Süper Anneler - 2011

Allah sana sifa versin canim bende cok kötüydüm valla en önemlisi saglik canlarim

Hayirlar olsun canim sen erker istiyordun dimi Allah gönlündekini versin canim
Bende kizim oluyor gördüm 3.kizim oluyormus kucamdadi Allahim hayirlsi artik

masAllah canim 15 haftalik olmussun Allah gönlündekini versin insAllah, bende 12 haftalikim haftaya randevuem var hayirlisi 2 kizim var bakalim 3 ne olacak elli agayi düzgün olsun saglikli sihatli olsun insAllah

masAllah canim 15 haftalik olmussun Allah gönlündekini versin insAllah, bende 12 haftalikim haftaya randevuem var hayirlisi 2 kizim var bakalim 3 ne olacak elli agayi düzgün olsun saglikli sihatli olsun insAllah

Hayirlar olsun canim sen erker istiyordun dimi Allah gönlündekini versin canim
Bende kizim oluyor gördüm 3.kizim oluyormus kucamdadi Allahim hayirlsi artik

evet cnm erkek istiyorum
ama benm ilk çocugum kız da olsa çok sevinirim..
Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin

canım inşallah da oğlun olucak
belki rüyanın tersi çıkar
hiç öyle düşünme
zaten 1-2 haftaya kadar belli olur
bizi mutlaka bilgilendir..

nesliirem cnm çok geçmiş olsun
her işte bir hayır var
ii ki gebe deilsin
bu bel sıkıntısıyla gebelik seni mahvederdi
doğru diosun herşeyin başı can sağlığı

nesliirem canim gecmis olsunn dikat et kendine bel vucudun diregi agir is altina girme hafifte olsa bisey kaldirma
allah sifani versin

pscimm ruyalar cok yanilticii kizimda heppp yumurta gordum erkek isaretiydii mavi tulumlu kucagimda bebek vardi
ama bir tekk ogrenecegimiz gunun gecesi iste o ruyaa tamdii kiz gordum kesindii gtmeden biliyordummm

jonasin yuzdeligi ne kizlar bana yine kiz diyorr biktim su takvimlerdenn

merhabalar orkişimmm,
bu jonas takvimine nereden bakıyorsun canım ben bulamadım da...

kizlar sanirim ben erken yumurtluycamm normal testte pozitif cikti sabah
silikti cizgi ama yinede pozitif sayilir biraz sonra gulen yuz yapicam

kizlar sanirim ben erken yumurtluycamm normal testte pozitif cikti sabah
silikti cizgi ama yinede pozitif sayilir biraz sonra gulen yuz yapicam

kizz erken degilmii:44:yinede iyi yapiyosun bu sefer tuturursun insss,kiz benim icin jonasa baksana ben baktim ama d t falan istemiyorki,sadece iliski gunumu yili ve ayi ve suanki bulundugum yeri yazdim bolemi oluyorr

orkdm ne kadar hızlısın ikinciye yumurtlayacan ben ancak daha belirti bile yok

cnm yaaa yapmadim ama sanki adet olucakmisim gibime geliyorr:18:affff yaaaa:26:

canim yap artikk varsa evinde bekliyorummm silikte olsa cikar bence
orkdm ne kadar hızlısın ikinciye yumurtlayacan ben ancak daha belirti bile yok

canimm sabah bi islaklik hissettim su gibi berrak tertemiz bir akintim vardi gece ruyamdada ovulasyon testleriyle ugrasmisin normal olan testlerden yaptim pozitif cikti sasirdim

canimm sabah bi islaklik hissettim su gibi berrak tertemiz bir akintim vardi gece ruyamdada ovulasyon testleriyle ugrasmisin normal olan testlerden yaptim pozitif cikti sasirdim

bu ayda geciktiriyim deme orkidem sabirsizlikla hamilelik haberini beklicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…