- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #13.981
ahh pscimm sormaa bugun cocuk gibi agladimm nedenini desemm cocuksun dersinn
yemek yiyordum kizim kardesim olcak falan dedi sofrada
bende dedim ki kiz mi olsun erkek mi dedim kizima
oda kiz dedii babasida yaaasaaaa kizim dedii fikirlerimiz bir dedii
ayy deli gibii agladim sanki biri bana oyle beddua etmis gibi oldumm
esime kizdimm senin istedigin oldu bide benim icinn oglum olsa ne olur dedimm
kocis sasirdi
delimisin sen dedii
hemenn benim olsun dememle oluyomu dedi falannn
olee istee kafayi yedimm
kızlaaaarrrrrrrrrr kan tahlili yaptırdım az once sonucu aldım
938
inşallah bu sefer de sıkıntı yaşamam
çarşambaya randevu aldım dr dan
kese 1500 olunca gorünmesi lazım
bakalım dr ne dicek
sevilllllllllllll hoşgeldin geçmişi okudun mu bacısı nisama 6 haftalıkken doktor kızın olacak dedi sen ne düşünüyorsun sen de erkekn öğrenmiştin di mi
kızlar ben geldimmmmmmmm
hemen geçmişi okumaya başlayayım
deli merak ettim hepinizi
orda bikere girmeye çalıştım bi iki şey okudum sonra gitti net
hiç bişey yazamadan çıktım
neyse bana kolay gelsin
hoşgeldim sefalar getirdim
çalışma hayatımdan dolayı geç cevapliyabiliyorum kusura bakmayın.canım benim 2.cocuk 7 yaşında kızım var.klomenle kullandım dr um çat.iğnesine gerek görmedi o bir hafata süre verdi günaşırı ilşki ile hamile kaldım.uzunca bir süredir gebe kalamıyordum mecburen sık ilişkiye evet dedim.tek kafamdaki püf noktam bu.mens 1 ocaktı.ayın 17 sinde dr da ıdım.6 hafta üç günlüktü kızım.mens imle uyumlu yani.umarım anlaşıldı.erkek bebekte kalp atışı geç olurmuş.
slm kizlarr test yapmadim yapmayacamda atesim dusmeye basladi bugun yarin olurumm
reglimi bekliyorumm
su an 6+6 canım.ben dr.un tecrübelerine dayanarak kendine göre kriterleri belirlediğini erkek te bu kızta su seklınde.hepsini topluyor.ona gore bir tahmın diyorum ama.kızımda ilk gebeliğimdede benim yasadıklarımın aynısını su an yıne yasıyor olmam.bu konuda dr la hem fikir olmamı sagladı.inanmayacaksınız ama calışma arkadaşlarım 4 aylıkmı dıye soruyor göbekve kalcada bir 3.5 /4 kilom var su haftada.sadece limon yiyorum.kızımdada öyle idi.bunun gibi bir cok sey.bakalım hayırlısı olsun hakkımızda ins.sen ne durumdasın
slm kizlarr test yapmadim yapmayacamda atesim dusmeye basladi bugun yarin olurumm
reglimi bekliyorumm
arkadaslar ayy ben niye bu ay hamile kalamadim demeyin
vardir bi hayir
bakin ben rus takvimine az cok inanirim ve bende agustos ayi 100% erkek bebek deniyor
test ettim agustosta 2 cizgi cikinca deneme yapalim dedik esimle
ama ikinci kizim 1 yas 5 aylik kalkti oturdu aramizda basladi aglamaya uyumak istemedi ben onu uyutana kadar esim uyudu ve deneme kaldi obur aya cunku yumurtlama gunum 1 gun o da 16 agustostu
neyseki eylulde denedik tutmadi
ekimde tuttu ve erkek bebise hamileyim
Allahin takdiri boyleymis deyin sakin uzulmeyin olurmu
sevil sen v. duş yapmış mıydın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?