Süper Anneler - 2011

Kızlar farkettiniz mi?

Çatlama zamanına yakın veya zamanında deneyen
ve hamile kalan birçok arkadaşımz bebeğini kaybetti

bu sizinde kafanızı kurcalamıyor mu hiç? peki neden diye?

Bernur bende 26 Eylülde BOŞ GEBELİK ten dolayı kürtaj oldum..Benim düşüncemde TAKVİYEler vucudun dengesini bozuyor....Ben tekrar denersem doğal yollardan takviye alıcam yani besinlerden..Diyete karşı değilim ama takviye asla düşünmüyorum..( Benim kullandıklarımda bitkisel olarak geçiyordu)Ve en önemliside özellikle KIZ BEBEK için sperm hacmi düşsün diye her gün ve 2 kere ilişki denilmişti ama oda yanlış bence hacmi değil KALİTESİ düşüyor..Tabii benim düşüncem bu

Nedesem içinizdeki ateş sönmeyecek...Çünkü benimde sönmemişti...! 2 defa bende aynı şeyleri yaşadım ilk bebeğim sat a uyumlu değildi 6*5 düştü ikinidede boş gebelik yaşadım ilki kasımda doğacaktı o gün geldi hiç bir yere sığamadım..2.de nisan sonu olacaktı..Asla düşünmem daha demiştim ama zamaaaan her şeye ilaç oluyor..Arkadaşlar canınız çok acıyacak, ağlayacaksınız ,kendinize kızacaksınız belki ama hepsi boş.Ben çok ağladım neden been diye toparlanınca Rabbim farklı cinsiyet çok istediğim içn beni cezalandırdı dedim..Bir süre sonra demekki hayırlı değilmiş dedim...Sonrada Rabbim gönlümdekini biliyor onun için yaşadım dedim...Rabbim tez zamanda sağlıklı bebklerinizi kucaklamayı nasip etsin....

ben değilim hamdolsun .
Allah hepimize gönlümüzdeki cinsiyetteki bebeği hayırlısıyla versin.

cnmya ne diyosunbenimde oldu ya cnmm seninkinede daha cok uzuldum 9 haftalikyaaallah sabir versin cnmmm,kismeti yokmus ,kendine dikkat et cnm,allah kizina omur versin,insss

Bende seni seviyorum canım benim

olabilir canım
bende takviye , v.duş karbonat vs..olayına sıcak bakmıyorum
ama yapmak isteyen tabiki yapar

kustum sıze ya msnedenmı konusuyonuz o zaman bız gıdelım(

özelden bana yazsana msn adresini
sende gel

kizlarrrr canlarimmm hepinizz cokk sagolunnnnsimdide sevincten agliyorumki burda aile gibi oldugumuzu gordum,nebilim ole guzel birbirimize aciliyoruzkii
yazdiklariniz icin cok cokkk sglun ama benimki daha coookk kucuk cenin bile yok ortada yani kanmisss
ammaaaa egeada ve nur a coookkk uzuldumyaaakizlar neolur birakmayin kendinizi
ben sunu anladimmkiiiiiiiiii,allahhhh ne isterse ooooooo,belkide bu bi sinavvvvv
esim bana hep kizdi,cok abartma,usteleme,ama ben cok istedimmm ne yapimmmm,benimde bi oglummm olsun
allahimm diyorummm cok istedim diyemiiii,artik oluruna birakicammmm
hayirlisi neyse o olsunnnnnn

Eylül , Nur ve Egeada Çok üzgünüm , umarım en kısa zaman da toparlanırsınız.Allah sizlere en kısa zamanda sağlıklı evlatlar ve gönlünüzdekini nasip eder inşallah.

offff kızlar bu vajinal duş olayı benim kafamı karıştırdı.
Bebek kayıpları bundan dolayı olabilir mi?
Ya da bundan dolayı bebek özürlü olabilir mi? Allah korusun.

Çooook pişmanım yaptığım için Ben zaten vajinal duşu yaptım ve sonrasında belkide bundan dolayı hamile kalamam diye düşünce geçmişti aklımdan. Ama hamile kalıpta bebekte bir zarar oluşturabileceği aklıma gelmemişti. Allahımmm sen koru bebeklerimiziiii, amiiiiinn

Canlarım benimm okuyunca çok üzüldümmm yaaa
omuzlarım çöktüüü okuyunca sok oldummm
nurcum
çok güzel ifade etmişşin bu dirayetinin mukafatını vercektir rabbim
senin sınvında buydu belkii büyük geçmiş olsun sağlık uzunun ömürlü yavrularımız olsun inşallahhhhh...amin.

Ege ada cım sen nezaman oldu anlamadım ben uzun zamandır girmiyorumm
çok üzüldüm sanada cnım inşllah enkısa zamanda yeniden göbüşleriniz sağlklı bbekle dolar

eylüle canım rabbim en kısa zamanda sanada o güzel anı yaşatırrr
çok üzüldümmmm
inanın hamile kalamadığım üzüldüğüm kadar üzüldümmm
takdir rabbimin demesi kolay amaa sabır versin rabbim ..

canım ya çok üzüldüm..Allah yardımcın olsun...yine hamile kalırsın inş. burda beraber paylaşırız...

cnm allah sabır versin , mevlam herşeyi bizden daha iyi biliyor
evet hep dua ederken hayırlısını dilemiyormuyuz
mevlam kısa zamanda gönlüne göre verir inşallah nurummm

ya arkadaşlar ne olur bişe söyleyin,ben hala adet olmadım,4 gün falan geçti...dr. adet ile beraber kistin de gelir dedi,ama ortada ne adet var ne de leke((patlıyorum..yumurtalıkta kist varken adete 5 gün kala tekrar yumurta oluşabilir mi sizce??yani hamile kalmış olabilir miyim ??kafayı yicem,biri beni aydınlatsın..

cnm hamile değilsin bence tabiki bu benim fikrim kistlerden kaynaklanıyor bu adet olamama
ben ilk ay adet olamadım gittim kistim vardı adet söktürücü ilaç verdi adetim oldu fakat kist gitmemişti tekrar dr doğum kontrol hapı verdi onu kullandım diğer ay gitmişti

benim fikrim emin olman için test yap için rahatlasın sonrada dr gitmen lazım kistten kurtulmak için

Teroosssss, ORKDM Bennur gülen yüz halen gülüyor...daha yumurtam catlamadi......saat 6 da test yaptim güldü, saat 10 da gene yapiyim bi......

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…