Süper Anneler - 2011

orkiş vediğin linkte g ve b harflerinden bahsediyolar. benim dediğim takvimde ise kendisi hesaplıyo. farklı takvimler mi acaba?

ilginccccc
actigi konu soylee

arkadaslar once test ettik sonra buraya koyduk! tutuyor hepimizde ! umarim yardimci olurrr !

Ancient Chinese Gender Predictor

birine dogum tarihi ikinciye yumurtlama tarihi yazilacak
Düzenleyen: waterhardeningsteel Düzenleme Tarihi : 18-01-2012 Düzenleme Saati 33

6 sene sonra editlemis canimm iki tane koymustu o donem hatirliyorumm
neyse inanmiyorum benn teravettttt olan oldduuuuuu artikk ne yapsakk bosss

Arkadaşlar erkek bebek için en az 2 ay öncesinden diyet öneriyorsunuz. Benim diyetim 20 gündür. Ama evde içtiğimiz suyun ph ına baktım. 8,2 alkali. Ve biz bu suyu 6 aydır içiyoruz.
Ayrıca 3 aydır kola hiç içmedim.
fındık,ceviz, badem, kayısı, kuru incir 1 aydır yediğim şey.
20 gündür bakliyat ve et ağırlıklı beslendim.
içecek olarakta elma suyu, limonta, karbonatlı su.
Ve hergün 1 muz.
Yeterli olmuş mudur acaba?

insallahh yeterlidir caanim bazenn tek basina diyette yetmiyor diyor yabanci siteler

ph sini olc dijital olcer al eger yoksa daha net bilgi alirsin
vj dus dusunuyomusun

Birde çok merak ettiğim bir şey var. İyonlar için bilgisayar , cep telofunu ne demek ?
İlşki zamanı bilgisayar açık mı olacak yani? Evde 3 tane bilgisayar var ,üçünüde açayım, 2 de cep telefonu var, onlarda açık olsun? Tenime temas etmesi mi gerekiyor bunların. Bir de bilgisayar internete bağlı mı olacak. Kablosuz değil de benim. Anacım ne zor işmiş bunlar :) Valla ne yapacağımı şaşırdım.

ayy inanmıyorum mimoza ve teravet hamile mi .. inş oğluşları olur kızlar ben artık nerdeyse hiç uğrayamıyorum pc ye bazen face bakıp çıkıyom arda çok haraketlendi ve malesef hasta oldu öksürüp duruyo bi yandan dişleri çıkıyo oda çok huysuz bu sıra

insallahh yeterlidir caanim bazenn tek basina diyette yetmiyor diyor yabanci siteler

ph sini olc dijital olcer al eger yoksa daha net bilgi alirsin
vj dus dusunuyomusun

İnşallah canım. Domates suyu içiyorum bir de. Günde 2 bardak.İğrenç bir tadı var.
Ph ı ölçeyim o zaman, inşallah yarına bulabilirim ph ölçer.
Vajinal duşa emin olamiyorum.
Yumurta akıyla olan duş var.
Bir de karbonatlı su değil mi?
Karbonatlı duşu önerir misin bana canım.
Dolapta 2 haftadır duran yumurta var , ama yıkanmamış tabi. Yıkanmamış olması bir şeyi değiştiriyor mu?

domates suyunu bi turlu icemedimm kaldirmadi migdem taze olsaydi belki icebilirdimm su katarak ic belki fayda verir

dus onerirmiyim

tedbir olarak evet ama dikkat et mantar yapiyor sonrasinda ben gecen ay oldum malum
ama benimki yum akiydi

sitelerde enfeksiyon var ise iliski oncesi karbonatli dus yapin diyor erkek bebek icin

yikanmamis yumurtada enfeksiyon yapiyor dikkatle kabuguna degirmeden kirabilirsen olur bence

maasallahh canim oglani dogurdunda buyuttun bile
rabbim bizede gostersin insallah

evet mimosla teros hamile waterde hamileymis ama buraya yazmiyor hic
o genelde in gendere takiliyorr

Karbonatlı duş daha hoş geliyor kulağıma.
Şimdi bir sitede okudum.Şöyle diyor :
1 yemek kaşığı karbonatı, 1 fincan ılık suda eritin.
İlişkiden en 1 saat önce enjektörle vajınal duş yapın.

Uygun mu sence ölçüleri? Sen hiç yaptın mı karbonatlı duşu?Ayyy sanki acıtır hatta yakar gibi geldi.

Ay canim benim cok ama cok güzel yazmissin Allah hayirlisini versin insAllah , hayirlisa erkek versin insAllah

bu sanki pscinin olculerine benzemisss

olayini okudunmu onunn koparsin resmenn
aman dikkat...... psciye donmede
bu olcuyu duymamistim ama sanirim ben deneyecek olsam boyle yapardim nitekim parmakla yapanlarda kuru kuruya yapiyorr
iyice cozulsun 15 dk falan dinlendirr

icindede biraz beklet hemen ver al yapma
sonrasinda kolay gelsin

Ayy okumadım valla.Eğer geçmişte bulabilirsem bir okuyayım :)
Sağol tatlım, senin de az kaldı yumurtlama zamanına, İnşallah bu ay peş peşe gelir hamile haberleri :)

hayır canım plesenta bebeğin eşiiiiii.bi yerde okuduğum kadarıyla her bebeğin plesentası her zaman farklı yere yerleşirmi.yani ikinci gebelikteki yereşimle ilkinin yeri aynı olmazmış.safsata olduğunu düşünmemin sebebide bu.birde benim bebeğe bakarken dr ne tarafabastırsa bebek ters köşeyekaçıyordu.görüntü netleşince karıştırmayı bırakıp ölçüm yapıyordu.sağa sola pek inanasım yok:)))eş olayınada..ilgimi çekti değişik bir iddaolması sebebiyle:)))

ay cok sevindim canim ...Allah kucayina nasip etsin insAllah darisi isteyenlerin basina insAllah

amin canım
senin
benim
tüm burdaki isteyen arkadaşlarımın başına olsun inşallahhhhhhhh sağlıkla hayırla

ya kızlar bişey soracam
gurbet eskisi kadar neden aktif değil?
Nedenini bilen varmı
ama başka yerlere yazmış
bize küstümü cidden kırıldı mı acaba?
onun yokluğunu ben arıyorum şahsen

orkiş vediğin linkte g ve b harflerinden bahsediyolar. benim dediğim takvimde ise kendisi hesaplıyo. farklı takvimler mi acaba?

kızlar ikinizinkide tutmuyorrrrrr..
ben çok tutuyor dediğim rus takvimi.ona daha çok inanırım.inşallah bu sefer tutmaz.kız deyi bana(27:

bencede neden eskisi kadar gelmirsun gurbet ablaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…