Süper Anneler - 2011

hiçte öyle düşünme canımm aslında bakk arkanda harika bir kocann varr
2nciside kız olacakk diye karısına küsen çok koca okuduk burdaa

kızlaaaarrrrrrrrrr kan tahlili yaptırdım az once sonucu aldım
938
inşallah bu sefer de sıkıntı yaşamam
çarşambaya randevu aldım dr dan
kese 1500 olunca gorünmesi lazım
bakalım dr ne dicek

canımmmm hadi gözün aydın olsun inş oğlun senınledir maşallah size nazar değmesin

selam herkese
nasilsiniz guzellerim
teros cok sevindim cnm oglusun yola cikmis
orkdm uzulme guzelim erkekler inanmazlar ki ultrasonda pipi gormedikleri surede
diger arkadaslar sevincli haberlerinize ben de seviniyorum sanki kardeslerimsiniz
optum hepinizi

psci hoşgeldin canım güzel haberlerle geldin hayırlı olsun ....teravet bence de hamilesin seninde hayırlı olsun canım işallah gönlünüzdeki bebişe kavuşursunuz teravet bacım seninde 2. kızın varmış özellikle seni takip ediyorum hadi bacım bul şu oğluşu valla sen ne yaptıysan aynısını yapcam....orkdm sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....

teroşşşş ıananmıyorumm..oyle yazdınkı beklemıyoduk senden.maşllhhhh..çok çok sevındımm..alllhım rabbım oglunu hayırrlısıyla vermıştır ınşallhh..amın amınnn

orkıdem uzulme bacım.daha ılk denemeler bunlar.hayırlısıyla ıstedıgımız gıbı geldınde bı kaç ay daha bekleyelım degılmı
psci hayırlı oslun senınde.maşllh tek denemede yakaladın.hayırlısıyla alın kuzuları koynunuza

sevilllllllllllll hoşgeldin geçmişi okudun mu bacısı nisama 6 haftalıkken doktor kızın olacak dedi sen ne düşünüyorsun sen de erkekn öğrenmiştin di mi​

pcsi hosgeldin ve hamileligin hayirli olsun cooook sevindim :) teravet sen gelince canlandi sen yokken araki bulasin

Eki Görüntüle 350669

çatlatma iğnesinin etkisi olabilir mi yaa
pozitif çıktı bacılarr

seninde gözün aydin canim bak hem hamilesin hemde pcsi geldi ALLAH tamamina erdirsin

benim bi arkadas sade bebek istedi icin adet bitiminden hemen sonra SIK SIK iliski yasadi hergün gecen hafta doktor kesin oglun olucak demis

slm kizlarr test yapmadim yapmayacamda atesim dusmeye basladi bugun yarin olurumm
reglimi bekliyorumm

orkidem niye test yapmiyorsun ? ates düsünce hamilelik olmuyormu :44:

eger hamilelin ilk haftalari ilk aylarinda göbek kalca büyümeye basliyorsa genelde kiz oluyor ALLAH bilir tabide

ama oglumda bende cok limon yedim limon delisiydim günde 4,5 tane yerdim simdiyse sasiriyorum o günlere artik sade salatada yiyebiliyorum

slm kizlarr test yapmadim yapmayacamda atesim dusmeye basladi bugun yarin olurumm
reglimi bekliyorumm

olsun canim hayirlisi böyleymis dersin artik..bana haber et test icin...benimde adetim gelmeli bi kac güne ayni zamanda deneme yapariz insallah senin oglun benimde kizim olur...

terosssss hadi gözün aydin canim....

arkadaslar ayy ben niye bu ay hamile kalamadim demeyin
vardir bi hayir
bakin ben rus takvimine az cok inanirim ve bende agustos ayi 100% erkek bebek deniyor
test ettim agustosta 2 cizgi cikinca deneme yapalim dedik esimle
ama ikinci kizim 1 yas 5 aylik kalkti oturdu aramizda basladi aglamaya uyumak istemedi ben onu uyutana kadar esim uyudu ve deneme kaldi obur aya cunku yumurtlama gunum 1 gun o da 16 agustostu
neyseki eylulde denedik tutmadi
ekimde tuttu ve erkek bebise hamileyim
Allahin takdiri boyleymis deyin sakin uzulmeyin olurmu

psci canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin

travet inş.oğlun yoldadır gözün aydınn

çok sevindim ikini adına

orkide inşallah sende hamişsindirrr...

tarevet bcm anlat hele belırtıler nasıldı, yok dedın dedın turnayı gozunden vurdun ama :)bcm ıns saglıcakla kucagına al oglunu tatlım.

haklısın sevılcım kaderden öte gıdılmıyo bcm senın sımdı rus cın bıo tutuyomu oglunda sevıl

teravet ve psci canlarım ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.İnşallah oğluşlarınız yoldadır.şimdi heyecanla hep birlikte bekleyeceğiz ama rahatlamışsınızdır onu yapaım bunu yapayım derken hamile kaldınız en azından stresiniz bitmiştir.Şimdide cinsiyeti ne olacak stresi vardır ama o artık ALLAHIN takdiri..çok sevindim oğluşları yolda olsun ALLAHIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…