- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #14.621
Hosgeldin canim evlatlarini Allah bagislasin insAllah bide oglusun olur insAllah
hosgeldinn cnmmmnerdensin,ben fransadayim,peki adetinden sonra iliski yasadinmi:26:eger olduysa belki olabilir,benimde iki kizim var cnmmm inssss allah bizlerede nasip edecek tosun ogluslarrr
kesenin tutma oranı %70 miş arada tabi tutmayanda çıkacak çünkü cinsiyet tahmininde bazen ultrasonda bile yanılıyorlar hiçbirşey % 100 değil pgt dışında.....selam kizlarr nasilsinizzzzz
pscimm saol canim benim biraz iyi oldumm neydi o oylee
esimde bi kizdi bi kizdiki sormayinn
neyi bu kadar kafaya takiyosun diye
aslinda en son kizima hamile kalmadan once migren ataklarim vardii simdi nerden cikti bilmiyorum
kilo mu acabaa???
kizlar su kese olayina inanmayinnnnnn fionanin resimde barizzz saga yapisikmis
hatta kocasina demis bu kesinn kiz diyee
ama oglusu olduuuu
karbonat hapını eczaneden mi aldın canım markası var mı yoksa karbonat hapı deyince veriyorlar mı?bazen içimize doğanlar çıkıyor ama ben sana arkadaşımdan bahsetmek istiyordum 3 hamileliğiydi bu erkek olmaz hiç içime doğmuyor kız görüyorum hep derdi kızının bebeklik elbiselerini çıkarıp hazırlamaya bile başlamıştı 18 haftalıkken erkek olduğunu öğrendi ben olsam dünyayı ayağa kaldırırdım hiç aşırı tepki göstermemişti Allahım ben gözümde çok büyüttüğüm için kavuşamıyacam sanıyorum bazen .....işallah seninkide böyle bir duygudur canım.....2 kızı olanlar özellikle dualarımdasınız..ilki kız olanlarıda unutmuyorum elbetCanim benim agrim vardi regelim bitince 8. gün falan oluyordu testim vardi ikinci cizgi vardi ama gülen yüz yokdu.....ph 7 falandi kayitim vardi
tek iliski girdim namazimi kildim dua etdim
Valla benim icim hep kiz diyor orkidem rüyamdada kizim oluyor kucamda pembe kazakli..
Hayirlisi bakalim
valla süt ürünleri tüketmedim fazla arada bir bol tuzlu yedim cips falan bide karbonatli su icdim vaginal dus yapmadim canim
karbonat hapi buldum günde 1 yada iki icdim ama olmadiyinda karbonat tozu suya koydum
valla baska artik Allaha birakdim hayirlisi artik
Allah sizlere gönlünüzdekini versin
karbonat hapını eczaneden mi aldın canım markası var mı yoksa karbonat hapı deyince veriyorlar mı?bazen içimize doğanlar çıkıyor ama ben sana arkadaşımdan bahsetmek istiyordum 3 hamileliğiydi bu erkek olmaz hiç içime doğmuyor kız görüyorum hep derdi kızının bebeklik elbiselerini çıkarıp hazırlamaya bile başlamıştı 18 haftalıkken erkek olduğunu öğrendi ben olsam dünyayı ayağa kaldırırdım hiç aşırı tepki göstermemişti Allahım ben gözümde çok büyüttüğüm için kavuşamıyacam sanıyorum bazen .....işallah seninkide böyle bir duygudur canım.....2 kızı olanlar özellikle dualarımdasınız..ilki kız olanlarıda unutmuyorum elbet
dag tas tahta masa bunlar daha guzel bence
CANIM YARILDIM GÜLMEKTEN ÇOK DOĞRU DEMİŞSİN VALLA MİLLET OĞLANI MULMUŞ DÜŞÜNDÜĞÜ İSME BAKARES-URAS bu oğlum olcekkkk ismi ne olsun diyenlere ben de gıcık olmaya başladım haaa
apo-rot
kiz isteyenler bakin suna, buda sudafed gibiymis, ORKDM yabanci sitede bunu kullananda varmis, daha yeni okudum, birinin kizi oluyor...iliskiden önce bitane yutmus hep nu hapdan...
sudafed surubunu arkadasim alamamis, recedesiz olmaz demisler...bende bunumu alsam acaba....
hahahaaaaaa
ayyy unuttuydumm bennnamma sinir oldumm suzancimm
sanki yeryuzunde isim kalmamis bilmemm yunan koklu su koklu bu koklu isimlere ozeniyorlarr
oglumuz olsada efendimizin ismini koysak keskee
Merhaba kızlar nasılsınız?ORkiş geçmiş olsun gülüm geçti mi?yarın ben iş çıkışı doktora gidiyorum lütfeb bana dua edin klomen kullanmadım inşallah yumurtam vardır.şu karbonatlı suyu içemiyorum içince kusuyorum.ne yapayım?meyva suyu ile karışrısam olurmu ki?
nazım sende strese sok kendini.acayip asidik yapıyor.
nazcim hangi site canim ingendermi
alman sitesimi ozelligi neymis ne gibi etki ediyormuss asidik etkisiyse iyi olurr
kızlar yumurtlama testi bugün akşam pozitifi gösterdi. en son dün ilişki oldu kız bebek için ne dersiniz doğru mu yaptım sizce. 27 günde 1 adet oluyorum.adetten sonra 8.9.11.12.günlerde ilişki oldu. tutar mı bilmiyorum ama aynı zamanda bütün takvimler erkeği gösteriyor...
hosgeldin canim
biraz dha iyiyim cok sukurr
sakin meyve suyuna katma daha beterr oluyorr sade is az katarak dene birde cok belli olmuyor yaa
allah yardimcin olsun canim hayirli haberlerle gel insallh
sağol gülüm .baş parmağınla işaret parmağının arasına masaj yap iyi geliyor.teravet gülüm yarın 12.günüm yumurta varsa kaç mm dir sizce bilen varsa söylesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?