Süper Anneler - 2011

lh artışı ile ağrının bir alaksı yok bence bacısı. sabah 10 da ilk pozitif miydi?ondan önce son negatifi ne zaman gördün?

ooo hadi gozun aydinn cikmiyo cikmiyo diyodun

benimde ayni oldu eylule

aksam 9 gibi pozitifti ertesi gunun sabahi iliski oldu

cnmyaa ayni senin gibi oldum bendeekiz ben eminim dun 21 22 gibi agrilarim vardi hatta yazdim burda ama 2 tane gulen yuzum tek kaldigi icin yapmadim,sabah hemen oburlerinden aldim 10 gibi yaptim iki cizgide ayniydi sonra gulen yuz yaptim oda pozitif cikti eee simdi yine yaptim yine cizgiler hemen hemen ayni kizlar kasiklarimda hala agriyorr, nedersinizz terosssss orkisssss kizlar bi yardim edin ben nezaman yapsam duaaaaaaa edin banaaaa nooolurrrr

lh artışı ile ağrının bir alaksı yok bence bacısı. sabah 10 da ilk pozitif miydi?ondan önce son negatifi ne zaman gördün?

cnm busabah 10 da yaptim ama dun 12 13 gibi yapmistim cikmamisti sonra 20 21 gibi baya agrim olduuu ben eminim teros agrim gecen ayda olmustu test yapar yapmaz cikmisti sence bu sabah iliski yapsam 5 6 gibi nasilll:44:

ben pozitifi gordugum gece saat 1 de yineledim yine guldu fakat ikinci cizgi silikti

ertesi gun saat 18 de yine guldu ama bu kezz bayaaa silikti

ve o gecenin sabahi iliski oldu

31. saatte falan cunki

gulen yuz cook siliken bile pozitif gosteriyorr ben uc 4 saat geriden hesapladim

cnmya benim dun oglen yaptigimda cok silikti ,peki senin agrilarin nasildi,yani catladigini falan anladinmi suan akintimda var baya mesela sen iliski sirasinda kasik agrisi varmiydi terosss bu sorumm sanadaaa:26:

dün akşam yum olmuşsa gebe kalamazsın akşamki ilişkiyle.

orkis peki sen niliskiden once test yapmadinmii

cnmya benim dun oglen yaptigimda cok silikti ,peki senin agrilarin nasildi,yani catladigini falan anladinmi suan akintimda var baya mesela sen iliski sirasinda kasik agrisi varmiydi terosss bu sorumm sanadaaa:26:

testi ilk yaptigim gece kasik agrimdan suphelenip yapmistim

nitekim pozitifti

eger o an catladiysaa pozitiften 36 saat sonra denmesi niyee??? anlamis deilim

ben kasik agrim oldugunda hep ozitifi gordum
ama iliski esnasinda agri falan yoktu
iliski bitikten sonra hafiften vurmaya basladi
10 gibi hissedecek derecede agrim oldu

orkis peki sen niliskiden once test yapmadinmii

iliskiden once yapmadim cnm

ama bence negatifti cunku o aksam 18 de yapmistim pozitifti

sonrada yapmadim
iliskiden sonraa saat 12 ve 3 gibi yaptim negatifti ama coookkk az silik ikinci cizgi vardi
ve ikinci gun kremsi akintimm geldi ertesi gun dahaa cok geldii

limon suyu elma suyu ve ananas
hatta bi uyeye sormustum 4 kizdan sonra oglu olmus
imzasinada tesekkurler i.g.
yazmis

ananasu suyu ictim bol boll ve takviye aldim demisti

teravett test yapmadinmi anamm nasil dayaniyonn sen yavv

çatlatma iğnesinden dolayı yalancı pozitif çıkar bacısı. zaten pek belirti yok.

tmm iste normalde catlamamissa agri devam edermis,mesela gecen ay benim kizimin dogum gununu kutluyoduk ondan onceki gece pozitifi gormustum,misafirde vardi cay falan verirken birden bi bosalma olduuu,ondan sonrada agrim sizim gectiii

ilişkideb 2-3 saat sonra kasık ağrım oldu.

kizlarya peki bikac saat sonra tekrar yapsam cizgi siliklesince yapmakmi gerek,ya ben galiba agrilarim azalinca vede dun geceyi baz alicamm,sabaha dogru 30. saate falan gelicek teross erken dedin ama hani 6 7 saatte bazen gidiyomus dolluyomuss ,bide siz leptop cep falanda koydunuzmu yaniniza :44:

altinlarilimi iphone leptop ne varsa koydum

iaslinda bizim yaptigimiz taamm anii tutturmak
madem pozitiften ilk 36.saate catliyorr yabanci kadinlar niye asagidaki gibi yazmislar
yum omru 24 saat
yabanci kadinlarin hepsi pozitifi gordukten 36. saatten sonra
ovulasyon zamanlarina
ilk 6 saat
ilk 12 saat
ilk 18 saat yazmislar
bu kafami karistirdi o+12 var madem bu oglani bulanlar niye boyle yapmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…