Süper Anneler - 2011

noormal teste cikmaz hamile oldugum, gülenyüzün markasindan hamilelik testim yok evde, o iki haftaliksan bile gösteriyor, benim göyüsöerim sizliyor ama her ay oluyorum bunu o yüzden onuda takmiyorum..

Kizlar namaz kilarken oglum geldi..allahim neolur bize kiz bebek ver dedi 3 kez sonrada amin dedi ellerini yüzüne sürdü, her aksam yatarken dua ederken onuda dsöylüyorduk, am abu kez gelip kendiliginden söyleyince cok sasirdim

hava süperdi oglumu parka götürdüm okadar kalabalikti..tombis tombis oglan cocuklari var ve tatli tatli kiz bebisler, icimden sadece allaha yalvardim kizlar....

nurum senden de mi kötü haber var tam toparlamaya başladım 2 hafta oldu benimki dağıldım bugün çok üzüldüm nasıl oldu canım benim????

Orkidem idrarina bak arada bir ben kizima hamile oldumu öyle anladim yoksa test mest yapmicaktim

idrarin köpüklümü degilmi kontrol et canim

mimozaaaaaaa inannnmıyorum allahım sabır versin canımmmm
çok üzüldüm bu nee şimdi neolduki?
RABBIM sana nura vede diğer bebeğini kaybeden arkadaslara çoook büyük sabır versın şokum yani

nurum senden de mi kötü haber var tam toparlamaya başladım 2 hafta oldu benimki dağıldım bugün çok üzüldüm nasıl oldu canım benim????

sağol cnm bir musibettir gidiyor bakalım.
benimde bebiğimin kalbi durdu...
10 gün oldu,yeni yeni toparlanıyorum,daha doğrusu çabalıyorum...
fazla yazmak istemiyorum,egeadammm.
birbirimizin halinden anlarızzzz
bol bol oku kendini bundan sonra
ve hepimiz için dua et
ben öyle yapıyorummmm.
rabbim hepimize sabır ve SELAMET versin inşallah
canımsın

yarabbim sana bir kız evlat verir inşallah.

mimozamm kuzum gell ne olur teselli bulursun icine kapanma cok doluyum cokkk

çok üzüldüm canım benim. allah sabrını versin ben hala alışamadım. benden 4 gün sonra hala inanamıyorum.........

eylüle mimozaya sana ve bana Allah en kısa zamanda bi daha verir inşş....

türkiyem hiç üzülme oğluşun sıkı sıkı tutunacak hayata inş...

noluyor ben anlamıyorum göze mi geldik acaba?

dualarım hepimize kızlar..........

arkadaşlar selam ben evdeyim şükür o kabus anlar geçti.çok zor oldu kürtajım.resmen doğum sancısı çektim.anlatmak istemiyorum.her defasında bir daha başıma gelmez dedikçe oluyor işte.herşey allahtan.zaten durmuş gelişimi.ölmüş.
ggenetik araştırma yapılcak.ama benim artık ne sabrım yeter ne gücüm nede hiç birşeyim...tekrar bebek sahibi olmayı inanın kafamdan sildim uzunca bir zaman.çünkü herşey sil baştan yapmak kolay olamaz benim durumumda olan biri için.ne ateş ölçmek ne test takip etmek nede regl günü saymak.sağlıklı olsaydım zaten hiç bu kadar uzun zaman bebebk sahibi olmak için beklemezdim.geç hamile kalmam yetmiyormuş gibi bebeklerde yaşamıyor.hem vucuduma hem ruhuma eziyet etmek istemiyorum artık.tekrar hamile kalsam oda gidecek gibime geliyor.herşey allahtan tabiki ama inanın aklımdan bebek olayını silcem.kızıma allah ömür versin.demekki o benim tek yavrum kalacak.olmayınca olmuyor....zorlamanın anlamı yok artık bu saatten sonra....
benim hormonlarım zaten bozuktu.haşimato östrojen yetmezliği yok erken menapoz şüphesi troit ......
sanırım benden kaynaklanıyor.ben eşime erkek bebek vereyim sevdasıyla yanarken tek çocukla kadım..ilerisini bilemem ama inanın tekrar gebe kalmaya cesaretim yok
o kadar ağladımki ama neye yarar.etrafta teselli veren o kadar kişi bi kulağımdan girdi diğerinden çıktı.neden çünkü ben bittim bittim bittim tükendim kızlar.....
hepinizin mesajlarını okudum.sağolun.allah razı olsun hepinizden.
inşallah allah sağlıklı gebelikler nasip etsin. kız erkek farketmez demek için başınıza benimki gibi kötü olaylar gelmesin.şükür her zaman insanı hayata bağlayan en önemli şeymiş..şu andada şükür diyorum.allah başka kötülüklerden korusun inşallah.
hepiniz allaha emanet olun kızlar

Mimoza Canim cok ama cok gecmis olsun canim benim Allah illerde insAllah gönlündekini verir canim

Son düzenleme:

Demek istemiyorum ama ( önce saplıkla hayırla doğsun)
bence erkek canım senin ki Allah bilir

katılıyorum...

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNN

Mimoza

Ne diyeceğimi nasıl teselli edeceğimi bilemiyorum
Takdiri İlahi
Yapabilecek hiçbirşey

Rabbim verdi Rabbim aldı
Sana güç ve sabır versin
Umarım en kısa zamanda yeniden kavuşursun bebeğine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…