- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.741
ne alaka ya:))kızım iyice kafa karıştırmayn siz de ha...
walla ne diyim..erkek çocuk için söylenilenlere bakıyorum,tam zıddını çevremde görüyorum..
-hiç enfeksiyon olmaması lazım deniyor,annem kocaman rahim ağzı yarasıyla erkek kardeşime hamile kaldı.
-tanıdığım bi arkadaş orgazm nedir bilmiyor,peş peşe 3 oğlu var..orgazm olamayan diğer bi arkadaşımın oğlu var ve arttırabilirim..
-süt ürünleri kullanmayın deniliyor,köyde yaşayan akrabalarımın peş peşe oğulları var..
-özellikle karbonatlı duş olayından korkmak lazım,Allah izin vermesin spermlerin yapısına zarar verebilir,sağlıksız bi çocuk olabilir...
şimdi bunlar istisna diyeceksiniz ama...ya bizim denediklerimiz istisna ise(
arkadaşlar bırakın bu kadar ayrıntıyı..tamam sebep-sonuç ilşkisi vardır mutlaka,ben de sağlıklı bi oğlum olması için elimden geleni yapıyorum..ama en güzeli hacet namazı kılıp dua etmek...zaten Allah ne nasip etmişse biz ona hamile kalcaz inş.belki kız,belki erkek:)))
Canım ben klomen ve iğne kullanmadım.Ovulasyon testiyle kendim takip ettim.Takvimlere pek inanmıyorum.Ama tesadüf olabilir çin takvimi tutuyor.Aynı takvim kızımda tutmuyor.Bioritim de tutmuyor.Bir de muhakkak adakta bulunun arkadaşlar.Özellikle kurban.Ben buna çok inanıyorum.Allahım hepinize istediğiniz cinsiyette hayırlı evlatlar versin.
pscimmmmm 2 de test yapmistim saat 17 suann
2 deki ikinci cizgi gayet net belliydii kurumus suan yine bellii 6 da tekrar yapimmii erkenmi
bence yap..
6 dediğin oranın saati demi
hadi beklioruz
selam canım,çok şanslısın
senin 13 -25 nisan arası erkek günlerin,
eşinin 11-16 nisan erkğe yatkın ama 13 nisan nötr 16-22 nisan erkek günleri
oğluşuna kavuşursun inş....
5.30 kuzum yarim saat daha bekliimm:18::18::18: batti balik yan gider
ORKDM Hadi hayirlisi insallah güler bu kez....
naz canim senin verdigin link acilmadi bende aksam iphone den ebay de ye girdim cook ucuza testler vardi 10 lusu falan 5 euraydi gulen yuz
15 e de vardi cesit cesit yanii ama gel gorki masabasina gecince ebay de eye yaziyorummm iki tane anca ciktii niye acabaa
birde tommy hilfiger urunlerinede bakmistim onlarida bulamadimm
okadar ucuzmu yoksa acik artirmali ya omu yoksa kiz....cogunlukla 1 eurodan basliyor ya...
hayyy agzina saglik canimm yaa su orgazm falan filan onlara bende inanmiyorum ama olmamak iyidir diyorum
her daimm dua ediyorum ismi aazami bollll okuyorummm yunus a.s. duasini bol okuyorum insallahh rabbim buyukk
az once magazaya gittimm bir guzelll bebek tulumlari pusetleri gelmis mavi mavii
kizlar anlatamammmmmmmm bayildimmmmmmmmmmmmmmmm
hem agladim he dua ettim
arkadaşım çok haklısın herkesin etrafında her türden örnek var.benim etrafımdaki erkek anneleride orgzm olmuşlar mesela.demekki olunabilirde olmayabilirde.hiç bişey kesin değil.takvimleri denk getirsek bile gebe kalmama durumu var.çok araştırdığımız için.sanki şuan hamile olan ve bir oğul bekleyen anneler bioyamı yorumcuyamı baktı.bunu kendine dert etmeyen cinsiyeti fazla kafaya takmayan insanların genelde oğlu oluyor.rahat olup rabbime bırakmak lazım.vajinal duşlar sağlıklı değil arkadaşlar hep savundum.spermlere muhakkak etkileri vardır.
kizlarrrr kafayii yemek uzereyimm hallaaaaaaa gulmediiiiii
kizlarr yeni geldimm dr danmegerse bebegim tutunamamissssss
ya gider gitmez dr um beni hemen kan testi icin yolladi,ve pozitif cikti ama deger dusuk bayaaabana biseymi kullandin dedii,kizlar ben galiba vajinal dusa bagliyorumm
soylemedim bisey dr a ama hakatende cok takviye kullandim artik kesicemama herhangi bi problemimin olmadigini ve icimin temizlendigini soledi,yani bebisim olusamadan adete karisip gitmisssss
cok kotuyum kizlarr ,haa orkis ben iliskinin 3.gunu baya bi agrim sizim oldu demistimya iste ozaman baslamis megersee,kesin yumurtadan diyorum ama
bide bana spiralini cikarttigin ilk ay hamilelik ii degilmis dedi,hatta bana solemistide ben takmadimmmm
afffffffffffffffffffffffffffffffff afffffffffff
kizlarr yeni geldimm dr danmegerse bebegim tutunamamissssss
ya gider gitmez dr um beni hemen kan testi icin yolladi,ve pozitif cikti ama deger dusuk bayaaabana biseymi kullandin dedii,kizlar ben galiba vajinal dusa bagliyorumm
soylemedim bisey dr a ama hakatende cok takviye kullandim artik kesicemama herhangi bi problemimin olmadigini ve icimin temizlendigini soledi,yani bebisim olusamadan adete karisip gitmisssss
cok kotuyum kizlarr ,haa orkis ben iliskinin 3.gunu baya bi agrim sizim oldu demistimya iste ozaman baslamis megersee,kesin yumurtadan diyorum ama
bide bana spiralini cikarttigin ilk ay hamilelik ii degilmis dedi,hatta bana solemistide ben takmadimmmm
afffffffffffffffffffffffffffffffff afffffffffff
EVET ARKADAŞIM SANA katılıyorum,vajinal duş olayını kesin kızlar....bi de yaşlı bi kocakarının söylediğini sölüyorum size:yatakta gevşek olmayacaksınız,yani isteksiz olacaksınız.hadisi şerifi hatırlayın:erkeğin suyunun kadınkine ağır basması lazım
Türk doktoru bulamazmisin orda ? benim doktorum türk istedin zaman bakiyor ama almanlar cok inatci ve paraci hatta bu haftada kesinlikle cinsiyetini söylemezler 16 haftayi beklemen lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?