Süper Anneler - 2011

evt yaptim cnmm valla sende ben gibi oldun aynii bende hemen ertesi gun gidip almistimm
sende al cnm varsin giden gitsin icin rahat etsin

kiz ondan degill,gerekirse aynindan alirim yine ama sonra evde kalicakk ne yapcam onlarriidur ben yarin 10 11 gibi yine yapimmm,cikmazsa sonra gidip alim oburlerinden:44:sende nevar ne yokkk ,orkiss sana ogun bi arkadastan bahsettimyaa,ya cok mutlu kadinn,bugun yine aradi hep dua ediyom diyorrr sana

Son düzenleme:

canım noolsun

eger hamıle deılsem bazı planlarım var dıjıtal ph metre alıcam
mart ayı deneme yapıcam
eger ondada kalamazssam
nısanda ara verıcem
mayıs hazıran tekrar baslarım

ama goguslerım felaket sancıyor
kasık agrım hafıfledı atesım cok yuksek deıl
yarın sabah test yapsam barı

cnm o arkadasına ne demıstın senn aynenn yaz bakım burayaa

ne konuda hangisini yazimmmne deyonnnnyaaa

selam kızlar yatmadan bi bakım dedim
bizim fıstıklarr nörüyolarrrr

biz bu sitresle 1 sene sonra ya kalıcaz hamiş ya da kalamıcazz
kendi adıma yazıyım en azındaaannn....
kendimi çarsılara attımm artıkkk alışveriş falannn
durup düşündükçee gün yaklaştıkca merak merakk......ölücemmmm
çarşıda hep bebek mağazalarına takılıo gözümmmmm

aramıza yeni katılan ymb arkadaşımm büyük gecmiş olsun allahım
bidaha yastmasın inşallahhh...

suzan allah büyük para pul hersey yerine gelirr de can gelmezz
size bişe olmasınnn
rabbim onunda zamanını verir veren rabbim o istediği
kadar engel olsada gene verirrr.
senin sınavında bu demekki sabret .

orkişim emeklerinkarşılığı gelir geline umarım inşallah..
benim ateş tavan yapıo
dil altından ölçüyom 37,5 lartda
alnımdan ölcüyom 36,4lerde
suan yanıom atesim 36,8 lrde düşünnn

sen neler yapiyosun cnm kist nooldu denemeler ne zamana

Egeeda canim gecmis olsun valla bende var su kahverengi akinti ....insAllah gecer birgün.

Orkidemm hadi hayirlisi insAllah hamilesindir baya birseyler uyguladuin canim Allahim sana ve herkeze gnlündin vern insAlah

ezgincim kac haftalik oldun cnm
mantarim vardi gecti cok sukur ama akinti var onun kalintilari galiba

Son düzenleme:
ybm senı takıp edıyodum cnm buraya gelmene cok sevındım ıns gonlunce olur hersey.

sevılcım nasılsın tatlım nasıl gııdıyo hamıslık darısı basımıza ıns.

kizlarrrrrrr cok kotuyummmmyaa bugunde gulmedi,ve bugun agrim yok diyebilirimgaliba erken yumurtladim benesimde bozuldu tam hazirlandik dedi,bu ne simdiya dun hem akintim vardi hemde kasik agrim,ve idrarimin bile ph i cok yuksekti ama test cikmadi,kizlarr nedersiniz acabaa bugun gulermiii dersinizzz:26:

hayatım canını sıkma ya stresten uzak durman lazım bugün saat kaçta yaptıysan mesala ben sabah 10da, öğlen 2 de akşam 6da gece 10da günde 4 kere yaptım. özellikle 12. 13. 14. günlerde. aynı saatlerde yapman en iyisi. bu akşam bi daha yap. umudunu yitirme belki geç döllenme olucak bilemezsin.

sen neler yapiyosun cnm kist nooldu denemeler ne zamana

valla ben 10subatta deneme yaptım kiste rağmen biliosunn
beklemedeyim bu gece midem den çok rahatsızlandım ateşim baya varrr
gastrit oldum sanırım dün gece yanma ekşime midem baya kötüüüü
halsizim gögüslerim taş gibi dokunamıyorummm
bunlarta kist neden sanırım bekliom deneme falan yok bundan sonraaa

gülnevamm cnm benim. bu belirtilerin aynısı bende de vardı cnm. özellikle mide yanması.hatta kendi kendime dedimki okadar stres mideme vurdu ve göğüs ağrılarım da iyice artmıştı ama hala yokk hamiş değilimdir diyodum ve en belirgin belirti bitmeyen kasık ağrılarıydı.ama sonuç hamileyim Allahın izniyle.
bence bu belirtileri yaşayan arkadaşlar mutlaka kendilerine dikkat etsinler,hamiş olma ihtimalleri çokk yüksek...

Amin canım.
Allah senin gönlündekinide verir inşallah.

ybm senı takıp edıyodum cnm buraya gelmene cok sevındım ıns gonlunce olur hersey.

sevılcım nasılsın tatlım nasıl gııdıyo hamıslık darısı basımıza ıns.

Sağol tatlım.Sen kaç aydır çalışmalara devam ediyorsun.İnşallah bebişin fazla bekletmeden gelir canım.

Biraz önce yumurta takibi için pazartesiye randevu aldım.
Adetimin 5. günü oluyor.
Ben de başlıyorum sizlerle :) Allah hepimizin yolunu açık etsin.
Acaba doktora yumurtanın tam çatlama anının benim için önemli olduğunu çünkü erkek bebek istediğimi söylesem ayıp olur mu acaba :)

hayır cnm neden ayıp olsun. burada bazı arkadaşlarında dr larına erkek bebek için yum takibi yaptırdıklarını biliyoruz
rabbim en kısa zamanda oğluşunu tekrar nasip etsin sana ve tüm isteyenlere inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…