Süper Anneler - 2011

iyidir cnm çook şükür prensesimde tepinip duruyor hazırlıklarım son gaz devam edıyor darısı sana inş
ilk denemende yapsamıydın acaba yada yumurtlamanı öyle ayarlamalısınki y lere fırsat kalmasın ben yıne olsa yıne yaparım bu kesın ama sen bılırsın
benımkı sirkelı duşta birde 5 gün varken yasadı çok şükür sıkı hatun olacak belli yumurtlama gününü kesın bılıyormusun hangı günler çatlıyor vucüdunu tanıdınmı emremırım ?

Kizlar merhabalar muhabetiniz bol olsun Allah yardimciniz olsun valla ben mideyi üsütmüsüm istifar valla cok kötüdüm sabahdan simdi idare eder...
Hamile olanlar istifar edenlere acidim valla.....Allah onlara sabir versin...

Sevil sende 3. bebeyi erken hissetdin mi oglusunu??????

naz canim bisey sorucam sana alkapida.com dan alisveris yaptin mi hic guvenilir bi sitemi

kızlarr ben uyuyorum
hepinize dua edip öyle uyuyacam
Rabbim hepinizin gönlüne göre versin..

bu arada ben bugünlerde kızımın olacagını düşünmeye başladım..
gece rüyamda bir kız çocugu gördüm
ondan önce de salatalık görmüştüm
salatalık kız demekmiş
gece rüyamda gördüğüm kız çocugu çok tatlıydı yaa fıkır fıkırdı
Rabbim sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin...

insallah canim rüyalarin gercek olur

saol canım,anladım :))

arkadaşlar merhaba.size öncelikle sağlık diliyorum.sağlık sorunlarım çıktı.neyle uğraşırken ne çıktı.belimde şiddetli ağrılar vardı. mr çektirdim bel fıtığı ve bel kayması çıktı.çok kötüyüm bunada şükür.ağrım bugün hafifledi ilaçlarla.bugün diğer hastalığıda oldum gebe değilim.size tavsiyem önce hayırlısı ve sağlık isteyin.şuan hiçbişey gözümde yok.çok uğraşmak bana iyi gelmedi,arkadaşlarım paylaşmak istedim sadece,kendinize ve sağlığınıza dikkat edin.

geçmiş olsun,Allah şifanı versin..tabi ki önce sağlık..

Bencede sağlık her şeyden önemli

Bir şey sorucam moonsigncalender tutmayan varmı?
Kime baksam tuttu bendede tuttu

Bende diyet, tek ilişki , işte bildiğim herşeyi yaptım
ama sonuç 2 düşük şimdi sebebini öğrenmeden
bir şey yapmayayım diyorum bir fikir verirseniz çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…