Süper Anneler - 2011

benim yumurtlamamı mı anladın?

duaalarimizzzz seninlee cnmmmm
insssss gobusune konucak oglusunnnnnnn

ne zaman çatlamış sölemedi mi

terossss,bernurrr kizlarr sizler ne yapiyosunuzzzz?
teross hamislik nasil gidiyorrrrr:26:

bacımsın o kadar uğraşacak şey var ki hamilelik daha gündemime gelmedi
büyük kızımı göz doktoruna götürdü babası sağ göz 4,75 sol göz 3,5 astigmat demiş
şok oldum resmen
uzaktan her harfi okuyor
anlamadım bişi ya
başka doktora da götürecek babası

küçük kızım da bu sabah baktım bir gözünü açamıyo
heme götürdük göz doktoruna
iltihaplanmı
damla+krem verdi

buna şükür olsun yine de.

akıntı durumun nasıl

cookkk gecmiss olsun cnmyaa,nasil oluryaa gozemi geldilerr ikisi birdennn:26:bencede baska dr ada gosterinn inss onemli biseyi yokturrr

cookkk gecmiss olsun cnmyaa,nasil oluryaa gozemi geldilerr ikisi birdennn:26:bencede baska dr ada gosterinn inss onemli biseyi yokturrr

sağ olasın bacımsın.
o kadar aptalım ki ben yaa
o dereceye gelene kadar çoktan götürmeliydim çocuğu doktora
geç kaldık
başka bir doktora götürücez işte
çünkü 4,75 derece olan biri gözlüksüz hiç göremez diye düşünüyorum

kızlar bir bilen cevaplasın ya memnun oluruz

Peygamber Efendimiz buyurdu: "Eşi hâmile iken, elini hanımının karnına koyup: Bismillâhil ahadis samed ellezî lem yelid ve lem yûled, Allahümme inni semmeytü ma fi hazilbatne muhammeden bi ismi muhammed sallallahü aleyhi ve sellem, (yâ Rabbi, bu karında olan çocuğun ismini, Muhammed aleyhisselâmın isminin hürmetine, Muhammed koydum) derse, bu çocuk erkek olur"

rabia cnm ben 9. haftada yine gidicem
o zaman görürüz nerde
hayırlısı herşeyin..

bernur doğru diosun sabredip görmek lazım
12. haftada söylerler inşallah..

Hayirli cumalar canlarim ben 13 haftalik gitdim valla doktor birsey bakamadi hatta dediki 50/50 olur dedi bakmadi bilen, türkiyede ikili test yapiliyor bence ondan erken görülüyor yani kanda belli oluyor cinsiyeti ama burda isteyen yaptiriyor...

insAllah sana söyler doktorun

Murad icin dua bilen varmi kizlar....yada Dilek duasi....

Dualarim sizlerle

akşam namazından sonra 40 fatiha suresi.başka bir tanede iki rekat namaz her rekatta 7 fatiha,3 ihlas suresi okunuyor.

bacım çocuklarda belirti vermeden nerden anlıcan.geç kalınmamıştır umarım.geçmiş olsun bacım.acil şifalar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…