Süper Anneler - 2011

kız duydum da oradaki bebek erkeğe benzemiyodu
akıl sağlığım iyi değil bacılar

ALLAHIMMMMMMMMM ben Ölecemmmmmmmm yaaa rabbimmmmmmm

senn akil fikir ver bizlerreeeeee yukardaki gordugumm yazi hayal urunu bisey olsunnnnn:44::44:

ben gerçektende çok üzüldüm allah sabır versin ...

ben çok üzgünüm..
ne diyeceğimi ne yazacağımı bilemiyorum..
önce egeada sonra nur..
orkide diğeri mimoza değil demi nolur onu söyle bari..
çok moralim bozuk yaa..
matematk yazmıştı ama çok tuz kullanımı ve takviyelerin düşük yapabileceğini ve folik asit kullanımının önemini
demek ki ilgisi var..
eylüle çok geçmiş olsun
ama üzülme seninki kimyasal gebelik
nurun yanında seninkisi hafif kaldı valla..
nur cnm ne diyeceğimi bilmiorum ki
Rabbim sabır versin diyebiliyorum sadece
sen kalp atışlarını hiç duymamış mıydın?

kızlar vaginal duş muş bilemem ben
zaten karşıydım

ama hani uyguladığım yöntemde bu iddia var ya
o geliyor aklıma benim ve daha da doğruluğunu kanıtlanıyor kafamda

kızlar az önce girdim
noluyor ya
nur eylül kızlar allah sabır versin bacılarım.ama şok oldum.
inşallah rabbim tekrar nasip eder.ne bileyim inanın diyecek kelime bulamıyorum çok üzüldüm

yok canom ben değilim allah korusun.
ben o olayı daha önce yaşadım tekrar yaşamaktan allaha sığınırım.rabbim sen koru bebeğimi....
kim bende merak ettim ama okuduğum kadarıyla eylül ve nur.başka kim var...

evet senin olmadıgını öğrendim
çooook derinden bir ohh çektim
yanlış anlaşılmasın
o arkadaşa da çok üzüldüm
ama sen daha önce de bunu yaşadın
çok emek verdin
Rabbim sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yaa..
üfff ne zor bu işler..

psicim allah kimseye yaşatmasın.12.haftamdayım allah bebeğimi korusun kız yada erkek..
o kadar alıştımki rabbim korusun onu.bende merak ettim bana sölermisiniz özelden yollayın

bi de paşaların paşası yazmış yaaaaaaaaa

bacimsin kiyamamm sanaa yaaa insallahhh ilkonce senin oglun olsun sonra diger kardeslerimin sonrada benim rabbim hepimize taddirsin bu sevgiyi insallahhh
valla cizlattin icimii

nurum ınan dondum kaldım su anda ya cnm kıyamam nasıl uzuldum anlatamam Rabbım sabır versın cok cok gecmıs olsun ıns en kısa zamanda ogluna kavus canım ıns

burnurum senı cok sevıyom ıcımı rahatlattın tekrar ya cok sagolasın arkadasım benımde bır suru tanıdıgım nısanda hamıle kaldı ogullarına off bı bulsaydık Allahım sen burdakı bacılarım hepsıne nasıp et banada

bacimsin kiyamamm sanaa yaaa insallahhh ilkonce senin oglun olsun sonra diger kardeslerimin sonrada benim rabbim hepimize taddirsin bu sevgiyi insallahhh
valla cizlattin icimii
AMINN CNM ORKIS ınan cok merak ettım bcm ucunu söledın devamnıdA getır ya ılk aklıma tarevet geldı aman ıns degıldır rabbım sen yasatma hıc bırımıze amın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…