Süper Anneler - 2011

canim kanda belli olurmu hic
yanii olurda dr direkt ultrasondan bakipta diyor tr yede kesin demesede benzetiyorrr
ben eltiminki 13. haftada kendi gozlerimle gordumm
kocamaann pipisi vardi dusun yanii keske dikatle baksaydin

akşam namazından sonra 40 fatiha suresi.başka bir tanede iki rekat namaz her rekatta 7 fatiha,3 ihlas suresi okunuyor.

Teravet ,bernur ve diğer arkadaşlar şimdi yumurtlama öncesi kız ,yumurtlama zamanı erkek peki yumurtlama sonrası genelde cinsiyet ne oluyor?Psci gibi yani yumurtlamış ilişki olmuş yada sonraki günlerde ne dersiniz.ALLAH rızası için bilen paylaşsın lütfen.

nasıl ya yurt dışında ikili yapılmıyormu:44:
ben üç gündür erkek ve kız fotolarına bakıyorum ezberledim valla.çıkıntı yukarı dik olunca erkek yatay çıkıntı kız...ingenderde olsun youtupta olsun hem video izledim hem görüntü...
benim ultrason kağıdında yatayda var dikeyde kafayı yiycem ayıramıyorum.ama net bakmadı dr.ikilide dört gözle bakıcam.zatenikili cahazları daha net oluyor.resmen bakınca pipi varsa görürüm yoksada belli olur zten.haftaya kadar çatlamazsam ii.ama yinede özele cinsiyet için gitmiycem
ay pisikolojim bozuldu

bence de
Allah rızası için bilen varsa cevaplasın
egem napıosun belirtiler başladı mı
ay inşallah hamişsindir..

orkişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
kızım çok sevindim yaaa
deneme yapmıycam diip çıktın ya
çok üzüldüm ben
gelip okuyunca çok sevindim
hayırlı salih bir erkek evlat olucaksa inşallah tutsun sıkı sıkı tutunsun sana..

ezgin yurtdışında söylemiolar haklısın
kan dediğin 2 lideki freebhcg değeri
onun da kesinliği yok aslında
en garantisi pipişi ya da kukuyu görmek
diğerleri boş..

o ph sina bakar canim
bence en onemli etken ph oncekis topikte momof vardi gulen yuz guler gulmez iliski olduu
hatta herkes dediki kizin olur kesin
boncuk vardi yumurtlamadan 18 saat once sik sik iliski ile perhizde yok oglu oldu

momof cok guzel diyet yapti karbonatli dus yapti takviyeler falan oglusunu bulduu

boncukta karbonatli vj dus yapti

eger yumurtlamadan sonra rahmi kendi haline birakirsan

cok asidiklesiyormus ortami degistirmen gerekiyormus

kendi kendine kafani ye durr
koyda yorum yapalimm
hem iyi kotu herseye acik olacan mimozaaaaaaaaa

rabbim bilirr bizimki sadece tahminn
herseyi belli bebeginin zatenn hicbisey degistiremezzz kafa yapisi falan koyda bakalim istee

cnm benm ben senin bebişinin erkek oldugunu düşünüyorum
inşallah da yanılmam
haklısın stres yapmakta valla
ben de kese olayını keşke bilmeseydim diorum
hep nur yüzünden o soktu kafama sağ sol olayını
sen benm için ne düşünüosun peki?

bu arada nur seni çok özledik
dön artık aramıza
çok da merak ediyoruz..

12.haftanın içinde olucam.zaten benimki 4 5gün ilerde maşallah.varsa pipi resmen görünür.ama yoksa belli olmaz.drun demesine gerek yok.ben üç gündür ihtisas yaptım.baktımki pipiye benzer bişi var eve dönmeden giderim valla.:18:ama bişi göremezsem direk eve gelirim...
allahım bana günah yazma.hamile pisikolojisi işte.inşallah atlatıcam tövbeeeee:26:

saolasinn kuzuummmmmm
oldu valla rabbime sigindim insallahh hayirlisii
ama ben hic hamile kalacagimi tahmin etmiyorummm ya bakalimm

kız orkiş kendi derdime düştüm hayırlı olsun demeyi unuttum.inşallah tosunun yerleşir.allah hepimize nasip etsin inşallahhhhhh
kız sen hamile kalırsan 20.haftayakadar öğrenemezsin.yurt dışında olsaydım keşke

canım ben hiç inanmıyorum sağ sol olayına.boş ver rahat ol.(diyenede bakın)
psicim gerçekten dr nereye bastırıyorsa bebek ters tarafa kaçıyo.gözümle gördüm bacım...
ramzinin dediği sağ sol farklı.plesenta denilen eşin sağa sola yerleşimi ve kan akımıyla ilgili bi metotmuş.
ben o işe hiç inanmıyorum.benimki solda ama emin gibimiyim sence

sagolasin canim benimm

rabbim buyukk yaa guzel dusunn guzel olsunn
mimozaa
vallaaa ayni bensinnn seni okudukcaa gelecekteki orkideyi goruyorumm
kafayi yememek elde deil yaaa rabbimm yardim et biz aciz kullarinaa

pscim ben de sağda batma var ancak karbonatlı duş yaptım ama senin gibi benimde yumurtlama sonrası oldu şimdi onu araştırıyorum.

arkadaşlar ultrason resimlerine takılmayın cep tel.ara kablosu bulsam yükleyeceğim kızımda iki bacak yukarda orta çıkıntı var ve bana doktor erkek demişti.o gece rüyamda rahmetli dedemi gördüm bana pembe bir sepetle bir sürü boncuk verdi.sonra ben kızımın olacağını 6.ayda öğrendim ve ALLAHIM affetsin çok ağlamıştım ya.

ahaa bir ben daha ciktiiii

haklısın çok zormuş bu beklemek
ben ilk olmasına rağmen böyleyim
sizi düşünemiorum valla..
ben kendimden çok annem için istiyodum yaaa
çok istemesine rağmen oğlu olmadı erkek evlat sevgisini yaşayamadı
bari torunu erkek olaydı diorum
hayırlısıyla inşallah erkektir
tabi sağlıklı ve hayırlı evlat olması koşuluyla..

canimm ya kiyamamm ben sanaaa

insallahh rabbim oglan verir sanada

ayy kizlarr yaaa soylee hepinize verebilme imkanim olsaa rabbimmm yardim etsin bizeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…