Süper Anneler - 2011

nurcum ıkıncı bebegın sanırım ne kadar ara verdın canım ılkı kız herhalde bu cok ıyı rabbım saglık versın, bı de yazdıkların da dogruluk var annemde seyrek ılıskı ve kadının erkek den once orgazm olması gerektıgını soylemıstı ama demekkı dogruluk payı var ınsallah benım ıkıncı hamılelıgımde de burda olursunuz pek sanmıyorum ama ınsallah o zamanda bılgılerınıze ıht olacak hepnzın

cumartesi gecesi saat 2 de yaptim negatiff

pazar sabahi saat 13 negatif

pazar aksami saat 9 negatiff

pazar gecesi saat 12 nagatiff

pazartesi sabah 9 ne gatiff

pzartesii ogleee 13 negatiffff

nazcimmmm ben bosuna test yapiyorum o zamann

ikinci cizgi hayalet gibi var diye

uc saatte bir yapiyorduumm sence ne zaman gulcekkk

evet cnm 2. bebeğim Allah kısmet ederse. kızım 7 yaşında

misafir arkadaslar topigimiz ayirim yapmadan herkese acik uye olup okuyabilirsiniz
inmisiniz cinmisinizz rahatca yazisamiyoruz bilee
ben kazen beye soyluleyim bari bu boyle olmuycamm topigimizii sinirlasa iyi olcakk

derinderen arkadaşım merhaba sen bize neler önerirsin erkek bebek için tecrübelerini paylaşırmısın.

canım ben 3 ay boyunca adetlerımı duzenlı kayıt ettım yumurtlama gunu belırtılerını takıp ettım 3 ay dıyet uyguladım ama esıme bısey yaptırmadım kafayı yedıgımı dusunebılır dıye ınanmazda pek cın takvımını baz aldım o zaman yorumcu ucretsızdı ama travet arakadasımız verdıgı tarıhlerle uymuyordu bende onu uygulamadım ovulasyon testı aldım ama hıcbırzaman cıft cızgıyı net goremedım yumrtlama gunu sandıgım gunde. karbonatlı dus yapmadım cunku hemen mantar oluyorum oyle seylerden bıde hıc 28 gunden az yada cok surmezdı tam zamanında olurdu adetım ve adetımın yaklastıgı gun cok atesım yukselırdı yuzum yanaklarım hep kıpkırmızı olurdu
1 hafta cınsel perhız denedım tek ılıskı oldu yaptıklarım bu kadar yanı sızın gıbı cok sey bılmıyorum ılk oldugu ıcın belkıde cok onemsemedım erkek ıstememın nedenı esımın aılesı tarafında hıc olmamasıydı ha degerı bılındı mı yok

allah bagislasin oncelikle canimm
olmasaydii nasilda eksik hissetirrlerdi degilmi
ama oluncadaa yalandan gulum balim bittiii
inann hic kaynana ne der kayinbabane der umrumda degilll sirf kendim icinn kocam icinn mavis tulumlar giydirebilme hevesi icin istiyorumm

elbette konusacaklar elbette moralim bozulacak aksi olursa ama yoookkk lafi sapppp diye alirlar
insallahh rabbimm bu gunleri yasatmaz yanii oglusum olur hayirlisiyla

kaynana eltilerimin cocuklarina neler der nelerr elin yanindada

bu ahmedimiz buda mehmedimiz diye pek bi gururlanir gosteris iste bnun adi baska hicbisey deill

Son düzenleme:
en sonunda yazdığın şey üzdü beni boşver bilmesinler.siz ana oğul birbirinizin değerini bilin yeter.sağlıklı uzun ömrünüz olsun yeter bacım.orgzm olalımmı olmayalımmı canım bu çok tartışmalı bir konu sence.

kendınızı dusunun kızlar bosverın kım ne demıs ne yapmıs kendı yuvanıza esınıze cocuklarınıza bakın bır cok kadın bu erkek cocuk muhabbetı yuzunden neler cekıyor burdakı arkadaslarımızın hepsı bılınclı gordugum kadarıyla bosverın sız kendınıze bakın

arkadaşım birde çin takvimini uyguladım dedin.hangi yaşa baktın gün aldığınmı çin takvimi yaşınmı.ben 21.10.1981 doğumluyum hangi yaşa bakayım.çok soru sordum kusura bakma.

arkadaşım birde çin takvimini uyguladım dedin.hangi yaşa baktın gün aldığınmı çin takvimi yaşınmı.ben 21.10.1981 doğumluyum hangi yaşa bakayım.çok soru sordum kusura bakma.

ben ılkınde olmadım canım ama ıkıncıyı hatırlamıyorum:
ben mayıs ayında 22 bıtıyor 23 gırıyorumdum hamıle kaldıgım ayda mayıs ayıydı ben ıkısınınde yanı hem 22 mayıs ayı erkek hem 23 mayıs ayı erkek olan zamanda denedım kesın olsun dıye yanı o yuzden mayısda hamıle kalmak ıstedım

misafir arkadaslar topigimiz ayirim yapmadan herkese acik uye olup okuyabilirsiniz
inmisiniz cinmisinizz rahatca yazisamiyoruz bilee
ben kazen beye soyluleyim bari bu boyle olmuycamm topigimizii sinirlasa iyi olcakk

kayıtlıdan cok zıyaretcı olması komıgıme gıdıyor tamam konu ılgı cekıcı ama uye olabılırler:26:

hatta kızlar cinsiyetleri öğrendikten sonra hemen burda paylaşmasak.merak edenler üye olur:))
kızlar ben ikiliyi yaptırmaktan vazgeçtim
hatta 20.haftaya kadar özele gitmeden devlet hastanesinden devam edicem.nede olsa orda yasak sölemek.ben hazır değilim cinsiyeti duymaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…