- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.561
selam kızlar nasılsınız? artık çok giremiyorum nete. genellikle yatmam gerekiyormuş çok şükür bebişim benimle ama çok dikkat etmem gerekiyormuş. kahverengi akıntım var çünkü. ilk gebeliğimde böle bişi olmamıştı. doktor hep dinlenmem gerektiğini söyledi. merak ettim bi gireyim dedim. herkes iyi dimi? nurseynur doktora gitin mi bebiş nasıl inşallah iyidir.......... ben yarın tekrar gidecem doktora. kızlar dua edin benim için. yeni haberler var mı????????????
teşekkür ederim canoooo nedenini bilmesemde takdirini aldım
bende seni çook öptüüm en yakın zamanda yaz hele mera ettim gıı
Merhaba arkadaşlar,
Ben de aranıza katılmak istiyorum.
2009 da oğlumu doğumuna 2 gün kala karnımda kaybettim.O günden beri bir oğlum olmasını çok istiyorum.
Tüp bebekle cinsiyet seçimi denedim.1 erkek embriyo oluştu ve tutunamadı bebişim bana.
Ve tüp bebek sonrası adet oldum bugün.Bu aydan itibaren normal yollarla denemek istiyorum.
Buradaki paylaşımları okuyorum, uygulamaya çalışacağım.
Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah.Aminnnn.
hoşgeldin canım işallah sen de istediğine kavuşursun...burda hepimiz birbirimizin destekçisi duacısıyız.. kıbrısı ben de deneyecektim tüm görüşmeleri yaptım iş eşimi iknaya kalmıştı sadece istemem diye tuutturunca o sinirle bir kaza ...alkol olduğu için kasko ödemedi 10 bine yakın tamir + trafik cezaları +kamu malına zarardan ceza ehliyet alındı aylarca arabasızlık Allah da benim yolumu böyle kapadı eşim şimdi iki kat istemiyor bebeği ben inatla bir gün hamile kalacam ahada buraya yazıyorum
nesliirem,sanırım yorumcuya bakıyorsun,zahmet olmazsa benim için de bakar mısın
d.tarihim,28.02.1980 saat,16
sat:9 şubat siklusum 28 kız bebiş için mart ve nisana bakarsan çok sevinirim
şimdiden çooooook teşekkürler canımmm
Eyluleeeeeeee
Bu ayı es geçsen monodoks kullanmışsın ve regl düzenini şaşırtabilir
Erken yumurtlama erken regl vs..
Önümüzdeki aya bakıp öylşe denesen ................di,yorum ama sen bilirsin
Allah gönlündekini versin hayırla sağlıkla...biran önce inşallahhhhhhh
canım yumurtlama gününe 14 gün ekle
regl gününü bulursun canım
antibiotik var olan iltihabı kuruttuysa
reglinde erken geleccektir canım
dene bakalım bu ay öyle mi olacak
bernurr bu monodoksu veren drr deneme yapilcagi ay kullanin diyomus
bi sakincasi olmaz bence
yani sanmiyorum
eylull test yaptinmi bacimmmm
kizlarr goguslerim tas kesildii tamam sert olurdu ama bu kadar hic gormedim
yarim yapayimmi test cikarmi
slmmm kizlarrrrrr,orkisss travetttt,bernur,egeada,gelincik ismini sayamadigimmm kizlarrr sorumu yanitlayin yardim edin ltfffbenim bugun adetimin 13. gunu biraz once test yaptim negatif gulmedi yani,ama benimm uzayan sefaf akintim varrrr,kasigimda agriyo birazzzz simdi niye negatifkiii acaba ovu olup bittimiyaaa acaba ama dunde negatiftiiii yaaa stresten olucemmmm
cnm rengi su gibi elimde uzadii baya:44:cnm evt takviyeleri hala aliyoruz vick ide aliyomm folik asit ve monodox,ya 29 gunde bir oluyorum ama bu iki aydir 28 oldu ,dun aksam test yaptim gulmedi ,bu sabah yaptimm ,ve biraz once yaptim gulmedi ama orkiss testin cubugunda ikinci cizgi cok az gorunuyodu ama akintim baya varr,ha birde idrarimin phi 8 9 gibi ciktiya baya koyuydu:26:4 tane testim kaldi cnm ben 22 23 gibi gece yine yapim diyorum,ay burdaaa olun neoluuurrrrr:18:
arkadaşlar kaç gün cinsel perhiz yaptınız.deneme yapan arkadaşlar.kaç gün olmalı sizce
markası ne testin?
eylule cnm daha erken o zaman ama yarin da yap mutlaka bendede boyle cikmadi cikmadida aniden yukseldi
bide ucuzundan alsaydin
ben oyle yaptim
onda pozitif cikinca cb gulen yuzde guluyo sana
bilmiyorum cnmya 3 tanee kaldii ,yetermiki:26:yarin alsammi oburlerinden,sonra gerekirmiki,yani iliskiden sonrada yaptin demi sen:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?