Süper Anneler - 2011

pscimmmmm 2 de test yapmistim saat 17 suann

2 deki ikinci cizgi gayet net belliydii kurumus suan yine bellii 6 da tekrar yapimmii erkenmi

Son düzenleme:

arkadaşım çok haklısın herkesin etrafında her türden örnek var.benim etrafımdaki erkek anneleride orgzm olmuşlar mesela.demekki olunabilirde olmayabilirde.hiç bişey kesin değil.takvimleri denk getirsek bile gebe kalmama durumu var.çok araştırdığımız için.sanki şuan hamile olan ve bir oğul bekleyen anneler bioyamı yorumcuyamı baktı.bunu kendine dert etmeyen cinsiyeti fazla kafaya takmayan insanların genelde oğlu oluyor.rahat olup rabbime bırakmak lazım.vajinal duşlar sağlıklı değil arkadaşlar hep savundum.spermlere muhakkak etkileri vardır.

fiona arkadaşım çin takvimine bakarken doldurduğun yaşmı yoksa gün aldığın yaşmı tutuyor.birde ovulasyon testi çift çizgiyi gördükten kaç saat sonra ilişkiye girilimeli.ov.testin markası neydi ben değiştircem ov.testimin markasını ondan sordum.

ORKDM Hadi hayirlisi insallah güler bu kez....

naz canim senin verdigin link acilmadi bende aksam iphone den ebay de ye girdim cook ucuza testler vardi 10 lusu falan 5 euraydi gulen yuz

15 e de vardi cesit cesit yanii ama gel gorki masabasina gecince ebay de eye yaziyorummm iki tane anca ciktii niye acabaa

birde tommy hilfiger urunlerinede bakmistim onlarida bulamadimm

okadar ucuzmu yoksa acik artirmali ya omu yoksa kiz....cogunlukla 1 eurodan basliyor ya...

ne suratsiz miss yaaaaa

testlerimm bittiii haaalaaa gulmediii benn cocuk mocuk yapmiyorumm yaaaaaaaa

kizlarr yeni geldimm dr danmegerse bebegim tutunamamissssss
ya gider gitmez dr um beni hemen kan testi icin yolladi,ve pozitif cikti ama deger dusuk bayaaabana biseymi kullandin dedii,kizlar ben galiba vajinal dusa bagliyorumm
soylemedim bisey dr a ama hakatende cok takviye kullandim artik kesicemama herhangi bi problemimin olmadigini ve icimin temizlendigini soledi,yani bebisim olusamadan adete karisip gitmisssss
cok kotuyum kizlarr ,haa orkis ben iliskinin 3.gunu baya bi agrim sizim oldu demistimya iste ozaman baslamis megersee,kesin yumurtadan diyorum ama
bide bana spiralini cikarttigin ilk ay hamilelik ii degilmis dedi,hatta bana solemistide ben takmadimmmm
afffffffffffffffffffffffffffffffff afffffffffff

Son düzenleme:

orkidecim aynen duygularıma tercüman olmuşsun..ya ben kızları da çok seviyorum,yanlış anlaşılma olmasın,hem de bayılıyorum,böle cicili bicili tokalar falan,bi de kız annesi olunca..ama tabi bi de oğluşum olsun istiyorum,hem de çooooooooooook,Allahım nasip eyle inş.burda bütün isteyen arkadaşlarla beraber:)))
RABBİ HEBLİ MİNESSALİHİYN..

EVET ARKADAŞIM SANA katılıyorum,vajinal duş olayını kesin kızlar....bi de yaşlı bi kocakarının söylediğini sölüyorum size:yatakta gevşek olmayacaksınız,yani isteksiz olacaksınız.hadisi şerifi hatırlayın:erkeğin suyunun kadınkine ağır basması lazım

canim gecmis olsunn uzulmee bahanesiz olum yok bunu biliyosun

ben vajinal dusu hep savundum ama kimseyi zorlamadim tatlim bidahakine yapma icin rahat eder

yabanci sitedeki kadinlarin hepssiiii yapiyor ben gozumle gordugum icin bu konuda yorum yapmayacagim

uzulme ne olur tekrar bebegin sana gelir insallahh
bua arada onemli not:
erkek bebek diyeti cok tehlikeli bir diyet sodyum ve potasyum bebegin tutunmasini engelliyor buda dusuklere neden oluyor vajinal dustan deil o tatlim sen folik asit aldinmi 3 ay bende almadim sahsenn bence ondan bu tutunamama

geçmiş olsun canım...yineliyorum vajinal duştan vazgeçin...spermlerin yapısını bozuyor..bu arada ben de 1 hafta oldu spirali çıkaralı..benimki bişe demedi ya....seninki hormonlu spiral miydi yoksa??

vajinal dus sagliksiz evet ama nasil sagliksiz
enfeksiyon acisindan
ben ilk defa duyuyorum vj dusun kimyasal yada ne bilimm dusuge neden oldugunu
gebeligi engellediginide biliyorum fakat bunlari ilk kez duyuyorum

Son düzenleme:
Türk doktoru bulamazmisin orda ? benim doktorum türk istedin zaman bakiyor ama almanlar cok inatci ve paraci hatta bu haftada kesinlikle cinsiyetini söylemezler 16 haftayi beklemen lazim

Canim benimki türk ama yarin yokmus bakalim...saglina baksin bari bide görsem iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…