- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.361
40 Weeks In Mommy: Peek-a-boo!
kadın her haftaı çekmiş.erkek bebek
off orkiş kız içim şimdiye kadar daha rahattı.zaman yaklaştıkça heycan basiii
http://www.kadinlarkulubu.com/adim-adim-gebelik/448203-ultrason-resimlerimizi-paylasalim.html
burdada var..
ultrason resimleriyle anlaşılırmıki bilmem.bakalım bebişim ne çıkacak
kız orkişşşş
çok özledim ben seni
hiç muhabbet edemioz yaa ne zamandır..
ben de bu ara çok misafir var
az girebiliyorum
psci
benle de sohbet etsene bacımmmmmmmmmmmmm
Yekaterina Markovkina'nın dün gece ağladığı için rahatsız olduğu 4 aylık erkek bebeğini 14'üncü kattaki evinin penceresinden aşağıya attığını belirterek, hayatını kaybeden bebeği sabah sokakta oynayan çocukların bulduğunu duyurdu.
Polisin yaptığı soruşturmadan sonra gözaltına alınan Markovkina'nın, ağlamasından rahatsız olduğu bebeğini aşağı attıktan sonra tekrar yatağına giderek uyuduğu kaydedildi.
kızlar sabah gittik birsürü ultrasona girdim 3 tane doktora göründüm kalp atışı yoktu. öğleden sonra kürtaj oldum şimdi evde yatıyorum. herşeyi belliydi ultrasonda. ama hareket yoktu. doktoruma sormadım kendisi dedi erkekti diye......
Allah herkese hayırlısını sağlıklısını nasip etsin..........
Canım benim, ne iyi insansın sen. Kendinden önce benim için dua etmişsin. Allah en kısa zaman da senin de gönlünün muradını versin canım.Allah dualarımızı kabul eder inşallah.seninde cuman hayırlı olsun canım.... bu cumanın hürmetine önce lahza ve ymb ye sağlılkı oğlanlar ver Yarabbim....işallah bu sefer hayırlısıyla alırlar kucaklarına...sonra ayrım gözetmeden kız isteyene kız erkek isteyene erkek ver yarabbim hayırlısından ....bize de her iki bebeğe annelik etmeyi tatdır yarabbim........
benim cihazda kötüydü.ikiliiçi daha iyi cihaza gircem.haftaya.ne bilem zaten teroş gibi etrafımda oğlun olacak diye içten dua eden kimseyi görmedim.millet kız olsun diye gün sayıyor gibi.
artık kısmet.kız derse artık çocuk falan yapmam heralde.yeter.
millete aldanma ilkimde neler yasadigimi bir ben bilirim sen rabbime sigin
belkide bir imtihandayiz mimoza rabbim buyukk
herkess kizi olsun deyince onlarin dedigimi olucak rabbim ne derse o olur
benim bile simdiden kizim olcak gibi geliyor ama umudum buyukk dualarim sonsuzz
kizim olsada basim gozum ustune taac ederimm
ucuncuyu yine yaparimm guveniyorumm rabbimme sende oyle deme ALLAH buyuktur
canim yaa sende iyi yinee sabir varr
ben heralde heyecandan olurum o gun normal senin bu davranislarin insallahh kizlarrrrrr oglummmmmm olacakkkkkk diye gelirsinnn
canimsin bende seni cok ozledimm bugunlerde beni yanliz birakmayinnnn cokk az kaldii terostan umut yokkk((
Ne kadar acimasiz bu insanlar ya.....
Terooossss nerdesin bacim...monirot bugunde tek cizgide, böyle hic olmamisti ya, gülenyüzde negatif saat 13 gibi iliski yaptik misafirler gelmeden daldim ....sence yarinda bi denesemmi öglen olmadan?? test yapiyim bi önceden...
yanlış anladın teroşcum heralde.geçen eltinle ilgli anlattın ya onu kastettim.benimde kendi etrafımda öle cinsler var demek istedim.yoksa herkes erkek dese nolurki ne olduğu eninde sonunda çıkacak ortaya.ben sanal dünyadan değil gerçek dünyadan bahsettim bacım.sende gebe hassasiyetine erken girdin he:)
:) yok bacımsın ben senin üzülmene üzüldm
görümcem geçen telde bu kıza da güzel isim bulun falan dedi. sesimi çıkarmadım. dili mi sürçtü acaba.şimdiden kız falan demesi... içine doğdu belki de..
ha şuda var senin oğlan ihtimali benden katkat yüksek.zamanlama açısından.iki kızın var inşaşşah senin olsun oğlun bacım.ben ne diyem yane...
bir hafta sonra ortaya çıkacak benim.senin daha çok var ben gün yaklaştıkça psikolojim değişiyorda ondan.sende 11.haftaya gel anlarsın
ha şuda var senin oğlan ihtimali benden katkat yüksek.zamanlama açısından.iki kızın var inşaşşah senin olsun oğlun bacım.ben ne diyem yane...
bir hafta sonra ortaya çıkacak benim.senin daha çok var ben gün yaklaştıkça psikolojim değişiyorda ondan.sende 11.haftaya gel anlarsın
yok ya ne içine doğması dervişin fikri neyse zikride odur derler.bana bi allahın kulu inşallah oğlun olur demedi anacımdan başka.milletin içi fesat.
sanmıyorum bacısı. eşimde sperm sorunu vardı benim. kanallarda tıkanma varmış. yler hemen zarar görmüş olabilir.hep bu geliyo aklıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?