- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.861
yaa bi deneeeeeee:18::18::18:
bburdayim yavuzzz
gripe yakalandim bahar gribi yandimm benim cok agir gecerr
yavuz reglime 3 gun varr yani gec yum oldu ama normalde olmasaydi 19 unda olcaktim
sence hamile olsaydim gogsum falan sizlardi demii
ayyy hic olmadigi kadar sakinlerrrne agri ne sertlesme tik yokk niye kine
gripe yakalandim bahar gribi yandimm benim cok agir gecerr
yavuz reglime 3 gun varr yani gec yum oldu ama normalde olmasaydi 19 unda olcaktim
sence hamile olsaydim gogsum falan sizlardi demii
ayyy hic olmadigi kadar sakinlerrrne agri ne sertlesme tik yokk niye kine
nazım üzdün beni haaa:)
tatlı bir prensesin olur inşallah
nurum senden de mi kötü haber var tam toparlamaya başladım 2 hafta oldu benimki dağıldım bugün çok üzüldüm nasıl oldu canım benim????
noormal teste cikmaz hamile oldugum, gülenyüzün markasindan hamilelik testim yok evde, o iki haftaliksan bile gösteriyor, benim göyüsöerim sizliyor ama her ay oluyorum bunu o yüzden onuda takmiyorum..
Kizlar namaz kilarken oglum geldi..allahim neolur bize kiz bebek ver dedi 3 kez sonrada amin dedi ellerini yüzüne sürdü, her aksam yatarken dua ederken onuda dsöylüyorduk, am abu kez gelip kendiliginden söyleyince cok sasirdim
hava süperdi oglumu parka götürdüm okadar kalabalikti..tombis tombis oglan cocuklari var ve tatli tatli kiz bebisler, icimden sadece allaha yalvardim kizlar....
orkiş başka yerlere mi takılıyon
buralara hiç baktığın yokk
küsüyorum ama
hatta kızıyorum haaaa
sağol cnm bir musibettir gidiyor bakalım.
benimde bebiğimin kalbi durdu...
10 gün oldu,yeni yeni toparlanıyorum,daha doğrusu çabalıyorum...
fazla yazmak istemiyorum,egeadammm.
birbirimizin halinden anlarızzzz
bol bol oku kendini bundan sonra
ve hepimiz için dua et
ben öyle yapıyorummmm.
rabbim hepimize sabır ve SELAMET versin inşallah
canımsın
Ay kizlar tukiyeme ne oldu hayir olsun yaa
inan çok üzüldüm ama sakın kendini suçlama ..
öncelikle başın sağ olsun rabbimin vardır bir hikmeti herşeyde bir hayır var canım üzme kendini..
gerçekten yaşadıkların kolay değil elbet ama şunu da unutma..rabbim bize akıl vermiş,araştırma öğrenme duygusu vermiş...
bu bilgileri öğrenmemiz ,bunları uygulamaya çalışmamız da bir tesadüf değil bunu da allah nasip etti bize böyle düşün canım..rabbim istemeseydi bu bilgileri insanlığa sunmazdı..
sen öncelikle elinden geleni yap sonra allahın taktirini bekle..ben buna çok inanırım o nedenle sen içini rahat tut rabbimin emrine boynumuz kıldan ince..
meleklerin seni bekleyecek cennette..
bu nazar duasi bu topic icin olsun
Bütün şeytanlardan, zararlı hayvanlardan,
Kem gözlerden Allah (c.c.)'ın tam olan kelimelerine sığınırım.
Hiçbir iyinin ve kötünün yapamadığı ve Allah (c. c.) 'ın yaratıp vücuda getirdiği bütün şerlerin şerrinden,
Gökten inenlerin ve göğe çıkanların şerrinden,
Yerde bitenlerin ve yerden çıkanların şerrinden,
Gecenin ve gündüzün fitnelerinin şerrinden,
İyilik için kapı çalan hariç, gece ve gündüz her kapı çalanın şerrinden Allah (c. c.) 'ın tam olan kelimelerine sığınırım.
Ey Rahman (olan Allah'ım)"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?