Süper Anneler - 2011

Ben 31 günde bir adet oluyorum.
17. günüm yumurtlama günüm ve oğlumda diyet filan yapmadan 17. gün tek ilişki olmuştu. Tabi o zamanlar bilmiyorum yumurtlama zamanı olunca erkek oluyor diye. Ve gerçekten bebeğim erkekti.

Arkadaşlar takviye ilaçları içinde potasyum tablet var mı?
Potasyum eksikliği için olan ilaçlar işe yaramaz mı acaba?
Bir de bu takviye ilaçlarını baba adayları da içiyor mu? Okudum yazdıklarınızı ama tam anlayamadım.

Canım çok geçmiş olsun
Benim de oğlumda nerdeyse 5 ay sürdü kahverengi lekelenmem
Çok korkardım düşü olacak diye ama elhamdülillah olmadı
Sende bol dinlen ağır iş yapma
Merak etme bebişin sımsıkı tutacak seni annesi

teşekkür ederim canoooo nedenini bilmesemde takdirini aldım

bende seni çook öptüüm en yakın zamanda yaz hele mera ettim gıı

Annen ile ilgili yazını okudum
Ve sanıyorum kızı çok olmuş annenin (Allah acılarını göstermesin)
Ve büyük ihtimalle sizde bu psikolojiyle büyümüşsünüzdür
Anne baba yapmasa illaki birileri insanın canını sıkar
Mutlaka bişey dıyarak büyümüşsünüzdür
Ataerkil bir toplum ne yazık ki....pipi merakı her ailede vardır
Buna rağmen ilk erkek çocuktan sonra ısrarla ve istekle kız bebek istemene
şahsen ben çok sevindim ve takdir ettim
Yanılıyorsam düşümcelerimde uyar
Seni tekrar öpüyorum canımmmmmmmmmmmmmm

Eyluleeeeeeee

Bu ayı es geçsen monodoks kullanmışsın ve regl düzenini şaşırtabilir
Erken yumurtlama erken regl vs..
Önümüzdeki aya bakıp öylşe denesen ................di,yorum ama sen bilirsin
Allah gönlündekini versin hayırla sağlıkla...biran önce inşallahhhhhhh

hoşgeldin canım işallah sen de istediğine kavuşursun...burda hepimiz birbirimizin destekçisi duacısıyız.. kıbrısı ben de deneyecektim tüm görüşmeleri yaptım iş eşimi iknaya kalmıştı sadece istemem diye tuutturunca o sinirle bir kaza ...alkol olduğu için kasko ödemedi 10 bine yakın tamir + trafik cezaları +kamu malına zarardan ceza ehliyet alındı aylarca arabasızlık Allah da benim yolumu böyle kapadı eşim şimdi iki kat istemiyor bebeği ben inatla bir gün hamile kalacam ahada buraya yazıyorum

Hoşbulduk canım.Gerçekten olmayınca olmuyor. İnanç önemli ama. İnşallah ikimizde en kısa zamanda bebişlerimizi kucağımıza alacağız.

arkadaşım mesajını daha yeni gördüm.mart için ayın 23 ü öğleden sonra saat 15 ten sonra kız günlerin başlıyor taki 27 sine kadar kız.nisan için 13,14,15,16,17 si gece 24 e kadar kız.yorumcu öyle diyor.

niyekiiiiya monodoks olemi yapiyookiiiya esimm bi aydirr neler neler yuttuartik giristik bi iseeee deneycezz cnmyaa,duaa edinn nooolurrrr

bernurr bu monodoksu veren drr deneme yapilcagi ay kullanin diyomus
bi sakincasi olmaz bence
yani sanmiyorum
eylull test yaptinmi bacimmmm

kizlarr goguslerim tas kesildii tamam sert olurdu ama bu kadar hic gormedim
yarim yapayimmi test cikarmi

birazdan yapicammm cnmm,agrilarim var zaten bakalimm,evt cnmya bencede cunku doktor oyle ic dedi,yani demmekki cok kisiye veriyoki banada verdi ve cnm biliyosun bunca yaptiklarimizzdan sonra bu ayi es gecmek istemiyorumm

markası ne testin?

test pozitif çıkmamış teste devam et. pozitiften 30-36 saat sonra yap bence

markası ne testin?

cnmmm nerelerdesinyaaavv,yanimda olunnnnntestimm clear blue,orkiss simdi yine yaptimmm negatiff,16 da yaptigimin ayniydii ikinci cizgi silikti,ay teros aslinda yarin pozitifi gorsem daha ii olur kii oburgunu yani 18inde yapim yorumcuyada uysun istiyorummm,zaten kizlar normalde 29 gunde bir oluyorum ama bu ay 28 oldu yani 14. gun dedim ama galiba 29 a uyucak 15. gune denk gelicekktravet sanada monodoks vermedimi doktor ,ne dediya sana tam olarak bende o doktoru cok dinledim sayilmaz ama verdigi ilaclari aynen aldik,iliski gunlerine uymadimm :26:

eylule cnm daha erken o zaman ama yarin da yap mutlaka bendede boyle cikmadi cikmadida aniden yukseldi

bide ucuzundan alsaydin
ben oyle yaptim
onda pozitif cikinca cb gulen yuzde guluyo sana

eylule cnm daha erken o zaman ama yarin da yap mutlaka bendede boyle cikmadi cikmadida aniden yukseldi

bide ucuzundan alsaydin
ben oyle yaptim
onda pozitif cikinca cb gulen yuzde guluyo sana

bilmiyorum cnmya 3 tanee kaldii ,yetermiki:26:yarin alsammi oburlerinden,sonra gerekirmiki,yani iliskiden sonrada yaptin demi sen:44:

bilmiyorum cnmya 3 tanee kaldii ,yetermiki:26:yarin alsammi oburlerinden,sonra gerekirmiki,yani iliskiden sonrada yaptin demi sen:44:

evt yaptim cnmm valla sende ben gibi oldun aynii bende hemen ertesi gun gidip almistimm
sende al cnm varsin giden gitsin icin rahat etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…