Süper Anneler - 2011

Ben 0+12 olayına inanmıyorum
gerisi size kalmışşşşşşşşşşşşş

bernur fhna vardı hatırlaaaaa.kadına dr çatlama olmuş hemen dedi.kadın o gün denedi.17.günüydü hatta.ama kızı oldu.hatta kadın diyet falan ne varsa yaptı.....allahın taktiri ne yaparsın...öncelikle sağlık olsun her zaman derim.....rabbime şükürler olsun kızım sağlıklı akıllı...öncelikle sağlık...

kizlar bebek geriyse su ileriyse bu bunlar fiyaskoo

benim gec dollenme olmasina ragmen mens gunumle ayniydii
kizim olduu
hatta su varr
dr dedi erkek bebekler iri oldugundan ileride gosterrlermiss

benim ocak ayı bioritm yorumcu hatta çin bile erkekte idi.ama ben kızım olacagını hamile oldugumu öğrendiğim an hissettim.ve takviyeler diyet bunlarıda uyguladım.tek kafamı karıstıran yum.gününün biliyordum.yum.takibindeydim.ama 6 aydr gebe kalamadığım için günasırı ilişki

evet canım ben erkek istemiştim.hayırlısı artık ELVİNİMİZ gelsin bakalım

evet canım ben erkek istemiştim.hayırlısı artık ELVİNİMİZ gelsin bakalım

canımsın yaaa isimde hazır ama çok kaptırma derim ben gerçekten hiç belli olmaz duyuyoruz burda hep doğuma kadar kız deniyor bi doğuyor erkek gerçekten 6 hafta çok az ya canım umarım doktor yanılmıştır bu arada şu özel mesajlarını bi oku bacım bekliyorum ben

kıslar gercekten süperizzz
dr yanında çalışsak bu kadar bilgili olamaayızzz

bu ka bilgiye umarım hepimiz amacımıza ulaşırızzzz

bu arada gene kismeler yokkkkkkkk yaaaa

canım başka çocuğun varmıydıı
seni iradeli gördüm bebek özlemi olunca erkek kız fark etmez diysun değilmi
ekimde denedim ciddi ciddi olmadı eşim olsunda kız erkek fark etmez dedi
yazdıklarını okuyun o aklıma geldiiii ......

bacım daha erken. pozitif çıkacak bikaç güne kadar

dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş

canim neye gore bakiyormus onuda soyleseydii barri
benim 6 haftalikken bebek yoktu bile nokta gibi biseydiii hayrett

yum akı zaten ph için değil mi?
içecek dediği ne peki?
hormonlar?

yum akı zaten ph için değil mi?
içecek dediği ne peki?
hormonlar?

limon suyu elma suyu ve ananas
hatta bi uyeye sormustum 4 kizdan sonra oglu olmus
imzasinada tesekkurler i.g.
yazmis

ananasu suyu ictim bol boll ve takviye aldim demisti

teravett test yapmadinmi anamm nasil dayaniyonn sen yavv

kız beta hcg hormonu ile kirpiklerin ne alakası var? sabret bacı. test yapıp öğrenirsin. Allah gönlündekini versin.

kizlar ben sabah pozitifi gordumm, ama cok eminim dun gece 22 gibi cok agrim vardi,kizlar suan yine yaptimm pozitifff,ben su sabaha karsi 5 6 gibi iliski diyorummm ne dersinizz akintimda var ama hala kasiklarim cok agriyorrrr

sen neler yapmistin cnm paylasirmisiinn
dr a sokkkk oldumm
et parcasii neye gore tahmin etmis yaaaa

kizlar ben sabah pozitifi gordumm, ama cok eminim dun gece 22 gibi cok agrim vardi,kizlar suan yine yaptimm pozitifff,ben su sabaha karsi 5 6 gibi iliski diyorummm ne dersinizz akintimda var ama hala kasiklarim cok agriyorrrr

ooo hadi gozun aydinn cikmiyo cikmiyo diyodun

benimde ayni oldu eylule

aksam 9 gibi pozitifti ertesi gunun sabahi iliski oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…