- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.541
ay canim benim ayni durumdayiz desene, orkis suna dikkat et, gülen yüzü yaptiktan sonra cikariyorsun ya cubugu cubukta hafif ikinci cizgi görünürse en kisa zamanda gülen yüz veya bir gün sonra gülüyorben bunu alman sayfasinda birinde ögrendim ve gecen ay dikkat ettim. bu sabahta cok ama cok hafif gözüktü ikinci cizgi....
Teroosssss iki cizgi gösterdi monitorhele sükür yani......gülen yüz gülmedi ama yukarda yazdigim gibi cok hafif cizgi cikti , öglen 12 de gene test yapicam....artik yapmasamda olur ama zaten iliski dün bitti ama ben meraktan yaparim simdi.....
nurcum ıkıncı bebegın sanırım ne kadar ara verdın canım ılkı kız herhalde bu cok ıyı rabbım saglık versın, bı de yazdıkların da dogruluk var annemde seyrek ılıskı ve kadının erkek den once orgazm olması gerektıgını soylemıstı ama demekkı dogruluk payı var ınsallah benım ıkıncı hamılelıgımde de burda olursunuz pek sanmıyorum ama ınsallah o zamanda bılgılerınıze ıht olacak hepnzın
evet cnm 2. bebeğim Allah kısmet ederse. kızım 7 yaşında
cnm ben sana özelden msj atayım tamam mı? yada msn ye gelince haber ver..
evet cnm 2. bebeğim Allah kısmet ederse. kızım 7 yaşında
derinderen arkadaşım merhaba sen bize neler önerirsin erkek bebek için tecrübelerini paylaşırmısın.
canım ben 3 ay boyunca adetlerımı duzenlı kayıt ettım yumurtlama gunu belırtılerını takıp ettım 3 ay dıyet uyguladım ama esıme bısey yaptırmadım kafayı yedıgımı dusunebılır dıye ınanmazda pek cın takvımını baz aldım o zaman yorumcu ucretsızdı ama travet arakadasımız verdıgı tarıhlerle uymuyordu bende onu uygulamadım ovulasyon testı aldım ama hıcbırzaman cıft cızgıyı net goremedım yumrtlama gunu sandıgım gunde. karbonatlı dus yapmadım cunku hemen mantar oluyorum oyle seylerden bıde hıc 28 gunden az yada cok surmezdı tam zamanında olurdu adetım ve adetımın yaklastıgı gun cok atesım yukselırdı yuzum yanaklarım hep kıpkırmızı olurdu
1 hafta cınsel perhız denedım tek ılıskı oldu yaptıklarım bu kadar yanı sızın gıbı cok sey bılmıyorum ılk oldugu ıcın belkıde cok onemsemedım erkek ıstememın nedenı esımın aılesı tarafında hıc olmamasıydı ha degerı bılındı mı yok
en sonunda yazdığın şey üzdü beni boşver bilmesinler.siz ana oğul birbirinizin değerini bilin yeter.sağlıklı uzun ömrünüz olsun yeter bacım.orgzm olalımmı olmayalımmı canım bu çok tartışmalı bir konu sence.canım ben 3 ay boyunca adetlerımı duzenlı kayıt ettım yumurtlama gunu belırtılerını takıp ettım 3 ay dıyet uyguladım ama esıme bısey yaptırmadım kafayı yedıgımı dusunebılır dıye ınanmazda pek cın takvımını baz aldım o zaman yorumcu ucretsızdı ama travet arakadasımız verdıgı tarıhlerle uymuyordu bende onu uygulamadım ovulasyon testı aldım ama hıcbırzaman cıft cızgıyı net goremedım yumrtlama gunu sandıgım gunde. karbonatlı dus yapmadım cunku hemen mantar oluyorum oyle seylerden bıde hıc 28 gunden az yada cok surmezdı tam zamanında olurdu adetım ve adetımın yaklastıgı gun cok atesım yukselırdı yuzum yanaklarım hep kıpkırmızı olurdu
1 hafta cınsel perhız denedım tek ılıskı oldu yaptıklarım bu kadar yanı sızın gıbı cok sey bılmıyorum ılk oldugu ıcın belkıde cok onemsemedım erkek ıstememın nedenı esımın aılesı tarafında hıc olmamasıydı ha degerı bılındı mı yok
canim cok sagoll aldim mesajini allah razi olsunn oglusuna kavustursun seni insallahh
canım ben 3 ay boyunca adetlerımı duzenlı kayıt ettım yumurtlama gunu belırtılerını takıp ettım 3 ay dıyet uyguladım ama esıme bısey yaptırmadım kafayı yedıgımı dusunebılır dıye ınanmazda pek cın takvımını baz aldım o zaman yorumcu ucretsızdı ama travet arakadasımız verdıgı tarıhlerle uymuyordu bende onu uygulamadım ovulasyon testı aldım ama hıcbırzaman cıft cızgıyı net goremedım yumrtlama gunu sandıgım gunde. karbonatlı dus yapmadım cunku hemen mantar oluyorum oyle seylerden bıde hıc 28 gunden az yada cok surmezdı tam zamanında olurdu adetım ve adetımın yaklastıgı gun cok atesım yukselırdı yuzum yanaklarım hep kıpkırmızı olurdu
arkadaşım birde çin takvimini uyguladım dedin.hangi yaşa baktın gün aldığınmı çin takvimi yaşınmı.ben 21.10.1981 doğumluyum hangi yaşa bakayım.çok soru sordum kusura bakma.
misafir arkadaslar topigimiz ayirim yapmadan herkese acik uye olup okuyabilirsiniz
inmisiniz cinmisinizz rahatca yazisamiyoruz bilee
ben kazen beye soyluleyim bari bu boyle olmuycamm topigimizii sinirlasa iyi olcakk
kayıtlıdan cok zıyaretcı olması komıgıme gıdıyor tamam konu ılgı cekıcı ama uye olabılırler:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?