Süper Anneler - 2011

evt folik asit aldim ama iliskiden bi hafta once baskada almadimmmgaliba cok tuzlu beslendigimizden dolayi da dusuk riski artiyorrrama dr un dedigine gore benimki yani ya bi haftalik yada on gunluk bi kan birikintisi olmus ve tutunmamisssdr bana yine folik asit yazdiii,bu ay duzenli ic dedii:26:yinede rabbimm bolesini ii gormuss demmekki kismetimiz yokmus subatta,kizlar bu ay yine denicezz inss hayirlisi,ama busefer vj dus konusuna ii bakmiyorummbide monodox falanda almiycam,sadece folik ve bana kolay hamislik icin vitamin vermis onu alicam,esimde evicap ve cinko yeterliveee orkis teste cift cizgiyi gorur gormez iliski dedi dr ummm,allahtan hayirlisi ne diyimm

orkdm strese girme canım biraz oluruna bırakk sitres zaten en büyük düşman etkenn
ben bu ay 2 kez yumurtladım yaa 12,ve 14 gün sankii akıntılarıma göre öyle düşünüyorumm ..
ama değerlendirmedimmmmmmm

hiç sıkma rabbim o yavruyu ana rahmine düşme emrini verdikten sonra mutlaka olurr
alnında varsa gelecekkk
tedbirini all
asırı sitrese girmeee
rahat ol niye gülmedi flan die panikleme
sabırlı ol gelecek canımmm
tedbir elden takdir allahtan
k.i.b.

canim insallah bidahaki aya tutturursun bende dahil insallahh

nasil cift cizgi yani ozaman catlamis mi oluyor

vajinal dusu sen bilirsin canim icine sinmeyecekse yapma
insallahh hayirli salih bir erkek evladi bahseder rabbim

canım nerelerdesin,ne yapıyosun,şurda kız isteyen anneler olarak pek sessiz kaldık
deneme yapıyomusun

buralardayım canım hergün gelip takip ediyorum arkadaşları ama yazmıyorum çünki deneme yapmıyorum bahar sonu yaz başı gibi deneme yapıcaktım planlarım alt üst oldu benim eşimin işi belirsizdi işten çıktı şimdi malum işsizken ikinci çocuğu yapamam ne olucaz belli değil şehir değiştiricez kesin ufff belirsizlik çok kötü.inşallah en kısa zamanda bir iş buluruz hayatımızı yoluna koyarız birde kızım olursa bende mutlusu olmaz allahın izniyle.

hadi inşallah canım.. belirsizlik çok kötü gerçekten..
sen oğluna ne zaman hamile kaldın, yumurtlama zamanları mı

cok guzel yazmissin canimm olacagi varsa kimse engel olamazz ben sadece guclu tedbirlerimi aliyorum rabbimin izniylee sonra sonsuz tevekkulum rabbimmeee insallahh

hadi inşallah canım.. belirsizlik çok kötü gerçekten..
sen oğluna ne zaman hamile kaldın, yumurtlama zamanları mı

mrb canım ben oğluma adetim bittikten 1 haftasonra hamile kaldım.yumurtlama hesaplayıcılarına göre hamile kalmak için riskli olan dönemde sık ilişki olmuştu tam yumurtlama gününde de hamile kaldığımı söyledi doktor.ama ben özellikle erkek olsun diye uğraşmamıştım .sadece bebek istiyodum.senin kızın vardı dimi erkek istiyodun peki sen kızına ne zaman hamile kalmıştın?

tatlım bende hamile kalmanın riskli olduğu zamanlarda sık ilişki ile hamile kaldım

ben baktım oraya anlamadım ama tuturamadığı çok var..
canım senin bebeğin kız mı

çok geçmiş olsun bacımsın, Allah şifa versin..

bacımsın folic asit b vitamininin bir çeşididir.düşük engelleyemez.doktorlar progestan veriyolar düşük engellemek için.

teravett ozel mesaj atamadim canim bi kac arakadas saolsun mesaj yazmislar ama cok guldum
canimsinn belkii kendimden cok seninkini hissediyorum neyse surem dolsun yazicam

ben baktım oraya anlamadım ama tuturamadığı çok var..
canım senin bebeğin kız mı

evet canım kız gercı ben gormedım henuz de kız ama ısım arıyoruz kızıma bızde cok zormus ısım bulmak gercekten rabbım saglıklı versın de oncelıkle dusununce cocugu olmayan o kdr cok aıle var kı

iyi akşamlar kızlar....
bu gece bebeğimle son gecemm..
çünkü bebeğim beni değil cenneti seçti..
9 haftalık yavrumun kalbi durmuş...
sabah kanamam olunca acile gittik...
dr kalp atışı yok,fetuz ex dedi....
ben yavruma ceylin yada muhammed mert ismini koyacaktım.dr ex fetus koydu yavrumun ismini....
yarın kadın doğumcuya gidecem...
ve ne olacağını biliyorum...
ya alacak ya düşmesini bekle diyecek...
veren Rabbim alan da Rabbim...
ben hayırlı sağlıklı uzun ömürlü imanlı bir evlat istedim...
Rabbim beni benden çok sevdiği için geri aldı yavrumu çünkü duydu beni;ya hayırsızdı ya sağlıksız ya da imansızz...
çünkü ben öyle olsun diye dua ettim,rabbim böyle uygun gördüyse vardır bir bildiği.
ALLAH hayatta olan yavrularımıza ve hamilelerimizin bebişlerine uzun ömür versin...
hamilelik bekleyenlerle birlikte bana da tekrar hamilelik nasip etsin;yine duam;
hayırlı sağlıklı uzun ömürlü imanlı yavrular olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…