Süper Anneler - 2011

yoksa ezginde hamiş değilmiydiikiliye gidecek olan kimdi yahu..
neyse kızlar benim bulantım var ben çıkıp toparlıyım kendimi.hatlar karıştı biraz motoru dinlemeye alıyım.görüşürüz

yok kuzumm ya kahve ya redbull diyorlar in genderdee oglusu olanlar genelde redbull icirmiss cok arastirdim bu konuyuu

haa dedigin gibii bi taneden fazla icirmeyin diyorlaarr onunda nedenii kalpkirizi falann allah korusundaa

dun gece iliski olduyduu ya o bakimdann cokcaa icirdimm

ii tamam orkişim öle diosan öledir.yanlış kalmış aklımda demekki..
inşallah canım allah dualarımızı kabul eder.adama fazla yükleme kız.allah korusun.en fazla iki kutu tek seferde.

ii tamam orkişim öle diosan öledir.yanlış kalmış aklımda demekki..
inşallah canım allah dualarımızı kabul eder.adama fazla yükleme kız.allah korusun.en fazla iki kutu tek seferde.

aslinda bu kadar icirmezdimdee iliski sayisi cok olunca mecbur kaldimm
redbulldanmidirr nedirr

tovbeeeee neyse yazmiyim yaa rontgenciler varrr

orkdm hadi hayırlısı olsun deneme yapmışsın işallah oğluşun yola çıkmıştır...hafta sonu sizleri özleyecem vınn süresi bitti artık sadece okuldan girebiliyorum tenefüslerde oku oku bitmedi...mimoza ,psci ,ezgin,teravet ve topiğin diğer hamileleri kendinize iyi bakın pzt. görüşürüz

Son düzenleme:
slm arkadaşlar yeni üye oldumda yazılanları okuyom ALLAH herkesin gönlündekini versin

tesekkur ederim canim benimmm bizde seni ozluycezzzz eskiden daha sik girerdinn neysee canimm kocisini ikna etmeye calis huyuna suyun a gitt optmm
slm arkadaşlar yeni üye oldumda yazılanları okuyom ALLAH herkesin gönlündekini versin

hosgeldin
kac cocugun var sendemi erkek istiyosun

kusura bakmayın arkdaşlar yeni olduğum için hızlı cvp vermiyorum.bi tane kızım var 6 yaşında evt bende erkek olsun istiyorum ikincisini.cin takvimine göre bu ay erkek olurmuş bide karbonatlı su ile 10 gündür vjinal dş yapıyom.duş dediğime bakmayın sadece wc sonrası taharet gibi yapıyorum yardım ve yorumlarızı bekliyorum

Cok sag ol canimbe1 keremi kilinir yada herzaman mi?

Orkidem insAllah oglusun yolldadir canim valla doktor hic bacak macak mbakmadi bilen

orkişşş tosunu bi yakala seni tv'ye çıkaracam kız

maşallah azmine gönlüne göre olsun cnm herşey

orkdm ohoh hadi inşallah oğluşun yola çıkmıştır.
darısı başıma
bende bu regliyle normalde başlamam lazım ama takvime takmış bir durumdayım:26:
bernur bana bir akıl ver bacımm ya nerdesin:18:
ama kızlar diğer konularda biraz gezindim doğum tarihi ilişki günü verenleri denedim, 20 kişi baktımsa ikisinde tutmadı, off bir ay ertelemek en iyisi, ama o ay tutmazsa yandım

orkişşş tosunu bi yakala seni tv'ye çıkaracam kız

maşallah azmine gönlüne göre olsun cnm herşey

tesekkur ederim canimsiinn su bir gunluk perhiz beni deli ediyorr didikliyorr resmennn
karabiberrrrr nerdesinn canim bi gel heleee senindeee bir gun olmustuu demiii

canimm bu ay benimde tutmazssa mayisa erteliycemm belkide haziran temmuzzz bakalim kismettttt

orkıdem hadı hayırlı olsun.allh emeklerını boşa cıkarmasın..oglun bekletmesın senı:)))

iyi günler arkadaşlarım...
ben geldim;
yorgunum,uykusuz,halsiz,bitkinimm..
elinden şekeri alınan çocuk gibi hissediyorum kendimi,tadını bile alamadan elinden şekeri alınan çocuk..
karnıma dokunamıyorum...yavrumun yeri... bomboş artık..
içim buz gibi,ısınamıyorum...
alışmaya çalışıyorum...
her sabah onsuz uyanmaya alışmaya çalışıyorum...
yardım et Allah ım... sabır dayanma gücü ver...
biliyorum senindi,sen verdin sen alırsın..
yalvarırım rabbim onun yerini boş koyma,
tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip et...

yumurtlama öncesi kız,yumurtlama esnasında erkek,yumurtlamadan sonra ise ilk 12 saat erkek,sonraki 12 saatte kız diyolar( kadının yumurtasının 24 saat canlı kaldığı varsayımına göre)

canimsin kiyamamm sanaa uzulme nurum benimmm ne olurr belkii daha hayirlisini yollayacak rabbimm
kimbilirr her serde bi hayir vardir
sen inancli insansinn yapma boyleee
nurr yaaa bak benim iliski olduu amaa iliski arasi bir gunnn biraz nesen yerine gelsinnnn bide sen cevaplaa

özeline bak cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…