Süper Anneler - 2011

ikili testte verilen fotoyu kaycam söz veriyorum...
ama bu çok net değil tarayıcıdan çıkmıyo benimki cepten çekiyorum hiç belli değil .kafası sağa geçmiş bu sefer yuvarlak karın el kol bacak yok karnın aşşağı kısmında top gibi bi çıkıntı var.kordonmu pipimi bilemiycem.hemen aşşağıda kukuşa benzer bişi var gibi.ne görmek istersem onu görüyorum..çit cinsiyetlimi yoksa allah korusun.ama genital çıkıntı tam net değil.işte ikiliden alacağım fotoları koycam söz.o zaman ne yorum yaparsanız yapın.

haklısın takılmamak lazım da ne mümkün
bak senin de şu an yaptıgın şeyi yapmaman lazım
araştırma yapmaman lazım
inşallah egem hayırlısıyla hamişsindir ve erkektir..

orkiş dedi ki hepimizin istediği olmıycak
aramızda üzülenler mutlaka çıkıcak
keşke o dediğinde yanılsa
keşke hepimiz çok mutluolsak

canım hacet namazı var..bişe istediğin zaman Allah rızası için bu namazı kılar ve istersin...ben sürekli kılarım..

kızlar buraya nasıl kılındığını ayrıntılarıyla yazıyorum...kılmak isteyen buyursun:
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena

DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni es’elüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil

benimki tahmin canimm cunkii ben ilkez yazismiyorumm

mimoza bilirr

20 kisiydikk hemen hemenn erkek isteyenn 10 kisinin 10 uda kiz olduu
tam tersii kiz isteyenlerinde hepsinin oglu olduu

benim dememle hic bisey degismeyecek tek duamm hepimizin istegi olmasii
ayy benn ermismiyimm ne bilieyimmmm

Son düzenleme:
13 14 haftalı bebek resimlerine bakın pipi resmen belli %50 nasıl der bu drlar anlamıyorum.11.hafta belki ama 12 13 14 resmen pipi gözle görülür biçimde. kukuşun resmi 11 12de çok farklı.çıkıntı var yine ama eşittir işareti şeklinde ve yatay...

ALLAHIM inşallah en kısa zamanda tosuncuk bir oğlun olduğunu öğrenirsin.

cnmmm iiii hayirlisi olsun inssssss
kiz neler yaptin anlatsanaaaa

neler yaptimm esim geceden berii 3 duple redbull ictii
turk kahvesi yaptim icirdimm falan filann

12 30 gibi iliski oldu ama sanmiyorum hamile olacagimi

1 saat oncesinden sakir sakir buz koydumm esimee bir saat kaldi tam x leri oldursun diyee

ben hazirlandim tabii neler yaptigimi tahmin edebilirsinizz
ph 9 u askindii o olayla birliktee

hayirlisii yaaa rabbim buyuk insallahhhh veriirrr

eylüle canım senin şansızlığın druna denk gelememn.bazıları soru sormaya bile gelemiyo.
kızıma 12.haftada sormuştum özelde bi drdu oda düşün.beni resmen terslemişti...erkenden söleyen dr bulmakta şans işi biraz..

vj dustan bahsetmemissin:44:yapmadinmiiii
hadi hayirlisi cnm bence bu defa yakaladin oglusuuuuu

orkiş neden redbull içtirdin.kız bebek için redbul erkek için kahve diye biliyorum ben .ingenderde redbul içirenlerin kızı olmuştu hatırladığım kadarıyla.momofmu matematikmi demişti hatırlamıyorum ama öle bişi var yani...korkutmak gibi olmasında canım.zaten kahvede içirmişsin ama .üstelik üç redbul neden içirdin adama kalp krizi geçirtmekmi niyetinüzerinde yazıyor bir defada iki kutudan fazla içmeyin diye:44:

sen eklesene
haftaya ikiliden çıkanı ekliycem canım şimdikini bişeye benzetemiyorum.bide yorumlarda olumlu olumsuz etkiliyor beni.hassasum bu konuda:18:

haklisin cnmmmm
amaa kizlarrrrr yorumlara dikkatttttttt
ya benim arkds gecen dr a gitti,iki kizi var ucuncusu 12. haftasi dr erkege benzetmis ama kesin degil demiss,yani emin olmayan dr bence riske alip soylemez
bence senin resimdede cikinti falan bisey goruyosan bi nevzede olsun icin rahatlasinn
inssss oglusunu gorursun haftayaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…