Süper Anneler - 2011

canım cok uzuldum dıyecek soz yok okurken gozlerım doldu allah boyle yazmıs canım

inanaaaaaamiyorummmmmmmmm bugun aldigimm 3. bebekk kayibiiiii

bu siteden bi kardesimiz daha keybetmis bebegini ilk bana yazmak istemiss kizlarr beynimdenn kaynar sular dokulduuu
ucuncude sensin bitanemm yaaaaa
kiyamammm kizlarr ne oluyor nazarami geliyoruzzzz

rabbim buyuksunnn yardim et bizleree bebegini kaybeden kardeslerime sabir ver

bacımsın folic asit b vitamininin bir çeşididir.düşük engelleyemez.doktorlar progestan veriyolar düşük engellemek için.

canimsin bu erkek bebek diyetinde yabanci sitedeki kadinlar bas bas bagiriyorrr mutlakaa ama mutlakaaa folik alin sonra uzulursunuz diyorlar

tabiiki ondanda olmayabilir yani bi cok neden var bacimsinn

çok üzgünüm
Rabbim sabır versin
İnşallah tez zamanda yeniden yollasın bebişini

cok zor bır durum ya tuglerım dıken dıken oldu su an sabır versın nurcum rabbım sana

nur sey kardesimi kendime cook yakin hissettigim icin yaziyorum umarim kizmaz bana

dr benim ilk bebegimin kalbi durdugunda dusen ve kalbi duran bebeklerin %80 i erkek demisti

rabbim daha iyi bilir nurcum ama belkide dedign gibi hayirsiz olacakti rabbim yeniden taddirsin insallahh

gelecek ay olmaz canim
nisan ayi kiz iyonlari bakimindan en kuvvetli ay bende kizima nisanda kaldim

bahar ayi yani araligin sonuna dogru dogan bebeklerin cogu kizdi bizim aralik ayi annelerinden o yuzden haziran temmuza kalirr
afffffffffffffffffffffff orkidem
takılma böyle şeylere
kız bizzet beni biliyorsun ya
nisanda ham,le kaldım ben oğluma 28 nisan da
vazgeçme devam et nasipse her ay olur zaten

bennurcum oğlunun 7-8 haftalık görüntüsü olsun canım o haftalar belirleyiciymiş kızının o haftalarda varsa onları ekle canım
canım elimde bu 2 foto var başka yok canım

canimsin bu erkek bebek diyetinde yabanci sitedeki kadinlar bas bas bagiriyorrr mutlakaa ama mutlakaaa folik alin sonra uzulursunuz diyorlar

tabiiki ondanda olmayabilir yani bi cok neden var bacimsinn

ORKDM haklsın canım yabancı sıtelerı gectım ben amnıo ıcın gıttıgımde fakulteye folık kullanımının onemını anlatan vıdeo ızlettıler bıze folık sart bebegın omurılıgı ıcın bır hastalık adıydı ama hatırlamıyorum dogan cocukların resımlerı vardı cok kotuydu rabbım basa vıdeo bıle fakultede bızı bılgılendırıp ondan sonra kararına gore amnıo yapmıslardı bızı onemlı yanı haklı orkıde

canım benim bütün vücudumun diken diken olduğunu hissetim hayran kaldım sana nekadar güçlüsün dileğim rabbim sana eşine olan ve olacak yavrularına huzurlu sağlıklı mutlu ömürler versin inşlah

ne diyeceğimi bilemiyorum.
Bacımsın Allah sana da eşine de sabır ve güç versin.
Yarabbim tez zamanda oğluş versin sana bacımsın.

Kızlar farkettiniz mi?

Çatlama zamanına yakın veya zamanında deneyen
ve hamile kalan birçok arkadaşımz bebeğini kaybetti

bu sizinde kafanızı kurcalamıyor mu hiç? peki neden diye?

Kızlar farkettiniz mi?

evett bende biraz once onu yazdim ya yukarda

bi arkadasimiz daha kaybetmis

kendisi ne zaman yazmak isterse yazssin onada cok uzuldummm

aynen canim folige avrupada o kadar onem veriyorlar ki
nedenlerinden biride dusugu onlemek rahim duvarini bebegin tutunacagi sekilde saglikla hazirlamak

ya kızlar ben hiç birimizin şevkini kırmak istemiyorum ama bizim öyle büyük bir ALLAHIMIZ varki ondan ne istersek verecek kadar merhametli bol bol dualarımız edelim bence.hepinizi çok seviyorum ve sürekli takip ediyorum dikkat ediyorsanız rabbim ona açılan ellerimizi geri çevirmesin aminnnnnnnnnnnnn

evett bende biraz once onu yazdim ya yukarda

bi arkadasimiz daha kaybetmis

kendisi ne zaman yazmak isterse yazssin onada cok uzuldummm

kim kız???????
Eylüle mi?
o yazmış ama ((((((,,

eylule
senin içinde çok üzüldüm
Rabbi,m yeniden yollasın hepinize sağlıkla bebeklerinizi

bilmezmiyimmm

en zor zamanlarimda yalvararak aglayarak huzurunda egildigimde ne duam varsa kabul etti cansudecim

binkere elhamdullillah

bizimki sadece sebeplere yapismak canim yaa bunuda istemis mevlam bizden

Canm ALLAH sabır versin çok geçmiş olsun.ne diyeceğimi bilemedim çok üzüldum.

Kızlar farkettiniz mi?

benim de öyle oldu.gebelik oluştu ama tutunamadı.bende bunu düşünüyordum.acaba vajinal duşlar mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…