Süper Anneler - 2011

canim yaa sende iyi yinee sabir varr

ben heralde heyecandan olurum o gun normal senin bu davranislarin insallahh kizlarrrrrr oglummmmmm olacakkkkkk diye gelirsinnn
kız orkişşşş
çok özledim ben seni
hiç muhabbet edemioz yaa ne zamandır..
ben de bu ara çok misafir var
az girebiliyorum

canimsin bende seni cok ozledimm bugunlerde beni yanliz birakmayinnnn cokk az kaldii terostan umut yokkk ((

Ne kadar acimasiz bu insanlar ya.....

Terooossss nerdesin bacim...monirot bugunde tek cizgide, böyle hic olmamisti ya, gülenyüzde negatif saat 13 gibi iliski yaptik misafirler gelmeden daldim ....sence yarinda bi denesemmi öglen olmadan?? test yapiyim bi önceden...

Son düzenleme:
çok üzüldüm canım, Allah sabır versin.

Canım benim, ne iyi insansın sen. Kendinden önce benim için dua etmişsin. Allah en kısa zaman da senin de gönlünün muradını versin canım.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.

mimoş bacım neden öyle diyosun. hep birbirimize dua ediyoruz biliyosun sen de bunu.
az mı kafa yorduk seninle beraber iğneymiş, zamanlamaymış, akıntıymış vs.yoldaş olduk birbirimize
ayıp ediyosun sanki sana destek olmuyomuşuz gibi..
hem insanların sözlerine göre mi olacak ki cinsiyet.
herkes kaderini yaşıyor ne denilirse denilsin. benden çok sana diyorlar işte arkadaşlar. herkesin içine erkek doğuyor senin için.

yanlış anladın teroşcum heralde.geçen eltinle ilgli anlattın ya onu kastettim.benimde kendi etrafımda öle cinsler var demek istedim.yoksa herkes erkek dese nolurki ne olduğu eninde sonunda çıkacak ortaya.ben sanal dünyadan değil gerçek dünyadan bahsettim bacım.sende gebe hassasiyetine erken girdin he:)

Çatlatma iğnesinin etkisinden midir nedir , acayip gerginim.
Beynimde bir sürü düşünce.
Acaba yumurtalarım çatlamamış mıdır ? Kiste dönüşmüş olabilir mi? Ya da erken çatlayıp zamanı kaçırmışmıyımdır ?

Offff ne zor Allahım. Şimdi bana zaman geçmez.

her akşam okuyorum bacısı.

1. çizgi çıkarsa olabilir bacısı ama son olsunn

ha şuda var senin oğlan ihtimali benden katkat yüksek.zamanlama açısından.iki kızın var inşaşşah senin olsun oğlun bacım.ben ne diyem yane...
bir hafta sonra ortaya çıkacak benim.senin daha çok var ben gün yaklaştıkça psikolojim değişiyorda ondan.sende 11.haftaya gel anlarsın

:) yok bacımsın ben senin üzülmene üzüldm
görümcem geçen telde bu kıza da güzel isim bulun falan dedi. sesimi çıkarmadım. dili mi sürçtü acaba.şimdiden kız falan demesi... içine doğdu belki de..

yok ya ne içine doğması dervişin fikri neyse zikride odur derler.bana bi allahın kulu inşallah oğlun olur demedi anacımdan başka.milletin içi fesat.

sanmıyorum bacısı. eşimde sperm sorunu vardı benim. kanallarda tıkanma varmış. yler hemen zarar görmüş olabilir.hep bu geliyo aklıma.

valla yanlis dusunuyonn mimozaa

benim eltimm gun asiri gunde iki kez iliskiyle kaldi ogluna evi bos bulmuslarr buyukler yoktuu ooohhhhh
firsattan istifade oglani yakaladii

yanii dusununcee fazlasi teki kalmadi bu cinsiyet olayininn

seninde erkek alahin izniyle

yok ya ne içine doğması dervişin fikri neyse zikride odur derler.bana bi allahın kulu inşallah oğlun olur demedi anacımdan başka.milletin içi fesat.

yapma be kuzuu

banada oyle dediler mi gicik oluyorumm cevrem hep birde oglun olur insallah diyorr

buda beni uzuyorr insanoglu iste

Son düzenleme:
sanmıyorum bacısı. eşimde sperm sorunu vardı benim. kanallarda tıkanma varmış. yler hemen zarar görmüş olabilir.hep bu geliyo aklıma.

yok bacım bende senden eminim:)
saatinde yapıp gebe kalanlar oğluşu buldu.
ayrıca kızı olanların hepsi klomen kullandı yani iinci yumoş rikiyle gebe kaldı.ama senin tek yumoş ve zamanlama tamam.ben senden eminimde kendimden gitgide uzaklalıyorum.kızımın eskilerini yavaş yavaş çıkarsam ii olcek:18:

inşallah orkiş:)
gülben peşpeşe oğlanı buldu
mustinin karısı
çağla şikel
ebru şallı
arkadaş bune ya.cemde buldu diyon.demekki teroşun dediği gibi ilki neyse öle gidiyor.bunların hiç biri zamanlama ypmamıştır.nasip işte...
bizde kız serisi yapıcez heralde.inşallah teroş seriyi bozar.iki tane onun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…