- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.101
arkadaşlar merhaba.size öncelikle sağlık diliyorum.sağlık sorunlarım çıktı.neyle uğraşırken ne çıktı.belimde şiddetli ağrılar vardı. mr çektirdim bel fıtığı ve bel kayması çıktı.çok kötüyüm bunada şükür.ağrım bugün hafifledi ilaçlarla.bugün diğer hastalığıda oldum gebe değilim.size tavsiyem önce hayırlısı ve sağlık isteyin.şuan hiçbişey gözümde yok.çok uğraşmak bana iyi gelmedi,arkadaşlarım paylaşmak istedim sadece,kendinize ve sağlığınıza dikkat edin.
kızlarr ben uyuyorum
hepinize dua edip öyle uyuyacam
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..
bu arada ben bugünlerde kızımın olacagını düşünmeye başladım..
gece rüyamda bir kız çocugu gördüm
ondan önce de salatalık görmüştüm
salatalık kız demekmiş
gece rüyamda gördüğüm kız çocugu çok tatlıydı yaa fıkır fıkırdı
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin...
BoyOrGirl | Erkek yada Kiz | doum tarihi hesaplanmasi| Aile planlamas1- BoyOrGirl - energoMedic, Kleinsiedlung 14, D-01778 Geising
arkadaşlar bu site ücretli mi???5 euro falan diyo??bilgisi olan var mı??
Slm kizlar bende nerdeyse 15 haftalik oldum ama bu cinsiyet belirleme yonteminin (lahana sut vs) hic birini yapmicam....bence hepsi bos kizlar ....hemde yapip umutsizlige dusmek kotu....en iyisi doktorun cinsiyete bakip soylemesi...bende bebis 20haftalikken ogrencem insallah.....bir kizim var Allah in izniyle.......
Slm kizlar bende nerdeyse 15 haftalik oldum ama bu cinsiyet belirleme yonteminin (lahana sut vs) hic birini yapmicam....bence hepsi bos kizlar ....hemde yapip umutsizlige dusmek kotu....en iyisi doktorun cinsiyete bakip soylemesi...bende bebis 20haftalikken ogrencem insallah.....bir kizim var Allah in izniyle.......
Evet 5 euro yaziyor canim.....ama ben alman sitelerde arasdirdim 50/50 dogrulu sen bilirsin yine????
Allah gönlündekini versin insAllah
geçmiş olsun,Allah şifanı versin..tabi ki önce sağlık..
Hayirlar olsun canim sen erker istiyordun dimi Allah gönlündekini versin canim
Bende kizim oluyor gördüm 3.kizim oluyormus kucamdadi Allahim hayirlsi artik
masAllah canim 15 haftalik olmussun Allah gönlündekini versin insAllah, bende 12 haftalikim haftaya randevuem var hayirlisi 2 kizim var bakalim 3 ne olacak elli agayi düzgün olsun saglikli sihatli olsun insAllah
nesliirem canim gecmis olsunn dikat et kendine bel vucudun diregi agir is altina girme hafifte olsa bisey kaldirma
allah sifani versin
pscimm ruyalar cok yanilticii kizimda heppp yumurta gordum erkek isaretiydii mavi tulumlu kucagimda bebek vardi
ama bir tekk ogrenecegimiz gunun gecesi iste o ruyaa tamdii kiz gordum kesindii gtmeden biliyordummm
jonasin yuzdeligi ne kizlar bana yine kiz diyorr biktim su takvimlerdenn
kizlar sanirim ben erken yumurtluycamm normal testte pozitif cikti sabah
silikti cizgi ama yinede pozitif sayilir biraz sonra gulen yuz yapicam
eylule
test yaptinmi canim
cnm yaaa yapmadim ama sanki adet olucakmisim gibime geliyorr:18:affff yaaaa:26:
orkdm ne kadar hızlısın ikinciye yumurtlayacan ben ancak daha belirti bile yok
canimm sabah bi islaklik hissettim su gibi berrak tertemiz bir akintim vardi gece ruyamdada ovulasyon testleriyle ugrasmisin normal olan testlerden yaptim pozitif cikti sasirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?