- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #15.761
Canim benimki türk ama yarin yokmus bakalim...saglina baksin bari bide görsem iyi olur
canim gecmis olsunn uzulmee bahanesiz olum yok bunu biliyosun
ben vajinal dusu hep savundum ama kimseyi zorlamadim tatlim bidahakine yapma icin rahat eder
yabanci sitedeki kadinlarin hepssiiii yapiyor ben gozumle gordugum icin bu konuda yorum yapmayacagim
uzulme ne olur tekrar bebegin sana gelir insallahh
bua arada onemli not:
erkek bebek diyeti cok tehlikeli bir diyet sodyum ve potasyum bebegin tutunmasini engelliyor buda dusuklere neden oluyor vajinal dustan deil o tatlim sen folik asit aldinmi 3 ay bende almadim sahsenn bence ondan bu tutunamama
evt folik asit aldim ama iliskiden bi hafta once baskada almadimmmgaliba cok tuzlu beslendigimizden dolayi da dusuk riski artiyorrr ama dr un dedigine gore benimki yani ya bi haftalik yada on gunluk bi kan birikintisi olmus ve tutunmamisss dr bana yine folik asit yazdiii,bu ay duzenli ic dedii:26:yinede rabbimm bolesini ii gormuss demmekki kismetimiz yokmus subatta,kizlar bu ay yine denicezz inss hayirlisi,ama busefer vj dus konusuna ii bakmiyorumm bide monodox falanda almiycam,sadece folik ve bana kolay hamislik icin vitamin vermis onu alicam,esimde evicap ve cinko yeterli veee orkis teste cift cizgiyi gorur gormez iliski dedi dr ummm,allahtan hayirlisi ne diyimm
canım nerelerdesin,ne yapıyosun,şurda kız isteyen anneler olarak pek sessiz kaldık
deneme yapıyomusun
buralardayım canım hergün gelip takip ediyorum arkadaşları ama yazmıyorum çünki deneme yapmıyorum bahar sonu yaz başı gibi deneme yapıcaktım planlarım alt üst oldu benim eşimin işi belirsizdi işten çıktı şimdi malum işsizken ikinci çocuğu yapamam ne olucaz belli değil şehir değiştiricez kesin ufff belirsizlik çok kötü.inşallah en kısa zamanda bir iş buluruz hayatımızı yoluna koyarız birde kızım olursa bende mutlusu olmaz allahın izniyle.
orkdm strese girme canım biraz oluruna bırakk sitres zaten en büyük düşman etkenn
ben bu ay 2 kez yumurtladım yaa 12,ve 14 gün sankii akıntılarıma göre öyle düşünüyorumm ..
ama değerlendirmedimmmmmmm
hiç sıkma rabbim o yavruyu ana rahmine düşme emrini verdikten sonra mutlaka olurr
alnında varsa gelecekkk
tedbirini all
asırı sitrese girmeee
rahat ol niye gülmedi flan die panikleme
sabırlı ol gelecek canımmm
tedbir elden takdir allahtan
k.i.b.
ben hiç test yapmadım
keşke yapanlar yardım etse sana
benm mantıgım yarın dio sanki.
yarın görürsün gülenyüzü
hadi inşallah canım.. belirsizlik çok kötü gerçekten..
sen oğluna ne zaman hamile kaldın, yumurtlama zamanları mı
kizlarr yeni geldimm dr danmegerse bebegim tutunamamissssss
ya gider gitmez dr um beni hemen kan testi icin yolladi,ve pozitif cikti ama deger dusuk bayaaabana biseymi kullandin dedii,kizlar ben galiba vajinal dusa bagliyorumm
soylemedim bisey dr a ama hakatende cok takviye kullandim artik kesicemama herhangi bi problemimin olmadigini ve icimin temizlendigini soledi,yani bebisim olusamadan adete karisip gitmisssss
cok kotuyum kizlarr ,haa orkis ben iliskinin 3.gunu baya bi agrim sizim oldu demistimya iste ozaman baslamis megersee,kesin yumurtadan diyorum ama
bide bana spiralini cikarttigin ilk ay hamilelik ii degilmis dedi,hatta bana solemistide ben takmadimmmm
afffffffffffffffffffffffffffffffff afffffffffff
canim gecmis olsunn uzulmee bahanesiz olum yok bunu biliyosun
ben vajinal dusu hep savundum ama kimseyi zorlamadim tatlim bidahakine yapma icin rahat eder
yabanci sitedeki kadinlarin hepssiiii yapiyor ben gozumle gordugum icin bu konuda yorum yapmayacagim
uzulme ne olur tekrar bebegin sana gelir insallahh
bua arada onemli not:
erkek bebek diyeti cok tehlikeli bir diyet sodyum ve potasyum bebegin tutunmasini engelliyor buda dusuklere neden oluyor vajinal dustan deil o tatlim sen folik asit aldinmi 3 ay bende almadim sahsenn bence ondan bu tutunamama
ben baktım oraya anlamadım ama tuturamadığı çok var..
canım senin bebeğin kız mı
orkiş bacım geç döllenme demek arakadan gelen yumurtanın döllenmesi demek ya.
önemli olan ovulayona yaklaşabilmek bacısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?