- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.141
orkiş neden redbull içtirdin.kız bebek için redbul erkek için kahve diye biliyorum ben .ingenderde redbul içirenlerin kızı olmuştu hatırladığım kadarıyla.momofmu matematikmi demişti hatırlamıyorum ama öle bişi var yani...korkutmak gibi olmasında canım.zaten kahvede içirmişsin ama .üstelik üç redbul neden içirdin adama kalp krizi geçirtmekmi niyetinüzerinde yazıyor bir defada iki kutudan fazla içmeyin diye:44:
ii tamam orkişim öle diosan öledir.yanlış kalmış aklımda demekki..
inşallah canım allah dualarımızı kabul eder.adama fazla yükleme kız.allah korusun.en fazla iki kutu tek seferde.
orkdm hadi hayırlısı olsun deneme yapmışsın işallah oğluşun yola çıkmıştır...hafta sonu sizleri özleyecem vınn süresi bitti artık sadece okuldan girebiliyorum tenefüslerde oku oku bitmedi...mimoza ,psci ,ezgin,teravet ve topiğin diğer hamileleri kendinize iyi bakın pzt. görüşürüz
slm arkadaşlar yeni üye oldumda yazılanları okuyom ALLAH herkesin gönlündekini versin
slm arkadaşlar yeni üye oldumda yazılanları okuyom ALLAH herkesin gönlündekini versin
canım hacet namazı var..bişe istediğin zaman Allah rızası için bu namazı kılar ve istersin...ben sürekli kılarım..
kızlar buraya nasıl kılındığını ayrıntılarıyla yazıyorum...kılmak isteyen buyursun:
HACET NAMAZI
1. Rekât: Subhaneke + Fatiha + 3 Âyetel Kursî
2. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu
3. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
4. Rekât: Fatiha + İhlâs + Felâk + Nâs
Oturuş: Ettehiyyatu + Allahumme Salli + Allahumme Barik + Rabbena
DUASI: BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM ve la havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim.Allahümme inni eselüke ya kadimu,ya daimu,ya ferdu,ya vitru,ya ehadu,ya samedu,ya hayyu,ya kayyumu,ya zel celali vel ikram fe in tevellev fe kul hasbiyallahu la ilahe illahu aleyhi tevekkeltü ve hüve rabbül arşil
neler yaptimm esim geceden berii 3 duple redbull ictii
turk kahvesi yaptim icirdimm falan filann
12 30 gibi iliski oldu ama sanmiyorum hamile olacagimi
1 saat oncesinden sakir sakir buz koydumm esimee bir saat kaldi tam x leri oldursun diyee
ben hazirlandim tabii neler yaptigimi tahmin edebilirsinizz
ph 9 u askindii o olayla birliktee
hayirlisii yaaa rabbim buyuk insallahhhh veriirrr
orkişşş tosunu bi yakala seni tv'ye çıkaracam kız
maşallah azmine gönlüne göre olsun cnm herşey
orkdm ohoh hadi inşallah oğluşun yola çıkmıştır.
darısı başıma
bende bu regliyle normalde başlamam lazım ama takvime takmış bir durumdayım:26:
bernur bana bir akıl ver bacımm ya nerdesin:18:
ama kızlar diğer konularda biraz gezindim doğum tarihi ilişki günü verenleri denedim, 20 kişi baktımsa ikisinde tutmadı, off bir ay ertelemek en iyisi, ama o ay tutmazsa yandım
yok kuzumm ya kahve ya redbull diyorlar in genderdee oglusu olanlar genelde redbull icirmiss cok arastirdim bu konuyuu
haa dedigin gibii bi taneden fazla icirmeyin diyorlaarr onunda nedenii kalpkirizi falann allah korusundaa
dun gece iliski olduyduu ya o bakimdann cokcaa icirdimm
Teravet ,bernur ve diğer arkadaşlar şimdi yumurtlama öncesi kız ,yumurtlama zamanı erkek peki yumurtlama sonrası genelde cinsiyet ne oluyor?Psci gibi yani yumurtlamış ilişki olmuş yada sonraki günlerde ne dersiniz.ALLAH rızası için bilen paylaşsın lütfen.
iyi günler arkadaşlarım...
ben geldim;
yorgunum,uykusuz,halsiz,bitkinimm..
elinden şekeri alınan çocuk gibi hissediyorum kendimi,tadını bile alamadan elinden şekeri alınan çocuk..
karnıma dokunamıyorum...yavrumun yeri... bomboş artık..
içim buz gibi,ısınamıyorum...
alışmaya çalışıyorum...
her sabah onsuz uyanmaya alışmaya çalışıyorum...
yardım et Allah ım... sabır dayanma gücü ver...
biliyorum senindi,sen verdin sen alırsın..
yalvarırım rabbim onun yerini boş koyma,
tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip et...
canimsin kiyamamm sanaa uzulme nurum benimmm ne olurr belkii daha hayirlisini yollayacak rabbimm
kimbilirr her serde bi hayir vardir
sen inancli insansinn yapma boyleee
nurr yaaa bak benim iliski olduu amaa iliski arasi bir gunnn biraz nesen yerine gelsinnnn bide sen cevaplaa
özeline bak cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?