- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.221
orkdm eylülün 12sinde regl olmuştum
adetten sonra 18_21_23_25_28_3_4 düşün ve benım oğlum oldu sence nasıl tablo :)
Çatlatma iğnesi sonrası 10. günüm.
İlişki sonrası 9. günüm.
Zaman geçmiyor kızlar.
Pazartesi evde idrar testi yapmayı düşünüyorum.İnşallah pazartesi günü güzel haberlerimi buradan paylaşırım.
Öptüm hepinizi...
canimcimm gittigin tup bebek merkezlerinde cinsel perhize onem verdiler mi
sencee benim akibetim ne inan kafayi yiyecemmm
bu arada test yapsaydin cikardii hafifte olsaa yarin yap bence
Canım bence sen her şeyi fazlasıyla yaptın.
ph olayı 9 civarıya , süpermiş.Bu ay gelecek oğluşun inaşallah.
Tüp bebek merkezi , cinsel perhizle ilgili hiç bir şey söylemedi. Onlar için önemli olan çok yumurta oluşması idi ki oda bende olmadı. Hatta bana yumurtaların çok zayıf , yumurta donasyonu öneririm dedi. Şok oldum tabi. 2 doğum yapmış insanım. Transfer günümde bana bunu söyleyerek moralimi çok bozmuşlardı. Şimdi ki doktorum ise yumurtaların gayet güzel, ben diğer doktorun gibi düşünmüyorum dedi. Hayırlısı canım , 3 yumurta vardı. Anammm üçüz olmasın da , ikize razıyım . Olmazsa da önümüzdeki aylarda artık.
Bu arada sende sık ilişki yok ki. Zaten 8 günlük bir ara var , sonrasında 1 ilişki olmuş. Hani peş peşe 4 gün yaparsın , bence budur sık ilşki.
Canım bence sen her şeyi fazlasıyla yaptın.
ph olayı 9 civarıya , süpermiş.Bu ay gelecek oğluşun inaşallah.
Tüp bebek merkezi , cinsel perhizle ilgili hiç bir şey söylemedi. Onlar için önemli olan çok yumurta oluşması idi ki oda bende olmadı. Hatta bana yumurtaların çok zayıf , yumurta donasyonu öneririm dedi. Şok oldum tabi. 2 doğum yapmış insanım. Transfer günümde bana bunu söyleyerek moralimi çok bozmuşlardı. Şimdi ki doktorum ise yumurtaların gayet güzel, ben diğer doktorun gibi düşünmüyorum dedi. Hayırlısı canım , 3 yumurta vardı. Anammm üçüz olmasın da , ikize razıyım . Olmazsa da önümüzdeki aylarda artık.
Bu arada sende sık ilişki yok ki. Zaten 8 günlük bir ara var , sonrasında 1 ilişki olmuş. Hani peş peşe 4 gün yaparsın , bence budur sık ilşki.
iste bu konu aklimi hep bulandiriyordu sik iliski olayi
allah senden razi olsun canim sanki oglumu kucagima verdinn
rabbimm sana salih bir erkek evlat versinn
suan kafamm dumanlii beynim kayniyoo
bir dr a yazdim bakalim o ne diyecekk
bu arada ph kagiti koyar koymaz 9 oldu belki 9 kusuratliydi ph
iste buda engel olabilir gebelige ama artik yarisi kim kazanirsa
Teravet ,bernur ve diğer arkadaşlar şimdi yumurtlama öncesi kız ,yumurtlama zamanı erkek peki yumurtlama sonrası genelde cinsiyet ne oluyor?Psci gibi yani yumurtlamış ilişki olmuş yada sonraki günlerde ne dersiniz.ALLAH rızası için bilen paylaşsın lütfen.
bacım genelde erkek derler yum sonrasına.
ama kremsiye dönmüşse yapmayın diyor shetless
bencede sık ilişki öyledir...
orkişşş
ben bu ay 3 kez uzayan akıntıyı gördüm 2 gün arayla enteresan kasım ve aralıktaki takviler bu ayki yum oluşturuyorya ondanmı
yani şöyle okumuştum kadının yum.olgunlaşması ve çatlaması 3 ay içinde olurmuşş.anlatabildimmi acaba
sen 3 önce alkalik besleniyordu n son gaz yum çok kalitelidir.. altın leptap vs..y leri çekerler inşallahhh.
teravet
kremsiye dönmüşse yumurtlama olmuş bitmiş demektirdiyor shetless
bu durumda y lerin hızlı olduğu kabul ediliyorsa
her halukarda onlar daha çabuk ulaşmazlar mı yumurtaya
0+12 sence mantıklı mı
Evet bernur mesela erkek bebek diyeti vs uygulayanlar icin gecerli degil bencede bu yontem
iyi günler arkadaşlarım...
ben geldim;
yorgunum,uykusuz,halsiz,bitkinimm..
elinden şekeri alınan çocuk gibi hissediyorum kendimi,tadını bile alamadan elinden şekeri alınan çocuk..
karnıma dokunamıyorum...yavrumun yeri... bomboş artık..
içim buz gibi,ısınamıyorum...
alışmaya çalışıyorum...
her sabah onsuz uyanmaya alışmaya çalışıyorum...
yardım et Allah ım... sabır dayanma gücü ver...
biliyorum senindi,sen verdin sen alırsın..
yalvarırım rabbim onun yerini boş koyma,
tüm isteyenlerle birlikte bana da hayırlı zamanda tekrar hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip et...
orkişimmmm............
Allah sabır ve güç versin ailenize bacımsın
ama olmadı ki bizde burdayız canım yaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?