Süper Anneler - 2011

ben laptop falan koymadım. ,
sabah 10 da pozirtif çıktı diyosun sabah 4-5 gibi ilk yükseliş oldu desek yarın ikindi 4 yani saat 16.00 36. saat olur.

cnmyaa orkiss sen nedersinnn:26:bu sabaha karsi iliski diyorum ama bilemiyorumm,bi akil verinyaaa,ayy bu neyaa bi olsunda bitsin bu stres diyorummm

cnm sen bilirsinde sabah 6 gibi olsun derim ben

bi saat oncesinden kalkman gerek ama
namaz dua vj dus yapacaksin birde icinde 20 dk bekleyecek

esine kalkar kalkmaz redbull yada kahve icir yatmadan once buz kompresi uygula
sabahta dolapa su koy onla yikasin seylerini

dikkat ol yum aki heryeri mahvediyor yatak hazirla baska bir odaya bi tepsiye butun malzemelerini koy

o odada hazirla neyle koyacaksin yum iceriye bisey soyliycem

yapmistim teros onceki gun negatifti gece ikide yapmistim hatirla
ama neyse yaa oylede olsa boylede olsa zamanlamamin guzel olduguna inaniyorum
zaten birebir nerdeeeeeee
rabbim buyuk duama guveniyorum
test yaptinmi sen bacimm
ben bugunde yaptim negatiffff

yani bunlar ilk pozitiften 36.saat ve sonrada 6 saat sonrami denemislerr peki 0+12 ye ne oldu ozaman buda pozitif degilde catladiktan sonra 12. saate kadar kiz oluyo ozaman,kafam karmakarisikya:44:ya kizlar niye anlamiyorumyaaa

sabah 10 da pozirtif çıktı diyosun sabah 4-5 gibi ilk yükseliş oldu desek yarın ikindi 4 yani saat 16.00 36. saat olur.

kocisini evde bulabilecekmi o saatte teravett
birde cok gec olmazmi sence spermler bi saatte variyo deniliyo ama kesin degil:44:

bu arada dun gece 22 demedimiydi pozitifi ??

Son düzenleme:
yani bunlar ilk pozitiften 36.saat ve sonrada 6 saat sonrami denemislerr peki 0+12 ye ne oldu ozaman buda pozitif degilde catladiktan sonra 12. saate kadar kiz oluyo ozaman,kafam karmakarisikya:44:ya kizlar niye anlamiyorumyaaa

simdi bunlari unut sen
icine dogan neyse oyle yap

kendi vucudunu en iyi sen tanirdin
15 dk kadar geliyorum srularimi cvpla lutfen son tuyolar

cnm benim sey var su cocuklarin surup kutularinda siringaya benzer bisey var uzun ,onunla yapicamm,peki nekar koysamya ph inida olcucem yumtanin,baska neler yapmam lazimmmmm

cnm haklisinda testte 24 36 saat icinde diyorr,zaten oglenden sonra 16 gibi diyorun 10 cikarsak 26. saat olucakk bence daha ii,cunku 4 diyoruzda belki daha onceden pozitifti,yani 0+12 ihtimalide varrr,ben sabah 6 gibi denimmm diyorummm,artik hakkimda hayirlisiii ne diiyiimmm

cnm benim sey var su cocuklarin surup kutularinda siringaya benzer bisey var uzun ,onunla yapicamm,peki nekar koysamya ph inida olcucem yumtanin,baska neler yapmam lazimmmmm

cekeceksin yani iyi kolaymis cek koy vajinaya

bitane kafi eylule fazlasi zarar ben ikikoydum ama ikiside cikti
bi yastik al yikanabilecek bi eski yastik olsun poponun altina koy
yumurtalari kir ph olc 10 olmasin
ve 5 dk fazla bekleme kirdiktan sonra
elini cabuk tut
ister biraz sonra deneme yap heyecanin yatissin icine koyma ama kac dk yapabiliyosun bi bak

yumurtayi yavasca catalla ileri geri karistirki cozulsun

sonrasi kolay gelsin canim dualarimdasin kafana takilan bisey varsa sor

altinlarin varsa iliskiden sonra gobegine koyacaksin evdeki tlflarida koy leptopuda karninin uzerine koyarak nette dolan

20 dk beklet icinde unutma

heyecandan kuruyabilirsin siringayi iceri veremezzsen eline birazcik yum akindan al girmesini kolaylastir
anladin sen

simdi bunlari unut sen
icine dogan neyse oyle yap

kendi vucudunu en iyi sen tanirdin
15 dk kadar geliyorum srularimi cvpla lutfen son tuyolar

orkisyaaa merak ettigim iliski sirasinda agrin yoktu demiii,ya ben dun gece 21 22 gibi eminimm agrim vardi keske test yapsaydimyaa ama eminim oyuzden bu sabaha karsi yapicamm yapmadan oncede test yapsammi nedersin:44:simdi test negatif olursa ovu olup bitmismi olucak:26:

kız ne bilim kafa mı kaldı bende?
test yapmanın anlamı yokki çatlatma iğnesinde yalancı pozitif çıkar.

sen bilirsin bacımsın. Allah gönlümüzdekini verir inşallah

canim test yaparsan bile ne degisecek

benimde nagatifti bence ama yaptim ovulasyon olup bitese bile sansin var

o+ 12 den mi korkuyosun ama sen o ani yakalamazsin

onun icin kremsi yapiskan bi akintin olacak

yinede icin rahat edecekse yapp
bide bisey diycem yumurtalar oda sicakliginda olacakk simdiden cikar unutma sakinn

haa bendede sanci falan yoktuu hicc

Son düzenleme:

yok cnmya inss heyecanlanmammama kizlar bizim perhiz biraz fazla oldu galiba en son pazar gecesiydi,6 gun oluyooosgll canommya kizlarr nooluuur duaaa edinnnn,allahh rizasii iicinn

kiz yumurtalar yarim saat onceden cikarilmiycakmiydi,kremsi akintimi :44:uzayan akinti olmiycakmiydi:26:

dualarimizdasin cnm kolay gelsin namaz kil hacet namazi bu gece kil duani yap yalvar rabbime
o yurekten gelen dualari geri cevirmez
ALLAH buyuktur insallahh sanada ve hepimize hayirli ogluslar yollar

kiz yumurtalar yarim saat onceden cikarilmiycakmiydi,kremsi akintimi :44:uzayan akinti olmiycakmiydi:26:

eylule sen bi yat dinlen bacim iyi deilsin heyacanlisin

yarim saat oncesi lafin gelisi yarim saatte oda sicakligina gelirmi hic allah askina
simdi cikar sen garanti olsun korkma ph dusmez

su kremsiyide kiz bebeis icin soyledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…