Süper Anneler - 2011

teravet bacııım çook sevindim. burda görmüşken tekrar yazayım dedim
bak sende hamişsin artık bizim için dua et:26:

Ayy inanmıyorum günde 1 tane ile ikiz bebek olmuş haaa.
Aslında ben korunmayı bıraktığım ay hamile kalabiliyorum ama tüp bebekte böyle oldu.Üstelik en yüksek dozda iğne kulladım.Belkide vücut ters tepki yapmıştır.
Sen kesin kararını verdin mi peki.kullanacakmısın ilacı?

inşallah gelir paşalarımızzzzzz eylülemm.
benim en çok sağ kasığım ağrıdı ama dediğin gibi arada bi sola da vurdu ama kesinlikle sağ taraf feciydi tatlım.hatta sınıfta ayakkabılarıma eğildiğimde öyle şiddetli ağrıdı ki. öğrenciler kaldırdı yani.o zaman anladım zaten bişeyler olduğunu.
ama bence alakası yok ya sağla solla
keşke olsada tahmin etsek

karar veremedim işte sizlere sorayım dedim.arkadaşta erkek bebek için yaptı şu anda ikizleri kız.

canım adetin 3. günü yumurtalar görünüyor.sonra içlerinden 1 tanesi 14. güne kadar gelişip çatlıyor. Ama ilaç ve iğne ile diğer yumurtalarda geliştirilebiliyor.

o zaman ben hiç yumurtlamadım mı ki doktor söylemedi.yada nasıl olsa anlamam diye mi söylemedi.başka doktora mı gideyim

travettt ve pisciiiii tebrikler kizlarrrrr,hadi hayirlisiii simdi sirasiyla orkissss,bennnnnn ve diyerr kizlarrrr hamis haberimizi duyuralimm oncee sonradaa oglusss haberimiziii inssssssss

cnmmm bu dediklerin iliskiden sonraki gunler oldu demii,cunku benim 2 gun oluyor ama kasiklarim baya agriyor batiyooo resmenn bence kesinn hamisimdirrrbende egilirken aciyooor baya asagisi ama sanki benim ilk kizimda sagdaydi,ikincisi soldaydi ama 5 haftalikken ,sag solla ilgisi vardir bence ama yaa ilk haftada nerden hisediyosan,yada nebilim 5 6 haftalikken artik doktorlar biliyor amaaaa

benimde kasıklarımda ağrı var bazen sağa bazen sola vuran bir ağrı hemen 3 günde ağrımı olur.psikolojikmi kendimi dinliyorum ondanmı.o yorumcuya ayarlıcam diye geç oldu ilişki tutar inşallah.nisamda tutmamış hiçbirşey yüzde yüz değil yani.

bence senin oğlun olacak bacım.
ovulasyon gece erken saatlerde olsaydı gebe kalamazdın bence.

masAllah cnm hadi Allah tamaminar erdirsin insAllah oglun kucagina gelsinn

terossssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss basbayigiiiii pozitif hadi gozun aydin tatlimmmmmmm

Allah razı olsun bacımsınnnnnnnnn
dualarını eksik etme ne olursun.
Allahım zamanı gelince sana verecek gönlündekini inşallah merak etme becımsın..

sağolasın bacımsın. duanı bekliyoruz bacımsın.

sağolasın bacımsın. İnşallah oğlumuz olur da size öncü oluruz.

bacım ben bekliyo muydum ki. şok oldum ve hala da atlamadım.
sağ olasın bacımsın.

evet cnm ilişkiden sonra oldu tatlım
sağla solla ilgisi neden yok dedim biliyormusun;benim öğrencimin annesi hamile 7 aylık kızı olacakmış.öğrencimde erkek.lafın arasında dediki benim sol yumurtalığım yok sadece sağdan hamile kalabilirim dedi sonuç bi erkek bi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…