Süper Anneler - 2011

reglimin 3 gunundeyim

suratlee hazirlanmaya calisiyorumm
bakalim kismet canim
ruyani neye yorarsan o uzulme

bende gördüm öyle bi rüya ama bayaa değişikti.
benim normalde kızım var ama rüyamda kızımın yerine bi erkek çocuğum var ama gerçekten öyleymiş yani.aynı yaşta aynı onun gibi ama erkek,o kadar yarmazki arkasından koşa koşa mahvoluyorum bu çocuk gezmeye gidince böyle yapmasa evde yaramaz değil diyorum.rüyamda kızımdan haberim bile yok yani.anlatabilmişidir inşallah.

merhaba canım rabbim gönlüne göre versın inş.
yaptıklarımı kaydettınse aynen devam et derım bana kalırsa tabi öncelıkle ALLAHın iznıyle kız bebek yapmak daha kolay geldi bana
çok şükür kızıma kavuşmayı nasıp etsın rabımde koklayayım bi güzel
denemeye ne zaman baslıyorsun ön hazırlığını tam yap inş

çok güzel bi bilgi bu tatlım ne güzel,peki kız erkek ense kalınlığı arasında ne kadar fark var yani nerden bilcez kalın olup olmadığını?

ayrıca senle birlikte diğer kızlarada söylemiş olayım. o karşılaştıracam dediğim usg fotolarını karşılaştırdım.
gerçekten erkek bebeği olan birinin 7 haftalık görüntüsü ince kıvrık uzun kuyruk gibi..
kızın görüntüsü de yuvarlak yassımsı keseye yapışık ovale benzer bişey
valla ne desem bilemedim...:26:

hayirli olsun canim Allah gönlündekini versin insAllah herkese

kiz gelincik nerelerdesin....kocam iki gündür meyan kökü iciyor bu kez cok acik yaptim gene sevmedi ama, neoluuuuuurrrrr ic dedim oda iciyor
sen cola iciyormuydun? yarin msne gelde yazisalim biraz neolur canim....

gülüm senin verdiğin takvim tutmuyor ayrıca birkaç arkadşımda da tutmadı .çin bio yorumcu tutuyor.

bu takvim benim oğlumda tutuyor ama yorumcu tutmuyor bilginiz olsun... ben de bu takvimi çok önemsiyorum nedense ama işte denk getirmek çok mümkün olmuyor. lütfen tutmayanlar yazsınnnnnnn. ikinci tarihe yumurtlama tarihi yazıyorsunuz değil mi?

kızlarrrr hepinize çok tşk ederim...
darısı diğerlerinin başına inşallah..
ben çok yorgunum
bu gece nete de giremedim zaten
yarın okulda nöbetçiyim
akşama yemeğe misafirim vardı
yeni kalktılar
hemen yatmam lazım yoksa sabah kalkamıycam
hepinizi kocaman öpüyorm

canım sende yum.a kadar gün aşırı sık ilişki olduğunu biliyorum
başka neler yapmıştın?
bir de sen tam yum gününü nasıl bulmuştun yani benim adetim çok düzensiz 32-35 gün filan. bir aydır kendimi dinliyorum çok hafif kasık ağrım oldu yum günlerinde ama tam saat filan söyleyemem tabi.
ben nisanda denemeye başlıcam.

naz vardı kız deneyen başka kim var?

Diyete baslama tarihi:16.02.2012
Başlangıç kilo:74.4
Geçen hafta:74.4
Bu hafta:72,5
Giden:1,900
Toplam verilen:1,900
Hedef:65

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…