- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.721
kizlarrrrrtravettttt,orkisssssss,,,,,bugun guldu banaaaa orkisss senin dedigin gibi bugun obur testlerden aldimm sabah 10 gibi yaptim her iki cizgide ayniydi,sonra gulen yuzu yaptim oda gulduu
ayy cok mutluyumyaa ovum gecti diye cok uzulmustummm,orkiss demmekki sabirrrr etmek lazim kizlar bu sabah cikti ama ben eminim dun gece saatt 22 gibi agrilarim baslamisti belkide daha once ama testlerim iki tane tek kaldi diye yapmadimm ama eminim ben 22 yi baz alicamm kizlar, bugecenin sabahi 5 6 gibi iliski diyorummm ,ne dersinizzz, yardimmmmmmmm
ooo hadi gozun aydinn cikmiyo cikmiyo diyodun
benimde ayni oldu eylule
aksam 9 gibi pozitifti ertesi gunun sabahi iliski oldu
lh artışı ile ağrının bir alaksı yok bence bacısı. sabah 10 da ilk pozitif miydi?ondan önce son negatifi ne zaman gördün?
cnmyaa ayni senin gibi oldum bendeekiz ben eminim dun 21 22 gibi agrilarim vardi hatta yazdim burda ama 2 tane gulen yuzum tek kaldigi icin yapmadim,sabah hemen oburlerinden aldim 10 gibi yaptim iki cizgide ayniydi sonra gulen yuz yaptim oda pozitif cikti eee simdi yine yaptim yine cizgiler hemen hemen ayni kizlar kasiklarimda hala agriyorr, nedersinizz terosssss orkisssss kizlar bi yardim edin ben nezaman yapsam duaaaaaaa edin banaaaa nooolurrrr
ben pozitifi gordugum gece saat 1 de yineledim yine guldu fakat ikinci cizgi silikti
ertesi gun saat 18 de yine guldu ama bu kezz bayaaa silikti
ve o gecenin sabahi iliski oldu
31. saatte falan cunki
gulen yuz cook siliken bile pozitif gosteriyorr ben uc 4 saat geriden hesapladim
arkadaşlar az önce doktordan geldim.yumurtam çatlamış.ama ne zaman onu çok bilemiyorlarmış.belki dün akşam belki sabaha karşı dedi.hemen akşam ilişki dedi.sizce geçmi kaldım.akşam olsunmu ilişki.ne dersiniz şu 0+12 olayı varmışya.o durum olabilirmi sizce.erkek bebiş için şansım varmı sizce.yorumlarınızı bekliyorum.
ben pozitifi gordugum gece saat 1 de yineledim yine guldu fakat ikinci cizgi silikti
ertesi gun saat 18 de yine guldu ama bu kezz bayaaa silikti
ve o gecenin sabahi iliski oldu
31. saatte falan cunki
gulen yuz cook siliken bile pozitif gosteriyorr ben uc 4 saat geriden hesapladim
cnmya benim dun oglen yaptigimda cok silikti ,peki senin agrilarin nasildi,yani catladigini falan anladinmi suan akintimda var baya mesela sen iliski sirasinda kasik agrisi varmiydi terosss bu sorumm sanadaaa:26:
orkis peki sen niliskiden once test yapmadinmii
limon suyu elma suyu ve ananas
hatta bi uyeye sormustum 4 kizdan sonra oglu olmus
imzasinada tesekkurler i.g.
yazmis
ananasu suyu ictim bol boll ve takviye aldim demisti
teravett test yapmadinmi anamm nasil dayaniyonn sen yavv
kizlar ben sabah pozitifi gordumm, ama cok eminim dun gece 22 gibi cok agrim vardi,kizlar suan yine yaptimm pozitifff,ben su sabaha karsi 5 6 gibi iliski diyorummm ne dersinizz akintimda var ama hala kasiklarim cok agriyorrrr
testi ilk yaptigim gece kasik agrimdan suphelenip yapmistim
nitekim pozitifti
eger o an catladiysaa pozitiften 36 saat sonra denmesi niyee??? anlamis deilim
ben kasik agrim oldugunda hep ozitifi gordum
ama iliski esnasinda agri falan yoktu
iliski bitikten sonra hafiften vurmaya basladi
10 gibi hissedecek derecede agrim oldu
cnmya benim dun oglen yaptigimda cok silikti ,peki senin agrilarin nasildi,yani catladigini falan anladinmi suan akintimda var baya mesela sen iliski sirasinda kasik agrisi varmiydi terosss bu sorumm sanadaaa:26:
ilişkideb 2-3 saat sonra kasık ağrım oldu.
kizlarya peki bikac saat sonra tekrar yapsam cizgi siliklesince yapmakmi gerek,ya ben galiba agrilarim azalinca vede dun geceyi baz alicamm,sabaha dogru 30. saate falan gelicek teross erken dedin ama hani 6 7 saatte bazen gidiyomus dolluyomuss ,bide siz leptop cep falanda koydunuzmu yaniniza :44:
altinlarilimi iphone leptop ne varsa koydum
ne yaniii bana niye erken demedinn sennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?