Süper Anneler - 2011

orkdm acaba çok stres yaptın ondan olabılırmi nedersin stresle alakalı olabilir

bencede stress offff icim bunaliyorrrr

üzülme orkdm
çalışırız :)
vajinal duş mu suçlu dersin

canim onlarca kisi kaldi yum akiyla sodali dusla matematikte ilk denemesinde kalamamisti ikincide kalmisti hayirlisii napalimm

Uzulme tatlim ins martta kalirsin bcm ogluna. Egem kullanabilirsin bence ya sen bilirdin gene ama .

cok sagol canim ama bu kadar uzulcegimi tahmin etmezdim hersey birebir uymustuu

orkdm acaba çok stres yaptın ondan olabılırmi nedersin stresle alakalı olabilir

üzülme orkdm
çalışırız :)
vajinal duş mu suçlu dersin

bilmiyorum canim olabilirde

ama yine yapicam birde yumurtada gecikmis olabilirim testim negatif olunca iliski oldu bende

canım benim ki çatlatma iğnsesi dedi mi hatırlamıyorum ama demediyse ben kendim isteyeceğim sen de söyle biz erkek bebek için uğraşıyoruz canım iğne şart bence.doktır erkek bebeği istediğimi bilmiyor ama çatlatma ğinesi verin ben hamile kalmak istiyorum bunaldım diyeceğim.

kizlar test yaptim negatiff

normalde ben cok cabuk kalirdimm neden kalamadim neredeydi hataa

cok siki hazirlanmam gerek mart ayina

nazcimmmmm

o 30 lu olani alalim canim paylasiriz esime soyledimm

önceki gün test yapmaman zamanlamada geç kalmana sebep oldu orkiş bacım. seninle ben de heyecanlanıyorum bacım. yanındayızzz

orkiş şu kalibrasyon aleti var ya onu nasıl kalibre edeceğiz biliyo musun benim kafam karışmıştı.Bir de klomenle evet ikiz gebelik olabiliyor.ondan korkuyorum

Evet haklısın bende istemeliyim mutlaka.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Ben araştırdım klomen ile ikiz bebek yüzde 10 civarıymış.Beni bulmaz o ihtimal diyerek ben ilacı kullanayım diyorum .Zaten öğlen 1 tanesini almıştım.

benim içimde de ikiz olur diye geçiyor ..ALLAH hayırlısını nasip etsin..HAyırlı geceler

nazcimmmmm

cnmm bence erkenya eczanedenmi aldin testini:26:adet oldunmukiiii,hamis degilsen bilee hayirlisi buymusss de cnmmm,insss obur ayy,belki beraber yine yola girerizzzzbi aydaha diyetee katlanicaz artik oglussss icinnesim ne diyorrr biliyomusunn,oglumuz olunca buyudugunde ona anlaticamm diyorrr senin gelmennn icin nelerr cektikk,neler yaptikk nelerrr

nazcimmmmm

üzülme bitanem..insallah bidahaki aya kalirsin ..ben nediyeyim 6 ay oldu...alistim artik...ama insallah sende tutar bidahakine...

30 lu gitti canim dün aksam bitti o, simdi emin degildim senin icin almadim, bende arkadasa gitim, hic kendime bile alamadim, bugun baktim fazal yok.20 likler var simdi 36 euro ama ingilteren 36 euro yada 39 euroya posta ücreti 4,90 almanyadan ...

bilmiyorum canim olabilirde

ama yine yapicam birde yumurtada gecikmis olabilirim testim negatif olunca iliski oldu bende

kizz orkiss benimde test gece 23 te pozitifti cizgilerde belirgindi,01 de negatiftiyaaabende hemen 2 de yaptim iliskiyiartik tuttumu bilmiyorum ama 0+12 dede kalmis olabilirimmartik hayirlisi orkis ama sende ogunun 18 gibi cizgi silikti demistin demi,sen daha sabahinda yapmistin aslinda gece 23 24 gibi yapsaydin keskee,gerci hersey kismet oyle boyle diyoruz ama hersey allahin elindeee

cnm esime okudum yazdigini gulmekden olduk diyoki dogru solemis kesin bende anlatcam

demiyaaa kizzz gelsin artik su veletlerrr bi onuda tadalimmmm inssss

valla yazılanlardan öyle etkileniyorum ki bi anda kabarıyo duygularım yaa
düşünsenize herkesin haberini alıyoruz
kızlaaaaar benimki erkekmişş
benimki de erkeekkk kızlaarr
hanımlar dr kesin erkek olacak dediiiii
ayyyy düşüncesi bile güzel yaa.

walla süpppeeerrr

20 cok deilmi cnm yaa

20 li ne kadar amazonda 10 lu 20 euroyduu neyse canim en uygununu alayim ben esime soyledim zatenn oda uzgunn
ben uzuldum diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…