- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.081
canım ben de birralar çok araştırdım kullanışını anlayamamıştım bu arada ben alkalife aldım var ya hepimiz burda ne kadar çok şey alıyoruz ya.
orkiş şu kalibrasyon aleti var ya onu nasıl kalibre edeceğiz biliyo musun benim kafam karışmıştı.Bir de klomenle evet ikiz gebelik olabiliyor.ondan korkuyorum
önceki gün test yapmaman zamanlamada geç kalmana sebep oldu orkiş bacım. seninle ben de heyecanlanıyorum bacım. yanındayızzz
kizz orkiss benimde test gece 23 te pozitifti cizgilerde belirgindi,01 de negatiftiyaaabende hemen 2 de yaptim iliskiyi artik tuttumu bilmiyorum ama 0+12 dede kalmis olabilirimm artik hayirlisi orkis ama sende ogunun 18 gibi cizgi silikti demistin demi,sen daha sabahinda yapmistin aslinda gece 23 24 gibi yapsaydin keskee,gerci hersey kismet oyle boyle diyoruz ama hersey allahin elindeee
20 cok deilmi cnm yaa
20 li ne kadar amazonda 10 lu 20 euroyduu neyse canim en uygununu alayim ben esime soyledim zatenn oda uzgunn
ben uzuldum diye
bidahaki aya kalirsin caniminsallah takma neolur kafana, biliyorum demesi kolay...o zaman al amazonda canim...ben 20 tane olsun istiyorum benim 10 tane var zaten evde..bitane var yarin bitcek ama nekadara alabilirim bilmiyorum daha 1 euroda...hemen alma yarinda bakiyim ben bi
teravet vardir bundada bir hayir ne yapalim rabbime yalvariyorum
bi 15 gun sonra burada olun komutu senden alacam teravett ona gore guveniyorum sana bacim
eylule akintim hic yoktu kupkuruydumm resmenn
ama iki gun sonra krem akinti neyin nesiydii zamanlamam iyi gibiydi bence
ya stres ya vj dus bilemiyorum valla zamanlamada olabilir
tamam bacım beraber ayarlayacağız. sende bolca gülen yüz olsun bu sefer bacısı. başka yere yapacağın masrafı buna yap. bir de lütfen şu yumurtayı abartma. tüpleri tıkarsın bak Allah korusun.
kizlar nekadar dogru bilemem cok redbull icen erkegin oglu oluyormus belki isinize yarar diye yazdim komsumun arkadaslari demis
orkidem bu ayki yumurtlamani cok erkenden takibe al canim ,gecen bikac saat gecikmesiyle oldu ondan tutmadi tahminim
kiz bizde iciriyoz yaa yarim saat oncee
orkidem,komsumun arkadsinin esi 19 yasindan beri iciyormus redbulu günde 2,3 tane :)) simdide 4 oglunu bekliyolarmis MASALLAH onlarda kiz yok diye üzülüyor diyor komsum
yavuzcumm berabere kaldik sanirimm hayirlisi olsun
pscimm o+12 oyle kolay deil canommm krem akintida bile oglu oldu bi forumda iki kisinin boncuk ve mutluelifti sanirimm
dusun yani
rabbim buyuk sen kiz de yinede oglusun surprizz gelsin sanaaaa
masAllah cnm hadi Allah tamaminar erdirsin insAllah oglun kucagina gelsinn
terossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss basbayigiiiii pozitif hadi gozun aydin tatlimmmmmmm
Cnm tekrar hayırlı olsun massallah superrr rabbım gonlundekını kucagına almayı nasıp etsın ıns .
canımmmm hadi gözün aydın olsun inş oğlun senınledir maşallah size nazar değmesin
psci hoşgeldin canım güzel haberlerle geldin hayırlı olsun ....teravet bence de hamilesin seninde hayırlı olsun canım işallah gönlünüzdeki bebişe kavuşursunuz teravet bacım seninde 2. kızın varmış özellikle seni takip ediyorum hadi bacım bul şu oğluşuvalla sen ne yaptıysan aynısını yapcam....orkdm sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
teroşşşş ıananmıyorumm..oyle yazdınkı beklemıyoduk senden.maşllhhhh..çok çok sevındımm..alllhım rabbım oglunu hayırrlısıyla vermıştır ınşallhh..amın amınnn
orkıdem uzulme bacım.daha ılk denemeler bunlar.hayırlısıyla ıstedıgımız gıbı geldınde bı kaç ay daha bekleyelım degılmı
psci hayırlı oslun senınde.maşllh tek denemede yakaladın.hayırlısıyla alın kuzuları koynunuza
pcsi hosgeldin ve hamileligin hayirli olsun cooook sevindim :) teravet sen gelince canlandi sen yokken araki bulasin
psci canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin
travet inş.oğlun yoldadır gözün aydınn
çok sevindim ikini adına
orkide inşallah sende hamişsindirrr...
kıslar bu benim bebişin 6 haftalık görüntüsü
Eki Görüntüle 351239
vajinal ultrasondaki görüntüsü,biraz uzunlamasına olmuş gibi
teravet ve psci canlarım ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.İnşallah oğluşlarınız yoldadır.şimdi heyecanla hep birlikte bekleyeceğiz ama rahatlamışsınızdır onu yapaım bunu yapayım derken hamile kaldınız en azından stresiniz bitmiştir.Şimdide cinsiyeti ne olacak stresi vardır ama o artık ALLAHIN takdiri..çok sevindim oğluşları yolda olsun ALLAHIM.
canlarım hayırlı olsun inşallah
paşalar geliyordur rabbimin izniyle.
benim için yaptığın yorum varya güldüm ölmekten çokkk hoşuma gitti yaaaaa.
'relax ilişki '
heyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
aferin kız sana.
nisamda tüm ay erkekmiş.
yorumcu çöktü mü yani?
travettt ve pisciiiii tebrikler kizlarrrrr,hadi hayirlisiii simdi sirasiyla orkissss,bennnnnn ve diyerr kizlarrrr hamis haberimizi duyuralimm oncee sonradaa oglusss haberimiziii inssssssss
bence senin oğlun olacak bacım.
ovulasyon gece erken saatlerde olsaydı gebe kalamazdın bence.
kizlar test yaptim negatiff
normalde ben cok cabuk kalirdimm neden kalamadim neredeydi hataa
cok siki hazirlanmam gerek mart ayina
nazcimmmmm
o 30 lu olani alalim canim paylasiriz esime soyledimm
ahaaa yarin evi redbulla dolduruyorummm
neden biliyomusun bizim verdigimiz takviyelerin cogu onun icinde
pscim haklisin canim size katilmayi cok isterdim ama hayirlisi olsun
bidaha tek birini yapayim olmazssa
sen belki yanlışlar yaptın
ben de ilk karbonata bulamadım mı kendimi
acıdan ilşkiye bile giremedik
çünkü nasibim bu aydaymış
bu ay senin acemilik ayın olsun
diğer aya herşey çok daha güzel olucak
çok profesyonel davranıcaksın
ve stres yapmıycaksın
duanı edip teslim olucaksın Rabbine
inşallah da oğluşun gelicek canım benim
hem boşver teravetle benm haberimizi alırsın oğluşlarımız oluyo diye duyururuz burdan
sen de 4 hafta sonra haber verirsin
her aya heyecanlı ve mutlu olur topiğimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?