- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.101
Hayirli cumalar canlarim ben 13 haftalik gitdim valla doktor birsey bakamadi hatta dediki 50/50 olur dedi bakmadi bilen, türkiyede ikili test yapiliyor bence ondan erken görülüyor yani kanda belli oluyor cinsiyeti ama burda isteyen yaptiriyor...
insAllah sana söyler doktorun
Murad icin dua bilen varmi kizlar....yada Dilek duasi....
Dualarim sizlerle
akşam namazından sonra 40 fatiha suresi.başka bir tanede iki rekat namaz her rekatta 7 fatiha,3 ihlas suresi okunuyor.
Hayirli cumalar canlarim ben 13 haftalik gitdim valla doktor birsey bakamadi hatta dediki 50/50 olur dedi bakmadi bilen, türkiyede ikili test yapiliyor bence ondan erken görülüyor yani kanda belli oluyor cinsiyeti ama burda isteyen yaptiriyor...
insAllah sana söyler doktorun
Murad icin dua bilen varmi kizlar....yada Dilek duasi....
Dualarim sizlerle
Teravet ,bernur ve diğer arkadaşlar şimdi yumurtlama öncesi kız ,yumurtlama zamanı erkek peki yumurtlama sonrası genelde cinsiyet ne oluyor?Psci gibi yani yumurtlamış ilişki olmuş yada sonraki günlerde ne dersiniz.ALLAH rızası için bilen paylaşsın lütfen.
Teravet ,bernur ve diğer arkadaşlar şimdi yumurtlama öncesi kız ,yumurtlama zamanı erkek peki yumurtlama sonrası genelde cinsiyet ne oluyor?Psci gibi yani yumurtlamış ilişki olmuş yada sonraki günlerde ne dersiniz.ALLAH rızası için bilen paylaşsın lütfen.
nasıl ya yurt dışında ikili yapılmıyormu:44:
ben üç gündür erkek ve kız fotolarına bakıyorum ezberledim valla.çıkıntı yukarı dik olunca erkek yatay çıkıntı kız...ingenderde olsun youtupta olsun hem video izledim hem görüntü...
benim ultrason kağıdında yatayda var dikeyde kafayı yiycem ayıramıyorum.ama net bakmadı dr.ikilide dört gözle bakıcam.zatenikili cahazları daha net oluyor.resmen bakınca pipi varsa görürüm yoksada belli olur zten.haftaya kadar çatlamazsam ii.ama yinede özele cinsiyet için gitmiycem
ay pisikolojim bozuldu
nasıl ya yurt dışında ikili yapılmıyormu:44:
ben üç gündür erkek ve kız fotolarına bakıyorum ezberledim valla.çıkıntı yukarı dik olunca erkek yatay çıkıntı kız...ingenderde olsun youtupta olsun hem video izledim hem görüntü...
benim ultrason kağıdında yatayda var dikeyde kafayı yiycem ayıramıyorum.ama net bakmadı dr.ikilide dört gözle bakıcam.zatenikili cahazları daha net oluyor.resmen bakınca pipi varsa görürüm yoksada belli olur zten.haftaya kadar çatlamazsam ii.ama yinede özele cinsiyet için gitmiycem
ay pisikolojim bozuldu
bence de
Allah rızası için bilen varsa cevaplasın
egem napıosun belirtiler başladı mı
ay inşallah hamişsindir..
orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızım çok sevindim yaaa
deneme yapmıycam diip çıktın ya
çok üzüldüm ben
gelip okuyunca çok sevindim
hayırlı salih bir erkek evlat olucaksa inşallah tutsun sıkı sıkı tutunsun sana..
ezgin yurtdışında söylemiolar haklısın
kan dediğin 2 lideki freebhcg değeri
onun da kesinliği yok aslında
en garantisi pipişi ya da kukuyu görmek
diğerleri boş..
kendi kendine kafani ye durr
koyda yorum yapalimm
hem iyi kotu herseye acik olacan mimozaaaaaaaaa
rabbim bilirr bizimki sadece tahminn
herseyi belli bebeginin zatenn hicbisey degistiremezzz kafa yapisi falan koyda bakalim istee
cnm benm ben senin bebişinin erkek oldugunu düşünüyorum
inşallah da yanılmam
haklısın stres yapmakta valla
ben de kese olayını keşke bilmeseydim diorum
hep nur yüzünden o soktu kafama sağ sol olayını
sen benm için ne düşünüosun peki?
bu arada nur seni çok özledik
dön artık aramıza
çok da merak ediyoruz..
kız orkiş kendi derdime düştüm hayırlı olsun demeyi unuttum.inşallah tosunun yerleşir.allah hepimize nasip etsin inşallahhhhhh
kız sen hamile kalırsan 20.haftayakadar öğrenemezsin.yurt dışında olsaydım keşke
mimoza
küstüm ben sana
sen hiç bana cvp vermiosun
küstüm işte
eli maşalı orkiş
korktum senden
pscim ben de sağda batma var ancak karbonatlı duş yaptım ama senin gibi benimde yumurtlama sonrası oldu şimdi onu araştırıyorum.
arkadaşlar ultrason resimlerine takılmayın cep tel.ara kablosu bulsam yükleyeceğim kızımda iki bacak yukarda orta çıkıntı var ve bana doktor erkek demişti.o gece rüyamda rahmetli dedemi gördüm bana pembe bir sepetle bir sürü boncuk verdi.sonra ben kızımın olacağını 6.ayda öğrendim ve ALLAHIM affetsin çok ağlamıştım ya.
canım ben hiç inanmıyorum sağ sol olayına.boş ver rahat ol.(diyenede bakın)
psicim gerçekten dr nereye bastırıyorsa bebek ters tarafa kaçıyo.gözümle gördüm bacım...
ramzinin dediği sağ sol farklı.plesenta denilen eşin sağa sola yerleşimi ve kan akımıyla ilgili bi metotmuş.
ben o işe hiç inanmıyorum.benimki solda ama emin gibimiyim sence
haklısın çok zormuş bu beklemek
ben ilk olmasına rağmen böyleyim
sizi düşünemiorum valla..
ben kendimden çok annem için istiyodum yaaa
çok istemesine rağmen oğlu olmadı erkek evlat sevgisini yaşayamadı
bari torunu erkek olaydı diorum
hayırlısıyla inşallah erkektir
tabi sağlıklı ve hayırlı evlat olması koşuluyla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?