- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.761
eylule sen bi yat dinlen bacim iyi deilsin heyacanlisin
yarim saat oncesi lafin gelisi yarim saatte oda sicakligina gelirmi hic allah askina
simdi cikar sen garanti olsun korkma ph dusmez
su kremsiyide kiz bebeis icin soyledimm
dualarimizdasin cnm kolay gelsin namaz kil hacet namazi bu gece kil duani yap yalvar rabbime
o yurekten gelen dualari geri cevirmez
ALLAH buyuktur insallahh sanada ve hepimize hayirli ogluslar yollar
eyluleeeeeeeeeeee
hayırlısı olsun canım
Rabbim gönlüne göre versin
Hayırlı sağlıklı bir pipili inşlalahhhhhhhhhhhhh
canım netten latince isimlerine bak bulamazsan orda ben burdan bolca alıp yollarım...gerçekten bana iyi geldi vagihex kullandım akmadı ..monodoks ta yapmadı ama bu çay 10 günde içimdeki iltihabı dökmeye başladı tek yanetkisi eşimle birlikte olamıyorum ama olsun birlikte olunca da sanki bir halt oluyordu....salla yaa bi gün o yalvaracak.... yok benim yaşım geçti diye ben istemiyecem bu sefer adım gibi biliyom ...
insss cnmyaaa insss hepimiz icinn
ben söylicem ama utanıyorum ayıp olur. adam uyuyo olcak ya o kalkmadan bişiler olsa sende iyi olur sanki :))))))))) ne diye sorma hayatta yazamam
AlLlahim bu gece hayirli erkek evladini go egine koysun MUHAMMED UMMEDI ile beraber eylulum
ayipmi kaldi kizz soyle bizde faydalanalimmmben söylicem ama utanıyorum ayıp olur. adam uyuyo olcak ya o kalkmadan bişiler olsa sende iyi olur sanki :))))))))) ne diye sorma hayatta yazamam
ayipmi kaldi kizz soyle bizde faydalanalimmm
bacımsın buralardayım. her gün okuyorum ama yazacak bişi bulamıyorum.
dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş
orkiss kizz bana tickerr yapabilirmisinn maviliiiyapabilirmisin:26:
oyyy canim yaa
yapayim kiz becerebilirsem ne takvimi gebelik mi
son satini ver hele :))
Hello fıstıklar, herkese en güzel dileklerimle, Rabbim kalbinizdeki bebisleri karnınıza koysun tez zamanda İnsallaaaaahhh)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?