- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.821
Kızlar farkettiniz mi?
Çatlama zamanına yakın veya zamanında deneyen
ve hamile kalan birçok arkadaşımz bebeğini kaybetti
bu sizinde kafanızı kurcalamıyor mu hiç? peki neden diye?
nurum ınan dondum kaldım su anda ya cnm kıyamam nasıl uzuldum anlatamam Rabbım sabır versın cok cok gecmıs olsun ıns en kısa zamanda ogluna kavus canım ıns
burnurum senı cok sevıyom ıcımı rahatlattın tekrar ya cok sagolasın arkadasım benımde bır suru tanıdıgım nısanda hamıle kaldı ogullarına off bı bulsaydık Allahım sen burdakı bacılarım hepsıne nasıp et banada
AMINN CNM ORKIS ınan cok merak ettım bcm ucunu söledın devamnıdA getır ya ılk aklıma tarevet geldı aman ıns degıldır rabbım sen yasatma hıc bırımıze amın.
iyi akşamlar kızlar....
bu gece bebeğimle son gecemm..
çünkü bebeğim beni değil cenneti seçti..
9 haftalık yavrumun kalbi durmuş...
sabah kanamam olunca acile gittik...
dr kalp atışı yok,fetuz ex dedi....
ben yavruma ceylin yada muhammed mert ismini koyacaktım.dr ex fetus koydu yavrumun ismini....
yarın kadın doğumcuya gidecem...
ve ne olacağını biliyorum...
ya alacak ya düşmesini bekle diyecek...
veren Rabbim alan da Rabbim...
ben hayırlı sağlıklı uzun ömürlü imanlı bir evlat istedim...
Rabbim beni benden çok sevdiği için geri aldı yavrumu çünkü duydu beni;ya hayırsızdı ya sağlıksız ya da imansızz...
çünkü ben öyle olsun diye dua ettim,rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.
ALLAH hayatta olan yavrularımıza ve hamilelerimizin bebişlerine uzun ömür versin...
hamilelik bekleyenlerle birlikte bana da tekrar hamilelik nasip etsin;yine duam;
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü imanlı yavrular olsun...
Bende seni seviyorum canım benimnurum ınan dondum kaldım su anda ya cnm kıyamam nasıl uzuldum anlatamam Rabbım sabır versın cok cok gecmıs olsun ıns en kısa zamanda ogluna kavus canım ıns
burnurum senı cok sevıyom ıcımı rahatlattın tekrar ya cok sagolasın arkadasım benımde bır suru tanıdıgım nısanda hamıle kaldı ogullarına off bı bulsaydık Allahım sen burdakı bacılarım hepsıne nasıp et banada
AMINN CNM ORKIS ınan cok merak ettım bcm ucunu söledın devamnıdA getır ya ılk aklıma tarevet geldı aman ıns degıldır rabbım sen yasatma hıc bırımıze amın.
Bernur bende 26 Eylülde BOŞ GEBELİK ten dolayı kürtaj oldum..Benim düşüncemde TAKVİYEler vucudun dengesini bozuyor....Ben tekrar denersem doğal yollardan takviye alıcam yani besinlerden..Diyete karşı değilim ama takviye asla düşünmüyorum..( Benim kullandıklarımda bitkisel olarak geçiyordu)Ve en önemliside özellikle KIZ BEBEK için sperm hacmi düşsün diye her gün ve 2 kere ilişki denilmişti ama oda yanlış bence hacmi değil KALİTESİ düşüyor..Tabii benim düşüncem bu
kustum sıze ya msnedenmı konusuyonuz o zaman bız gıdelım(
eylüle
msn yazsana canım özelden bana
orkdm tickerimide sildimm
artik ilerde insss yeniden yaparizzz
iyi akşamlar kızlar....
ben yavruma ceylin yada muhammed mert ismini koyacaktım.dr ex fetus koydu yavrumun ismini....
Rabbim beni benden çok sevdiği için geri aldı yavrumu çünkü duydu beni;ya hayırsızdı ya sağlıksız ya da imansızz...
çünkü ben öyle olsun diye dua ettim,rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.
ALLAH hayatta olan yavrularımıza ve hamilelerimizin bebişlerine uzun ömür versin...
hamilelik bekleyenlerle birlikte bana da tekrar hamilelik nasip etsin;yine duam;
iyi akşamlar kızlar....
ya arkadaşlar ne olur bişe söyleyin,ben hala adet olmadım,4 gün falan geçti...dr. adet ile beraber kistin de gelir dedi,ama ortada ne adet var ne de leke((patlıyorum..yumurtalıkta kist varken adete 5 gün kala tekrar yumurta oluşabilir mi sizce??yani hamile kalmış olabilir miyim ??kafayı yicem,biri beni aydınlatsın..
orkdm tickerimide sildimm
artik ilerde insss yeniden yaparizzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?