- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.421
egem bacım senin tutuyormu takvime göre
Merhabalar nasilsiniz ben iyi olmaya calisiyorum belim tutuldu valla...Su torbasinla iyi oluyor bira ama agrim var daha....
Kizlar ben rüyamda kizim olacak gördüm kucamdadi pembe kazayi vardi dünde kardesim ariyor beni ben rüya gördüm senden diyor hayirdir dedim ikizin oluyor dedi ikiside kiz diyor?
Acaba kizim mi olacak ki sizlerde oldumu rüyaniz?merak etdim
Hayirlisi olsun tabikii
Orkide sen ne yapdin cano.....?????
Merhabalar nasilsiniz ben iyi olmaya calisiyorum belim tutuldu valla...Su torbasinla iyi oluyor bira ama agrim var daha....
Kizlar ben rüyamda kizim olacak gördüm kucamdadi pembe kazayi vardi dünde kardesim ariyor beni ben rüya gördüm senden diyor hayirdir dedim ikizin oluyor dedi ikiside kiz diyor?
Acaba kizim mi olacak ki sizlerde oldumu rüyaniz?merak etdim
Hayirlisi olsun tabikii
Orkide sen ne yapdin cano.....?????
herkese merhaba,
sizi uzun zamandır takip ediyorum ve maşallah diyorum bu ne azim. sizden o kadar çok şey öğrendim ki Allah hepinize gönlündekini verir, sağlıkla kucağınıza almayı nasip eder inşaallah.
ben 2 yıllık evliyim, henüz çocuğum yok hiç gebe kalmadım ama bir kız bebeğim olsun çok istiyorum. Gelincik'in yakın takipçisiyim yani :)
nisan-mayıs gibi hamile kalmak istiyorum ama bakalım Allah ne zaman nasip edecek. bu aylar için yorumcuya bakabilecek olan varmı acaba bilgilerimi versem?
caım bazı drlar hakkaten biliyor.ama nasıl orasını bilemem.gül gölge diye bi kadın vardı sunucu 8 haftalıkken oğlumolacak dedi drum dedi demişti...bazı drla 13 14de bile anlamıyor.drun konuyla ilgisinede bağlı olabilir.bazı drlar u konuyu çok önemsemediği için dikkatte etmiyor olabilir.
ben geçen bi yazı okudum.fetal nt denilen ense kalınlığı ikili testte erkeklerin kızlardan daha kalın olduğu biimsel olarak ıspatlanmış...ense kalınlığı daha fazlaymış....buna rağmen bhcg değerlerine çokta anlamlı sonuçlar elde edilemedi yazıyor....
Fetal Cinsiyetin lk Trimester Down Sendromu Tarama Belirtelerine Etkisi
bende gördüm öyle bi rüya ama bayaa değişikti.
benim normalde kızım varama rüyamda kızımın yerine bi erkek çocuğum var ama gerçekten öyleymiş yani.aynı yaşta aynı onun gibi ama erkek,o kadar yarmazki arkasından koşa koşa mahvoluyorum bu çocuk gezmeye gidince böyle yapmasa evde yaramaz değil diyorum.rüyamda kızımdan haberim bile yok yani.anlatabilmişidir inşallah.
hayirli olsun canim Allah gönlündekini versin insAllah herkese
merhaba canım rabbim gönlüne göre versın inş.
yaptıklarımı kaydettınse aynen devam et derım bana kalırsa tabi öncelıkle ALLAHın iznıyle kız bebek yapmak daha kolay geldi bana
çok şükür kızıma kavuşmayı nasıp etsın rabımde koklayayım bi güzel
denemeye ne zaman baslıyorsun ön hazırlığını tam yap inş
gülüm senin verdiğin takvim tutmuyor ayrıca birkaç arkadşımda da tutmadı .çin bio yorumcu tutuyor.
Herkese merhaba
Sizi uzun zamandır takip ediyorum benimde iki kızım var
Birde oğlum olsun çok istiyorum
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur
merhaba canım rabbim gönlüne göre versın inş.
yaptıklarımı kaydettınse aynen devam et derım bana kalırsa tabi öncelıkle ALLAHın iznıyle kız bebek yapmak daha kolay geldi bana
çok şükür kızıma kavuşmayı nasıp etsın rabımde koklayayım bi güzel
denemeye ne zaman baslıyorsun ön hazırlığını tam yap inş
InsAllah canim benimde Allah bagislasin iki kizim var simdi 3. hamileyim bakalim Allahim hayirlisini versin hepimize ve gönlümüzdekini insAllah
Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65
Herkese merhaba
Sizi uzun zamandır takip ediyorum benimde iki kızım var
Birde oğlum olsun çok istiyorum
İnşallah hepimizin gönlüne göre olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?