- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.701
Ben 0+12 olayına inanmıyorum
gerisi size kalmışşşşşşşşşşşşş
yorumcu ocak ayı için tüm günlerde erkek demiş ama senin kız belki çok erken öğrendin değişebilir hiç belli olmaz daha büyük bebeklerde bile şaşırabiliyorlar işallah gönlündeki olur ama eğerki olmazsa bende Yavuz arkadaşımız gibi hiç bir takvimi dikkate almamaya karar verdim.....
canım hayırlı uğurlu olsunnn sen erkek mi istiyodunnn
ben kızıma hamiş olduğumu adete 1 gün kala öğrendim ve iştah sızlık koku hassasiyeti vardııı
o değişiyo kişiden kişiyeee
zamanla daha net leşir bu kadar emin olmamak lazım bence yaaa
evet canım ben erkek istemiştim.hayırlısı artık ELVİNİMİZ gelsin bakalım
Erkek bebek için şugün şu saat dem ek istemiyorum pek
nedenini biliyorsunuz ...korkuyorummmmmmmmm
ama kız için önerilerde bulunurum her zaman
benim ocak ayı bioritm yorumcu hatta çin bile erkekte idi.ama ben kızım olacagını hamile oldugumu öğrendiğim an hissettim.ve takviyeler diyet bunlarıda uyguladım.tek kafamı karıstıran yum.gününün biliyordum.yum.takibindeydim.ama 6 aydr gebe kalamadığım için günasırı ilişki
pazartesiye kadar bekleyemedin dimi sabirsiz senien son sat,in tarihi ne orkidem ?
teravetten haberin varmi ? merak ettim gelmez yazmaz oldu
tmm cnm bende oyle yaptimsadece bugun bardaga koydum cubugu icinde 10 15 sn beklettimm,oyle yaziyordu cunki ,yaa gecen ayda yapmistim yapar yapmaz cikmisti bilmiyorum cnmyaa bide biraz once adet gunlerimi yum gunlerimi yaziyodumya onlara baktimm,aslinda hep 29 gunde adet olmusum,hep 15. gundede ovu olmusss ee benim bugun 14. gun yani bakalim yarin oldu oldu olmazsada kismetttt nisanaaa kalabilirrrr
peki aldin demiiii,bana gunde bi tane dediii,test yapmaya devam edicemm,zaten yine agrilarimm geliyoo ara araa,trvt monodox erken yumurtalamaya sebep olurmuuu,ayyy dua edinde yarin pozitifi gorimmm
dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş
kizlar in gendere uye oldum
yine nickim fraise taa 2009 da olmustumm ilkez dun girdim
tamara diye bir uye var mesaj attim ona
dedimki
bi kitap olusturmus ttc a boy diye
dedim ki bu kitaptakilere gore ve yum akiyla vajinal dus yapilirsa yuzdelik nedir dedim
onunda cevabi
according to the studies a pH of 9-9.9 can sway the odds by 80%. however you still need to do all 7 sway factors (pH, ions, minerals, hormones, diet, supplements and timing)
yani eger ph 9 ve 9.9 arasi ise
birde 7 faktore uyulursa onlarda ph iyonlar takviyeler icecekler diyet hormonlar ve zamanlama yani bunlar olursa sans %80 demis
sizce nasil ???
sanmıyorum bacısı
yum akı zaten ph için değil mi?
içecek dediği ne peki?
hormonlar?
bcm benım kırpıkler karısmıs sankı ya ıns hamısızdır gonlumuzdekıne sızınkıler nasıl kızlar teros orkıs gulnevam bı bakın ya ıns dogrudur .Ay valla ruyamda bıle senı gormusum orkıde kafayı yedık dıyon gene ruyamda
kizlar ben sabah pozitifi gordumm, ama cok eminim dun gece 22 gibi cok agrim vardi,kizlar suan yine yaptimm pozitifff,ben su sabaha karsi 5 6 gibi iliski diyorummm ne dersinizz akintimda var ama hala kasiklarim cok agriyorrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?