- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.041
pcsi hosgeldin ve hamileligin hayirli olsun cooook sevindim :) teravet sen gelince canlandi sen yokken araki bulasin
seninde gözün aydin canim bak hem hamilesin hemde pcsi geldi ALLAH tamamina erdirsin
benim bi arkadas sade bebek istedi icin adet bitiminden hemen sonra SIK SIK iliski yasadi hergün gecen hafta doktor kesin oglun olucak demis
orkidem niye test yapmiyorsun ? ates düsünce hamilelik olmuyormu :44:
eger hamilelin ilk haftalari ilk aylarinda göbek kalca büyümeye basliyorsa genelde kiz oluyor ALLAH bilir tabide
ama oglumda bende cok limon yedim limon delisiydim günde 4,5 tane yerdim simdiyse sasiriyorum o günlere artik sade salatada yiyebiliyorum
olsun canim hayirlisi böyleymis dersin artik..bana haber et test icin...benimde adetim gelmeli bi kac güne ayni zamanda deneme yapariz insallah senin oglun benimde kizim olur...
terosssss hadi gözün aydin canim....
psci canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin
travet inş.oğlun yoldadır gözün aydınn
çok sevindim ikini adına
orkide inşallah sende hamişsindirrr...
evet cnm ilişkiden sonra oldu tatlım
sağla solla ilgisi neden yok dedim biliyormusun;benim öğrencimin annesi hamile 7 aylık kızı olacakmış.öğrencimde erkek.lafın arasında dediki benim sol yumurtalığım yok sadece sağdan hamile kalabilirim dedi sonuç bi erkek bi kız
tarevet bcm anlat hele belırtıler nasıldı, yok dedın dedın turnayı gozunden vurdun ama :)bcm ıns saglıcakla kucagına al oglunu tatlım.
birkaç güne yaptırırım sanırım. mutlaka yaptırayımmı i,drar testi güvenilir değil mi??cnm kan testı ne zaman yaptırcan?
teravet ve psci canlarım ALLAH sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin.İnşallah oğluşlarınız yoldadır.şimdi heyecanla hep birlikte bekleyeceğiz ama rahatlamışsınızdır onu yapaım bunu yapayım derken hamile kaldınız en azından stresiniz bitmiştir.Şimdide cinsiyeti ne olacak stresi vardır ama o artık ALLAHIN takdiri..çok sevindim oğluşları yolda olsun ALLAHIM.
evt cnm haklisinn,degisiyorr bencedeeeeama muhakak kesin belirgin belirtiler vardir ,doktorlar nisaminda dedigi gibi biliyodur bazi seyleri buna gore ayirt ediyolarr,mesela bende cok duydum kizlar et parcasi gibi olurmuss erkeklerde beyaz uzun olurlarmiss,yani umitlendirmek istemiyom seni ama seninkide erkege uyuyor galiba ha bide erkek kesenin tam icinde olurmuuss,kiz daha gec girermis yada nebilim bole iste cok sey duydumm:26:
hiçte öyle düşünme canımm aslında bakk arkanda harika bir kocann varr
2nciside kız olacakk diye karısına küsen çok koca okuduk burdaa
selam herkese
nasilsiniz guzellerim
teros cok sevindim cnm oglusun yola cikmis
orkdm uzulme guzelim erkekler inanmazlar ki ultrasonda pipi gormedikleri surede
diger arkadaslar sevincli haberlerinize ben de seviniyorum sanki kardeslerimsiniz
optum hepinizi
psci hoşgeldin canım güzel haberlerle geldin hayırlı olsun ....teravet bence de hamilesin seninde hayırlı olsun canım işallah gönlünüzdeki bebişe kavuşursunuz teravet bacım seninde 2. kızın varmış özellikle seni takip ediyorum hadi bacım bul şu oğluşuvalla sen ne yaptıysan aynısını yapcam....orkdm sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
teroşşşş ıananmıyorumm..oyle yazdınkı beklemıyoduk senden.maşllhhhh..çok çok sevındımm..alllhım rabbım oglunu hayırrlısıyla vermıştır ınşallhh..amın amınnn
orkıdem uzulme bacım.daha ılk denemeler bunlar.hayırlısıyla ıstedıgımız gıbı geldınde bı kaç ay daha bekleyelım degılmı
psci hayırlı oslun senınde.maşllh tek denemede yakaladın.hayırlısıyla alın kuzuları koynunuza
olsun canim hayirlisi böyleymis dersin artik..bana haber et test icin...benimde adetim gelmeli bi kac güne ayni zamanda deneme yapariz insallah senin oglun benimde kizim olur...
terosssss hadi gözün aydin canim....
psci canım tebrik ederim allah tamamına erdirsin
travet inş.oğlun yoldadır gözün aydınn
çok sevindim ikini adına
orkide inşallah sende hamişsindirrr...
orkdm vajinal duş hamileliği kolaylaştırır mı sence? yoksa zorlaştırıyor mu??
kizlar test yaptim negatiff
normalde ben cok cabuk kalirdimm neden kalamadim neredeydi hataa
cok siki hazirlanmam gerek mart ayina
nazcimmmmm
o 30 lu olani alalim canim paylasiriz esime soyledimm
canım üzülme bak mart ayında ben varım.yavuz var,ynb var başka kim varsa yazsın.ben de yumurtaları doloba koydum
bu arada ben komen kullanayım mı off kararsızım
canım üzülme bak mart ayında ben varım.yavuz var,ynb var başka kim varsa yazsın.ben de yumurtaları doloba koydum
bu arada ben klomen kullanayım mı off kararsızım
karar veremedim işte sizlere sorayım dedim.arkadaşta erkek bebek için yaptı şu anda ikizleri kız.
o zaman ben hiç yumurtlamadım mı ki doktor söylemedi.yada nasıl olsa anlamam diye mi söylemedi.başka doktora mı gideyim
nazcimmmmm
dua edelim canim ben birinci postaya katilamadim
insallah ikinci postada oluruzz
ph metre alicam egem dijital kalibrasyon islemini bilen varmi anlatabilcek olann
bu ph metrem
Digital pH Meter Tester Long Replaceable Electrode | eBay
nazcimmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?