim,evicapi da almisti,cnm sen 25inde adet olmustun,8 indede deneme oldu demi,yani benimki yarinda olabilir ,oburgunde,ayyy cok heyecanliyimmyaa:18:allah yardimcimiz olsunnn,kizlaryaa bide ben yarin oruc tutmak istiyorumm,buyuk ihtimallede gece iliski olucakkk,oyle olurmukiya bide diyetim icin diyorum bisey olmaz demii kizlarrr:26:insss hepimiz icin duaa edicemmm

eylul hersey gonlunce olsun tatlım ıns oglun cıkar yola hadı bakalım dualarımız senınle .

coooooookkkkkkk sglll cnmmmyaaaa,oyle ihtiyacimm varkii dualarinizaaa,gercekten hepinizi cok seviyorumm,bigun girmesem dayanamiyorummmsen neler yapiyosun cnmmm

sagol cn ben beklemedeyım ya ınan gunler gecmıyo bugun 6.gunum ılıskıden sonra bakalım artık ıns tutmusdur dualarınızı beklıyom tatlım

sagol cn ben beklemedeyım ya ınan gunler gecmıyo bugun 6.gunum ılıskıden sonra bakalım artık ıns tutmusdur dualarınızı beklıyom tatlım

inssss cnmmmm,seninde bebisin gobusundedirrr,inanki allahhh hepimizin yanindadir bizi goruyodurr,ben cok inaniyorummmseninde daha erken zaten bi hafta daha bekle derimm,sende yumurtlama gunu girdin demi,baska neler yapmistinn

Son düzenleme:
inssss cnmmmm,seninde bebisin gobusundedirrr,inanki allahhh hepimizin yanindadir bizi goruyosurr,ben cok inaniyorummmseninde daha erken zaten bi hafta daha bekle derimm,sende yumurtlama gunu girdin demi,baska neler yapmistinn

cnm dıyet yum gunu namaz dua vajınal dus ıgneden 37 saat sonra tek deneme bakıcaz artık ıns tutmusdur.

Sen vajınal dus yapcanmı?

cnm dıyet yum gunu namaz dua vajınal dus ıgneden 37 saat sonra tek deneme bakıcaz artık ıns tutmusdur.

Sen vajınal dus yapcanmı?

igneden 37 saat sonra doktormu dedi cnmm?:26:valla ben yaklasik 5 aydir diett(tabii dort dortluk degil)esim kan verdi,takviye ilaclarr,hala aliyoruz,ovu testleri aldim onunla yola cikip yumurta akiyla vj dus yapicam insss,orgazm olucam inss sagima yatcamm,ayyy roman gibi yazdim galibaaafffya su bikacgunu sagsalim hayirlisiyla gecrseydimmm

gecer eylulcum ya ınan o gece bıldıklerınıde unutuyosun nasıl heyecan oluyo ya ıns sonucu deger bcm herseye ewet cnm ıgne olunca mecbur 36 saat sonra oluyo deneme

Merhaba arkadaşlar,

Ben de aranıza katılmak istiyorum.
2009 da oğlumu doğumuna 2 gün kala karnımda kaybettim.O günden beri bir oğlum olmasını çok istiyorum.
Tüp bebekle cinsiyet seçimi denedim.1 erkek embriyo oluştu ve tutunamadı bebişim bana.
Ve tüp bebek sonrası adet oldum bugün.Bu aydan itibaren normal yollarla denemek istiyorum.
Buradaki paylaşımları okuyorum, uygulamaya çalışacağım.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Aminnnn.

Son düzenleme:

hos geldin cnmmmmcok uzuldum ogluna cok kotu bi durummussama hic bisey icin gec degil,allah onu aldi yerine vericek ikincisini insss sapasaglam nurtopu gibi ogluslarimiz olucakkk

cnm takip ediyordum seni
cok uzuldum onca masraf bosa mi simdi
ikinciye yari fiyatina yapiyorlar falan diye
birde bu cinsiyet hakkinda yeni ogrendiklerin varsa paylasirmisin
dr lar ne diyor bu konu hakkinda

hos geldin cnmmmmcok uzuldum ogluna cok kotu bi durummussama hic bisey icin gec degil,allah onu aldi yerine vericek ikincisini insss sapasaglam nurtopu gibi ogluslarimiz olucakkk
İnşallah canım,Allah hepimizin gönlüne göre hayırlı evlatlar verir inşallah.

cnm takip ediyordum seni
cok uzuldum onca masraf bosa mi simdi
ikinciye yari fiyatina yapiyorlar falan diye
birde bu cinsiyet hakkinda yeni ogrendiklerin varsa paylasirmisin
dr lar ne diyor bu konu hakkinda
Canım onca masraf boşa dediğin gibi.
İkinciyi yarı fiyatına yaparlar mı bilmiyorum.Hiç sormadım.
Bana erkek bebek için yumurtlama zamanı ilişki ve potasyum ağırlıklı beslenme demişti doktorum.Tabi garantisi yok dedi.Ama gördümki tüp bebekle cinsiyet seçimide garanti değilmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…