- 9 Haziran 2008
- 879
- 16
- 318
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.021
kızlaaaarrrrrrrrrr kan tahlili yaptırdım az once sonucu aldım
938
inşallah bu sefer de sıkıntı yaşamam
çarşambaya randevu aldım dr dan
kese 1500 olunca gorünmesi lazım
bakalım dr ne dicek
Ayy inanmıyorum günde 1 tane ile ikiz bebek olmuş haaa.arkadaşım günde bir tane aldı.iki yumurta gelişmiş.ikize hamile..ben doktora hamile kalamıyorum dedim erkek bebek için desem kızar.o da sabah akşam birer tane verdi.Bence senin normal yoldan tutar stres yaptın ondan tutmamıştır .
orkişim demek ki hayırlısı buymuş
sen inanan bir insansın
hem kafanda soru işaretleri vardı
2. sinde daha temkinli olursun
belki zamanlama konusund yanlışların vardı kimbilir
mart ayının da tamamı erkek hadi yine iyisin
nurcumm inss allah saglicakla kucagina almayi nasip etsinninss tombis ogluslarimizz gelirde evimizin nesesine nese katarlar cnmya sende iliskiden sonra en cok neren agriyodu yada nerende hisettin bebisii:26:biliyosun bende iki gun once deneme yaptim kesin var kizlar cunku diz ustu oturunca egilince kasigim baya agriyorr,ilk gun sag kasigimda simdide soldakinde cok sizlanma varr,bazennn ayyy ikizmiii olucakkk diyommmm kizlar su sag sol meselesi acaba ilk haftalarda ne tarafta hissetiginemi bagliiii ama sagda olsa erkek diyoruzda degisiyor bence
doktor baktı hiç yumurttan var filan demedi.klomen verdi..bu kadar çabuk yumurta olur mu ki
Ayy inanmıyorum günde 1 tane ile ikiz bebek olmuş haaa.
Aslında ben korunmayı bıraktığım ay hamile kalabiliyorum ama tüp bebekte böyle oldu.Üstelik en yüksek dozda iğne kulladım.Belkide vücut ters tepki yapmıştır.
Sen kesin kararını verdin mi peki.kullanacakmısın ilacı?
canım adetin 3. günü yumurtalar görünüyor.sonra içlerinden 1 tanesi 14. güne kadar gelişip çatlıyor. Ama ilaç ve iğne ile diğer yumurtalarda geliştirilebiliyor.
teravet bacım hayıırlııı olsun, çok mutlu oldum. inşallah paşa senledir
inşallah gelir paşalarımızzzzzz eylülemm.
benim en çok sağ kasığım ağrıdı ama dediğin gibi arada bi sola da vurdu ama kesinlikle sağ taraf feciydi tatlım.hatta sınıfta ayakkabılarıma eğildiğimde öyle şiddetli ağrıdı ki. öğrenciler kaldırdı yani.o zaman anladım zaten bişeyler olduğunu.
ama bence alakası yok ya sağla solla
keşke olsada tahmin etsek
travettt ve pisciiiii tebrikler kizlarrrrr,hadi hayirlisiii simdi sirasiyla orkissss,bennnnnn ve diyerr kizlarrrr hamis haberimizi duyuralimm oncee sonradaa oglusss haberimiziii inssssssss
tşk ederim canım benm inşallah yaa
dualarınızı bekliyorum...
nesliirem benim gece ağrım oldu ama sabah da oldu
sabah 9 da dr a gittim çatlamış dedi ya gece ya sabah dedi
ilşki de saat 11 de oldu
gece çatlamışsa 12 saat sonra oldu yani
orkiş dedi ingenderde 12 saat sonra hep kız oluyomuş
sağlıklı hayırlı evlat olsun gerisi onemli değil zaten
ilk çocugum benm
masAllah cnm hadi Allah tamaminar erdirsin insAllah oglun kucagina gelsinn
terossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss basbayigiiiii pozitif hadi gozun aydin tatlimmmmmmm
teravet çokk sevindimmmmmmmmmm canımm inşallahh oğluşun göbüşündedir canımm
selam herkese
nasilsiniz guzellerim
teros cok sevindim cnm oglusun yola cikmis
orkdm uzulme guzelim erkekler inanmazlar ki ultrasonda pipi gormedikleri surede
diger arkadaslar sevincli haberlerinize ben de seviniyorum sanki kardeslerimsiniz
optum hepinizi
psci hoşgeldin canım güzel haberlerle geldin hayırlı olsun ....teravet bence de hamilesin seninde hayırlı olsun canım işallah gönlünüzdeki bebişe kavuşursunuz teravet bacım seninde 2. kızın varmış özellikle seni takip ediyorum hadi bacım bul şu oğluşuvalla sen ne yaptıysan aynısını yapcam....orkdm sıra sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeee....
teroşşşş ıananmıyorumm..oyle yazdınkı beklemıyoduk senden.maşllhhhh..çok çok sevındımm..alllhım rabbım oglunu hayırrlısıyla vermıştır ınşallhh..amın amınnn
orkıdem uzulme bacım.daha ılk denemeler bunlar.hayırlısıyla ıstedıgımız gıbı geldınde bı kaç ay daha bekleyelım degılmı
psci hayırlı oslun senınde.maşllh tek denemede yakaladın.hayırlısıyla alın kuzuları koynunuza
cnmmm bu dediklerin iliskiden sonraki gunler oldu demii,cunku benim 2 gun oluyor ama kasiklarim baya agriyor batiyooo resmenn bence kesinn hamisimdirrrbende egilirken aciyooor baya asagisi ama sanki benim ilk kizimda sagdaydi,ikincisi soldaydi ama 5 haftalikken ,sag solla ilgisi vardir bence ama yaa ilk haftada nerden hisediyosan,yada nebilim 5 6 haftalikken artik doktorlar biliyor amaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?