Süper Anneler - 2011

eylulcum ıns gonlunce olsun hersey cnm pek anlamayırom bu gulen yuz akıntı ısını ıns teroş gelrıde yardımcı olur tatlım

saolasin canim benim bide oglum oldugunu boyle haber etsemm rabbim nasip etse
yookk gidenlerden cook azi geldii

gulen yuzuu ilk yaptigimda hafiff kasik agrim vardi
bide iliskiden bit iki dk sonraa igne saplandi sankii bence o zaman catladi snairimm

Allahın ıznıyle oglun cıkdı yola cnm ınan ıcıme öle dogdu ıns vereceksın cnm o haberıde Rabbım hepımıze nasıp etsın burdan mutluluklarımızı paylasmamızı

KIYAMAM aglama tatlım ıns olacak senınde en kısa zamanda bende öleyım baksana kalamıyorum bır turlu

ramazandan beri ugrasiyoruz ya...herkes dogurdu doguracak..

hayirlisi artik canim insallah kaliriz ikimizde en kisa zamanda....vajinal dus yapmasammi bidahakine..bide son cok iliski yaptim bu kez belkide ondan.

bennur demisti cok iliskiden kalamayanda var....

çok sevindim canım. hayırlı bir oğlan gelsin inşallahhhhh..... özelden yazdm ama cevap yazan olmadı. bana bir cevap yazın ne olur... kız bebek için denem yapıyorum biliyorsunuz ama kaç aydır hamile kalamadım. bu ay son kez yumurtlama öncesi denemek istiyorum. ama çin bio hiçbiri tutmuyor. şu yavuzun takvim oğlumda tutmuştu bu ay erkek gösteriyor. sizce yumurtlama öncesi hangi günlerde denemelşyşm. adet günlerim 18 ocak/14 şubat/13 mart. ne olur bir cevap yazın. bir de takvimlere dikkat etmelimiyiz. yoksa yumurtlama öncesi mi denemeliyim.

canim benim, su takvimlere inansakmi inanmasakmi artik biliyorum valahi....Baska bisey yapiyormusun?

Son düzenleme:
canim benim, su takvimlere inansakmi inanmasakmi artik biliyorum valahi....Baska bisey yapiyormusun?

hiç bişey yapmyorum artık vallahi ya. geçen ay 14. gün yumurtladım. 12. günkü denemeyle bile hamile kalamadım. bu ay yumurtlama öncesi oldu oldu olmadı artık 2 günde bir denemeye başlıycam. demek ki olmuycak teravet bernur gelincik orkdm ne yapaym bir söyleyin ne olur. takvimlere inansak mı inanmasak mı? sadece yum öncesi denersem hangi günler denemeliyim...

canım ben kızıma adetin 11.günü yani yumurtlamadan 3 gün önce hamile kaldım ama sonraki günlerde de ilişki oldu(28 gündü adet dönemi) diğer etkenleri bilemiyorum. bir de brliktelikten sonra 11.gün yataktan kalkmadım altıma yastık koydum

Son düzenleme:

bende hep 4-5 gün öncesi biraktim gecen ayda 2,5-3 güne ilk kez denk geldi ve sonuc negativ..Bence pes etme canim, yumurtlamadan denemeye bak.

yavuzun takvimi habgisi canim??

Son düzenleme:
hayirli olsun canim benim..insallah oglusun düsmüstür göbüsüne......

benim test negatifti

canimsin kiyamamm ne olur uzulme kske ben olmasaydimda sen olaydin
sen daha cok zamandir ugrasiyosunn
birde o+12 yi denesen be nazim tehlikelimi bakiyosunn

cizgim isiga tutunca belli oluyor yoksa cok farkedilmiyor

takvimlere cok inanma canim dua et bol bol o yavuzun takvim kizima erkek diyordu kizim oldu
riske girmemek istiyorsan regl sonrasi dene ama yinede bu sekilde oglu olan cok o+12 hakkaindaki dusuncelerin ne

canimsin kiyamamm ne olur uzulme kske ben olmasaydimda sen olaydin
sen daha cok zamandir ugrasiyosunn
birde o+12 yi denesen be nazim tehlikelimi bakiyosunn

cizgim isiga tutunca belli oluyor yoksa cok farkedilmiyor

sagol canim benim..hayirlisi artik canim....mayisa kadar deniyim dedim yumurtlamadan önce tutmazsa, 0+12 denicem son sansim artik ....

insallah oglusun olur canim....

Orkidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayirli ugurlu olsun canim benim insAllah oglusun yolldadir canim benim cok ama cok sevindim

insAllah diger arkadaslarin basina canlarim

Son düzenleme:
canım gözünaydın çok sevindim hayırlısı olur inşallah birden heycanlandım sağlıkla kavuş inşallah gönlündeki göbüşündedir canım maşallahhhh
tatlı oğlun hoşgeldi

tesekkur ederim canim oglun falan birhos oluyorum anlatamamm yaaaa

sagol canim benim..hayirlisi artik canim....mayisa kadar deniyim dedim yumurtlamadan önce tutmazsa, 0+12 denicem son sansim artik ....

insallah oglusun olur canim....

canimm cok sagolasinn nazcim dr gittinmi canim herseyin normalmi
Orkidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hayirli ugurlu olsun canim benim insAllah oglusun yolldadir canim benim cok ama cok sevindim

insAllah diger arkadaslarin basina canlarim

ezgincim karmakarisigim canim yaaaaa
perhiz olmadi
bu beni mahvediyor ama sperm sayisini ve hareketliligini cogalttigini duymustum
aksi olsaydi gebe kalmamm imkansiz olurdu deilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…