Süper Anneler - 2011

Arkadaaaaaaaaşşşlarrr sizlere birşey sorcam ben Aşılama yaptırdım ve çarşamba gunu 14. günü ve test yaptırmayı dusunuyorum kan tahlılınde ıkı haftalık oluyor herhalde bellii olurmu gebelik

hosgeldinn cnmmmnerdensin,ben fransadayim,peki adetinden sonra iliski yasadinmi:26:eger olduysa belki olabilir,benimde iki kizim var cnmmm inssss allah bizlerede nasip edecek tosun ogluslarrr

Hosbulduk Canim ben belcikadayim. Evet adetin hemen bitiminde ils. oldu. Ama ben anlayamiyorum, yumurtlama donemi disinda hamile kalinmiyor diye anliyorum okuduklarimdan.
Allah sana da ilkonce saglikli ve hayirlisiysa bir erkek evlat versin Insallah canim

kesenin tutma oranı %70 miş arada tabi tutmayanda çıkacak çünkü cinsiyet tahmininde bazen ultrasonda bile yanılıyorlar hiçbirşey % 100 değil pgt dışında.....

karbonat hapını eczaneden mi aldın canım markası var mı yoksa karbonat hapı deyince veriyorlar mı?bazen içimize doğanlar çıkıyor ama ben sana arkadaşımdan bahsetmek istiyordum 3 hamileliğiydi bu erkek olmaz hiç içime doğmuyor kız görüyorum hep derdi kızının bebeklik elbiselerini çıkarıp hazırlamaya bile başlamıştı 18 haftalıkken erkek olduğunu öğrendi ben olsam dünyayı ayağa kaldırırdım hiç aşırı tepki göstermemişti Allahım ben gözümde çok büyüttüğüm için kavuşamıyacam sanıyorum bazen .....işallah seninkide böyle bir duygudur canım.....2 kızı olanlar özellikle dualarımdasınız..ilki kız olanlarıda unutmuyorum elbet

Son düzenleme:
kızlar yumurtlama testi bugün akşam pozitifi gösterdi. en son dün ilişki oldu kız bebek için ne dersiniz doğru mu yaptım sizce. 27 günde 1 adet oluyorum.adetten sonra 8.9.11.12.günlerde ilişki oldu. tutar mı bilmiyorum ama aynı zamanda bütün takvimler erkeği gösteriyor...

Canim ben almanyadanin canim DM drogerie yani marketden bulmusdum ama tozuda var hani ondanda kullandim canim bir cay kasik koyardim yada iki

insAllah canim bakalim hayirlisini tabikii herseyin önemli ama ne güzel olmus arkadasinin icin....
benim dualarimda sizlerle canim....

Son düzenleme:
dag tas tahta masa bunlar daha guzel bence
CANIM YARILDIM GÜLMEKTEN ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN VALLA MİLLET OĞLANI MULMUŞ DÜŞÜNDÜĞÜ İSME BAK ARES-URAS bu oğlum olcekkkk ismi ne olsun diyenlere ben de gıcık olmaya başladım haaa

apo-rot

kiz isteyenler bakin suna, buda sudafed gibiymis, ORKDM yabanci sitede bunu kullananda varmis, daha yeni okudum, birinin kizi oluyor...iliskiden önce bitane yutmus hep nu hapdan...

sudafed surubunu arkadasim alamamis, recedesiz olmaz demisler...bende bunumu alsam acaba....

hahahaaaaaa

ayyy unuttuydumm bennn amma sinir oldumm suzancimm

sanki yeryuzunde isim kalmamis bilmemm yunan koklu su koklu bu koklu isimlere ozeniyorlarr

oglumuz olsada efendimizin ismini koysak keskee

nazcim hangi site canim ingendermi

alman sitesimi ozelligi neymis ne gibi etki ediyormuss asidik etkisiyse iyi olurr

Merhaba kızlar nasılsınız?ORkiş geçmiş olsun gülüm geçti mi?yarın ben iş çıkışı doktora gidiyorum lütfeb bana dua edin klomen kullanmadım inşallah yumurtam vardır.şu karbonatlı suyu içemiyorum içince kusuyorum.ne yapayım?meyva suyu ile karışrısam olurmu ki?
nazım sende strese sok kendini.acayip asidik yapıyor.

hahahaaaaaa

ayyy unuttuydumm bennn amma sinir oldumm suzancimm

sanki yeryuzunde isim kalmamis bilmemm yunan koklu su koklu bu koklu isimlere ozeniyorlarr

oglumuz olsada efendimizin ismini koysak keskee

siz demi sinir oldunuz. ben de gecen de burada yazdım, şimdi bunu diğer topikten okurlarsa topa tutarlar beni dedim.

hosgeldin canim
biraz dha iyiyim cok sukurr
sakin meyve suyuna katma daha beterr oluyorr sade is az katarak dene birde cok belli olmuyor yaa

allah yardimcin olsun canim hayirli haberlerle gel insallh

nazcim hangi site canim ingendermi

alman sitesimi ozelligi neymis ne gibi etki ediyormuss asidik etkisiyse iyi olurr

ingender galiba canim...sudafed burda yok diye bunuda öneriyorlarmis ayni sudafed gibiymis asidik ediyormus...kalzium magnezium almis kiz bide bunu kullanmis iliski öncesi...yumurtlamdan 3 gün önce iliski yapmis kizi oluyormus iki oglu varmis...

canim keskee daha onceden kesseydin iliskiyi ama hayirlisi insallahh hayirli bir kizcen olurr

bacılar elim ayağım titriyor
dün gece rüyamda adet olduğumu gördüm
demin google ye rüya tabirleri yazdım ne anlama geliyor diye
çıkan ilk sonuca tıkladım
baktım hayiz olmayı arattım. açıklamasını okudum bir çok alime göre farklı farklı yorumlar yazıyor. iyi kötü olarak
son cümleyi okudum ki soluğum kesildi resmen
aynen alıyorum cümleyi
"Gebe kadının hayiz olduğunu görmesi erkek çocuk doğurmasına işaret eder."
bacılar aslı var mıdır
doğru mudur
nolur bilenler söylesin

hosgeldin canim
biraz dha iyiyim cok sukurr
sakin meyve suyuna katma daha beterr oluyorr sade is az katarak dene birde cok belli olmuyor yaa

allah yardimcin olsun canim hayirli haberlerle gel insallh

sağol gülüm .baş parmağınla işaret parmağının arasına masaj yap iyi geliyor.teravet gülüm yarın 12.günüm yumurta varsa kaç mm dir sizce bilen varsa söylesin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…