- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.061
orkdm acaba çok stres yaptın ondan olabılırmi nedersin stresle alakalı olabilir
üzülme orkdm
çalışırız :)
vajinal duş mu suçlu dersin
Uzulme tatlim ins martta kalirsin bcm ogluna. Egem kullanabilirsin bence ya sen bilirdin gene ama .
orkdm acaba çok stres yaptın ondan olabılırmi nedersin stresle alakalı olabilir
üzülme orkdm
çalışırız :)
vajinal duş mu suçlu dersin
Canım hayırlısı olsun, stres yapmamaya çalış bence, ne kadar rahat olursak o kadar kolay oluyor heralde.
Neredeydi hata diyorsun ? Acaba yumurta ile vajinal duş olabilir mi?Ne bileyim vajınal duşlar sanki hamile kalmayı geciktirir gibi geliyor.
Ben geçen ay tüp bebek tedavisinde öğrendim bunları, bence anlamazsın diye söylemiştir.Ama eğer yumurtan olmasaydı söylerdi diye düşünüyorum. Var olan yumurtaları geliştirmek için vermiştir ilacı.
Keşke bunları bilerek tüp bebeğe başlasaydım, en azından yumurtam az diye o ay başlamazdım.Ama beni ne buradaki ne de Kıbrıstaki doktor uyardı
Bende bugun ki doktora söyleyemedim erkek bebek istediğimi.Ne yapacağımıza birlikte karar verelim o zaman. Mesela çatlatma iğnesi vermeli. Eğer vermezse ne yapacağız ? Amacımız çatlatma iğnesi değil mi? Çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra yumurta çatlıyormuş. Tüp bebekte de tam 36 saat sonra yumurta toplamışlardı benden.
bilmiyorum canim olabilirde
ama yine yapicambirde yumurtada gecikmis olabilirim testim negatif olunca iliski oldu bende
kizlar test yaptim negatiff
normalde ben cok cabuk kalirdimm neden kalamadim neredeydi hataa
cok siki hazirlanmam gerek mart ayina
nazcimmmmm
o 30 lu olani alalim canim paylasiriz esime soyledimm
canım benim ki çatlatma iğnsesi dedi mi hatırlamıyorum ama demediyse ben kendim isteyeceğim sen de söyle biz erkek bebek için uğraşıyoruz canım iğne şart bence.doktır erkek bebeği istediğimi bilmiyor ama çatlatma ğinesi verin ben hamile kalmak istiyorum bunaldım diyeceğim.
bıkmak yok yola devamm orkişim..
vardır bunda da bi hayır.
Evet haklısın bende istemeliyim mutlaka.İnşallah hepimiz için hayırlısı olur. Ben araştırdım klomen ile ikiz bebek yüzde 10 civarıymış.Beni bulmaz o ihtimal diyerek ben ilacı kullanayım diyorum .Zaten öğlen 1 tanesini almıştım.
Nur sen ilk denemedemi hami$ kaldin bcm?
nazcimmmmm
nazcimmmmm
bilmiyorum canim olabilirde
ama yine yapicambirde yumurtada gecikmis olabilirim testim negatif olunca iliski oldu bende
cnm esime okudum yazdigini gulmekden olduk diyoki dogru solemis kesin bende anlatcamcnmm bence erkenya eczanedenmi aldin testini:26:adet oldunmukiiii,hamis degilsen bilee hayirlisi buymusss de cnmmm,insss obur ayy,belki beraber yine yola girerizzzzbi aydaha diyetee katlanicaz artik oglussss icinn esim ne diyorrr biliyomusunn,oglumuz olunca buyudugunde ona anlaticamm diyorrr senin gelmennn icin nelerr cektikk,neler yaptikk nelerrr
cnm esime okudum yazdigini gulmekden olduk diyoki dogru solemis kesin bende anlatcam
demiyaaa kizzz gelsin artik su veletlerrrbi onuda tadalimmmm inssss
Ewet ya in$$ bcm inAn hasretle yolunu gozluyuzdemiyaaa kizzz gelsin artik su veletlerrrbi onuda tadalimmmm inssss
valla yazılanlardan öyle etkileniyorum ki bi anda kabarıyo duygularım yaa
düşünsenize herkesin haberini alıyoruz
kızlaaaaar benimki erkekmişş
benimki de erkeekkk kızlaarr
hanımlar dr kesin erkek olacak dediiiii
ayyyy düşüncesi bile güzel yaa.
üzülme bitanem..insallah bidahaki aya kalirsin ..ben nediyeyim 6 ay oldu...alistim artik...ama insallah sende tutar bidahakine...
30 lu gitti canim dün aksam bitti o, simdi emin degildim senin icin almadim, bende arkadasa gitim, hic kendime bile alamadim, bugun baktim fazal yok.20 likler var simdi 36 euro ama ingilteren 36 euro yada 39 euroya posta ücreti 4,90 almanyadan ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?