- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.741
kizlarya peki bikac saat sonra tekrar yapsam cizgi siliklesince yapmakmi gerek,ya ben galiba agrilarim azalinca vede dun geceyi baz alicamm,sabaha dogru 30. saate falan gelicek teross erken dedin ama hani 6 7 saatte bazen gidiyomus dolluyomuss ,bide siz leptop cep falanda koydunuzmu yaniniza :44:
cnmyaa orkiss sen nedersinnn:26:bu sabaha karsi iliski diyorum ama bilemiyorumm,bi akil verinyaaa,ayy bu neyaa bi olsunda bitsin bu stres diyorummm
kız seninkiyle bu bir mi?
sen önceki gün test yapmamıştın. eylule negatif görmüş önceki gün.
ben en az kendim kadar istiyorum sizin oğlunuzun olmasını. eylule için de özellikle. 2 kızı var onun da.
iaslinda bizim yaptigimiz taamm anii tutturmak
madem pozitiften ilk 36.saate catliyorr yabanci kadinlar niye asagidaki gibi yazmislar
yum omru 24 saat
yabanci kadinlarin hepsi pozitifi gordukten 36. saatten sonra
ovulasyon zamanlarina
ilk 6 saat
ilk 12 saat
ilk 18 saat yazmislar
bu kafami karistirdi o+12 var madem bu oglani bulanlar niye boyle yapmis
ben laptop falan koymadım. ,
sabah 10 da pozirtif çıktı diyosun sabah 4-5 gibi ilk yükseliş oldu desek yarın ikindi 4 yani saat 16.00 36. saat olur.
yani bunlar ilk pozitiften 36.saat ve sonrada 6 saat sonrami denemislerr peki 0+12 ye ne oldu ozaman buda pozitif degilde catladiktan sonra 12. saate kadar kiz oluyo ozaman,kafam karmakarisikya:44:ya kizlar niye anlamiyorumyaaa
cnm sen bilirsinde sabah 6 gibi olsun derim ben
bi saat oncesinden kalkman gerek ama
namaz dua vj dus yapacaksin birde icinde 20 dk bekleyecek
esine kalkar kalkmaz redbull yada kahve icir yatmadan once buz kompresi uygula
sabahta dolapa su koy onla yikasin seylerini
dikkat ol yum aki heryeri mahvediyor yatak hazirla baska bir odaya bi tepsiye butun malzemelerini koy
o odada hazirla neyle koyacaksin yum iceriye bisey soyliycem
ben laptop falan koymadım. ,
sabah 10 da pozirtif çıktı diyosun sabah 4-5 gibi ilk yükseliş oldu desek yarın ikindi 4 yani saat 16.00 36. saat olur.
cnm benim sey var su cocuklarin surup kutularinda siringaya benzer bisey var uzun ,onunla yapicamm,peki nekar koysamya ph inida olcucem yumtanin,baska neler yapmam lazimmmmm
simdi bunlari unut sen
icine dogan neyse oyle yap
kendi vucudunu en iyi sen tanirdin
15 dk kadar geliyorum srularimi cvpla lutfen son tuyolar
yapmistim teros onceki gun negatifti gece ikide yapmistim hatirla
ama neyse yaa oylede olsa boylede olsa zamanlamamin guzel olduguna inaniyorum
zaten birebir nerdeeeeeee
rabbim buyuk duama guveniyorum
test yaptinmi sen bacimm
ben bugunde yaptim negatiffff
cnm haklisinda testte 24 36 saat icinde diyorr,zaten oglenden sonra 16 gibi diyorun 10 cikarsak 26. saat olucakk bence daha ii,cunku 4 diyoruzda belki daha onceden pozitifti,yani 0+12 ihtimalide varrr,ben sabah 6 gibi denimmm diyorummm,artik hakkimda hayirlisiii ne diiyiimmm
orkisyaaa merak ettigim iliski sirasinda agrin yoktu demiii,ya ben dun gece 21 22 gibi eminimm agrim vardi keske test yapsaydimyaaama eminim oyuzden bu sabaha karsi yapicamm yapmadan oncede test yapsammi nedersin:44:simdi test negatif olursa ovu olup bitmismi olucak:26:
cekeceksin yani iyi kolaymis cek koy vajinaya
bitane kafi eylule fazlasi zarar ben ikikoydum ama ikiside cikti
bi yastik al yikanabilecek bi eski yastik olsun poponun altina koy
yumurtalari kir ph olc 10 olmasin
ve 5 dk fazla bekleme kirdiktan sonra
elini cabuk tut
ister biraz sonra deneme yap heyecanin yatissin icine koyma ama kac dk yapabiliyosun bi bak
yumurtayi yavasca catalla ileri geri karistirki cozulsun
sonrasi kolay gelsin canim dualarimdasin kafana takilan bisey varsa sor
altinlarin varsa iliskiden sonra gobegine koyacaksin evdeki tlflarida koy leptopuda karninin uzerine koyarak nette dolan
kiz yumurtalar yarim saat onceden cikarilmiycakmiydi,kremsi akintimi :44:uzayan akinti olmiycakmiydi:26:canim test yaparsan bile ne degisecek
benimde nagatifti bence ama yaptim ovulasyon olup bitese bile sansin var
o+ 12 den mi korkuyosun ama sen o ani yakalamazsin
onun icin kremsi yapiskan bi akintin olacak
yinede icin rahat edecekse yapp
bide bisey diycem yumurtalar oda sicakliginda olacakk simdiden cikar unutma sakinn
haa bendede sanci falan yoktuu hicc
kiz yumurtalar yarim saat onceden cikarilmiycakmiydi,kremsi akintimi :44:uzayan akinti olmiycakmiydi:26:
eylule dualarımdasın bacımsınnnnnn
akıntı durumun nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?