Süper Anneler - 2011

benim aklımda kalmış yumurtayla ilgili birşey.canım ben seni çok okumuştum.ALLAHIM inşallah sana bir oğlan nasip etsin.doğal çatlamaya bıraksam ğine yapmadan belki daha geç çatlar mı

dogala bırakırsan bu sefer ne zaman çayladıgını nasıl farkedeceksın.rısk işte.
allah razı olsun.rabbım bızım gıbı yurekten ısteyen herkese nasıp etsın

Eveeeet 19.30 da hazırlıklara başlıyorum, 1 saat sonrada çatlatma iğnesi sonrası 36. saatim doluyor.
Dua istiyorum kızlar :) Hepinizi öpüyorum:)

canım hadi ilk denemende bul işallah.... gönlündekine fazla beklemeden kavuş ...sakin ol stres yapma .. Allahım işallah bu sefer olur sağlıcakla alırsın oğlunu kucağına ...dualarımdasın canım​

evet canım erkek istiyordum.Sence ilşki günleri nasıl olmalı?
Senin bebişinde erkek bence , ben de hislerimde genelde yanılmam ,hayırlısı ve gönlündeki olur inşallah.

inşallah bacımsın inşallahhhhh
iğneden 36 saat sonra yap istersen
ama iğne yaptırmadan önce ovulasyon testi uygulayıp doğal lh artışı başlamış mı bakmak lazım bence.

egem 18 20 mm arası yapılıyo bacım ıgne keske yaptırsaydın ama bakalım tarevet ne der odaha tecrubelı

canım yaptıracaktım ancak 3 mart yorumcu erkek diye taktım ya.ALLAHIM affetsin beni günaha mı giriyorum

alıntı
Canım benim bildiğim 22 mm çatlıyor.7 aydır yumurta takibiyaptırıyorum 22-23 mm olduğunda doktor çatlatma iğnesini vuruyor.
benim bu kadar bekler mi ki

Son düzenleme:
hosgeldin canim
ilk sayfada hemen hemen herseyin ozeti var oku
anlamadigin aklina takilan yerleri sor elbette yardimci oluruz
hayirli evlatlar versin insallahh rabbim cumlemize

saol canım..okudum zaten..karbonatlı duşu nasıl yapıyosunuz yaa,anlayamadım...bana biriniz ayrıntılı olarak mesaj atabilir mi??

arkadaşlar ben yorumcudan bakamıyorum..ücretli üyelik istiyor...çok da güvenmeyin ama.ben kızıma hamileyken bütün yılı nerdeyse erkek gösteriyordu yorumcu ama tatlı bi kzıım oldu:))

arkadaşlar ben yorumcudan bakamıyorum..ücretli üyelik istiyor...çok da güvenmeyin ama.ben kızıma hamileyken bütün yılı nerdeyse erkek gösteriyordu yorumcu ama tatlı bi kzıım oldu:))
ozel mesaj surem dolmadi canim yazamadim buradan yaziyorum
karbonatli dus yakma yapmiyor yapanda var tabii
ama sirkeli yapanlari dusunn karbonat yaninda hicbiseyy

tabiiki spermlere dis mudahaleden gelen hersey zararli ama bunu goze alacaksin yani bir ay iki ay uc ay 6 ay surebilir gebe kalman
bu riski bilmelisin

nasıl yani gülüm senin doğum tarhinini versene arkadaşlar baksın..kızına son sat hatırlıyor musun?

oğlum olursa ahtım var bebeklerinizin isimleri topiğine şöyle yazacam kızlar meleğimin ismi ne olsun ?...herkes kız sanacak bi girecekler erkek.....o da melek ..benim meleğim olacak ...

suziiii yemınle gözlerimi yasarttın bee
ALLAHım tez zamanda yazdırsın o topiğe yazını inşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…