Süper Anneler - 2011

bacımsın o dönemde moralim pek iyi değildi. ondan girmek istemiyodum pek. psci ile alakası yok yani. :)))

evt cnm haklisinn,degisiyorr bencedeeeeama muhakak kesin belirgin belirtiler vardir ,doktorlar nisaminda dedigi gibi biliyodur bazi seyleri buna gore ayirt ediyolarr,mesela bende cok duydum kizlar et parcasi gibi olurmuss erkeklerde beyaz uzun olurlarmiss,yani umitlendirmek istemiyom seni ama seninkide erkege uyuyor galiba ha bide erkek kesenin tam icinde olurmuuss,kiz daha gec girermis yada nebilim bole iste cok sey duydumm:26:

tarevet bcm anlat hele belırtıler nasıldı, yok dedın dedın turnayı gozunden vurdun ama :)bcm ıns saglıcakla kucagına al oglunu tatlım.

bacımsın belirti pek olmadı. göğüslerde hassasiyet vardı. netten iğnenin yan etkilerine baktım. göğüslerde hassasiyet yazıyodu.
eşimin sperm değerleri düşük çıktığı için beklemiyodum.

Allah razı olsun bacım. duanı eksik etme bacımsın.

evet cnm hatta bi önceki ultrason resminde tam ortada uzunca bişey solucan gibi
benim ultrason resimlerini gören aynı şeyi söylüyor ama Allah tan hayırlısı inşallah cnm.
bence de dr lar kesinlikle biliyorlar ama çaktırmıyorlar.
benimkine tosun dedi önceki sayfalarda yazmıştım.
adam dalgasına söylüyo diye düşünüp şakaya vurdum ben güldüm adam suratıma baktı gülmedi çok bozulmuştum
ama tabi Allah bilir ne olacağını... hayırlısını nasip etsin inşallah.

kizlar test yaptim negatiff

normalde ben cok cabuk kalirdimm neden kalamadim neredeydi hataa

cok siki hazirlanmam gerek mart ayina

nazcimmmmm

o 30 lu olani alalim canim paylasiriz esime soyledimm

hiçte öyle düşünme canımm aslında bakk arkanda harika bir kocann varr
2nciside kız olacakk diye karısına küsen çok koca okuduk burdaa

haklisin canim benim kocam tam bir kiz delisii
diyoki bidaha kiz olsun yine olsun yine olsun diyorr

nedir bu istek mi
olmaz sa ben uzulmeyeyim diye mi

saolasin canim esimi cozemiyorum benim icin dua edecegi yerde dilegine bak hayirlisi artik ne diyeyim

bende yaaa bendede tik yokkk

hamile kalsaydim derinn bir ohh cekecektim iskenceler bitecekti simdi sil bastaan
nasil dayanirimm 3 aydirr zaten iskencee kizlar cok kotuyum yaaaa

olsun canim hayirlisi böyleymis dersin artik..bana haber et test icin...benimde adetim gelmeli bi kac güne ayni zamanda deneme yapariz insallah senin oglun benimde kizim olur...

terosssss hadi gözün aydin canim....

nazcim 30 lu olani alip paylasalim canim ozelden yolarim adresimi

psci canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin

travet inş.oğlun yoldadır gözün aydınn

çok sevindim ikini adına

orkide inşallah sende hamişsindirrr...

degilimm canim test yaptimm dayanamadim

orkdm vajinal duş hamileliği kolaylaştırır mı sence? yoksa zorlaştırıyor mu??

bilmiyorum canim bak ben kalamadimm
ama sonuna kadar devamm yine yapicamm yumurtalari koydum dolapa

nazcimmmmm

canım üzülme bak mart ayında ben varım.yavuz var,ynb var başka kim varsa yazsın.ben de yumurtaları doloba koydum

bu arada ben klomen kullanayım mı off kararsızım

Son düzenleme:
canım üzülme bak mart ayında ben varım.yavuz var,ynb var başka kim varsa yazsın.ben de yumurtaları doloba koydum

bu arada ben klomen kullanayım mı off kararsızım

egemcim klomen cesaret isi

bizim bi arkadas ucuzlere gebe kaldii ucude erkek oldu

ama biri yasayamadi

ama onu tasimak bakmak buyuk sorumluluk yani ne desem bilmiyorum ki

karar veremedim işte sizlere sorayım dedim.arkadaşta erkek bebek için yaptı şu anda ikizleri kız.

o zaman ben hiç yumurtlamadım mı ki doktor söylemedi.yada nasıl olsa anlamam diye mi söylemedi.başka doktora mı gideyim

Ben geçen ay tüp bebek tedavisinde öğrendim bunları, bence anlamazsın diye söylemiştir.Ama eğer yumurtan olmasaydı söylerdi diye düşünüyorum. Var olan yumurtaları geliştirmek için vermiştir ilacı.

Keşke bunları bilerek tüp bebeğe başlasaydım, en azından yumurtam az diye o ay başlamazdım.Ama beni ne buradaki ne de Kıbrıstaki doktor uyardı

Bende bugun ki doktora söyleyemedim erkek bebek istediğimi.Ne yapacağımıza birlikte karar verelim o zaman. Mesela çatlatma iğnesi vermeli. Eğer vermezse ne yapacağız ? Amacımız çatlatma iğnesi değil mi? Çatlatma iğnesinden tam 36 saat sonra yumurta çatlıyormuş. Tüp bebekte de tam 36 saat sonra yumurta toplamışlardı benden.

nazcimmmmm

orkdm acaba çok stres yaptın ondan olabılırmi nedersin stresle alakalı olabilir

nazcimmmmm

Canım hayırlısı olsun, stres yapmamaya çalış bence, ne kadar rahat olursak o kadar kolay oluyor heralde.

Neredeydi hata diyorsun ? Acaba yumurta ile vajinal duş olabilir mi?Ne bileyim vajınal duşlar sanki hamile kalmayı geciktirir gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…