Süper Anneler - 2011

eylule sen bi yat dinlen bacim iyi deilsin heyacanlisin

yarim saat oncesi lafin gelisi yarim saatte oda sicakligina gelirmi hic allah askina
simdi cikar sen garanti olsun korkma ph dusmez

su kremsiyide kiz bebeis icin soyledimm

hakkatende insanin akli duruyoryaaasimdi akintim cok yogun ve uzayan su gibi sefaf olucak demi:26zaman yumrutalari cikarayimkizlarrrr cok heyecanliyimmmm:18:

dualarimizdasin cnm kolay gelsin namaz kil hacet namazi bu gece kil duani yap yalvar rabbime
o yurekten gelen dualari geri cevirmez
ALLAH buyuktur insallahh sanada ve hepimize hayirli ogluslar yollar

insssssssss inssssssssss allah hepimizeee hayirli yakisikliiii ogluslarrr vericekkk

ben söylicem ama utanıyorum ayıp olur. adam uyuyo olcak ya o kalkmadan bişiler olsa sende iyi olur sanki :))))))))) ne diye sorma hayatta yazamam

Allah razi olsun insAllah Allahim seni hayirli saglikli bir erkek evlatla mujdelesin
Bugun 21 itibariyle adet oldun sanki insAllah devami gelir

ben söylicem ama utanıyorum ayıp olur. adam uyuyo olcak ya o kalkmadan bişiler olsa sende iyi olur sanki :))))))))) ne diye sorma hayatta yazamam

cnm ozelime yazz ltfff,bak utanacak bisey yokkk cnmm nasil yani biraz zevklenimmi,yada orgazm icin mi diyosunnn,kizz ihtiyacimm varrr soyle noolurr burda yazamiyosan ozelimee yazz,bekliyorummm

bacımsın buralardayım. her gün okuyorum ama yazacak bişi bulamıyorum.

kiz olsun buralarda ol,biriniz yok olunca tadi tuzu kalmiyor buranin :)

dün gebelik kesemi görmek için dr.gittim.6 haftalık oldugunu birde şok edecek birsey söyledi.kızım olacakmışşşşşşşşşşşşşş

:44::44::44: doktor sallamis gibime geliyor

Hello fıstıklar, herkese en güzel dileklerimle, Rabbim kalbinizdeki bebisleri karnınıza koysun tez zamanda İnsallaaaaahhh)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…