- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.901
merhaba bilge nasılsın neler yapıyorsun doktora gittinmi kist için değişiklik varmı bu ay denemeler var mı
sagol canim...bidahaki ayada bütün takvimler erkek gösteriyor...takvimlere inanmak istemiyorum ama , hadi tutarsa diyorum...Hayirlisi canim bi dahaki sefere demekten baska birsey gelmiyor elimden......
mrb.bu forumu uzun zandır takip ediyorum.ovulasyon testi ile çift çizgide hamile kalan var mı ?
benim de 1 kızm var. bu ay 2. yi düşünüyorum. Allah nasip ederse oğlum olsun isterim. geri sayfalara baktığımda ovulasyon testi ile hem oğlu hem de kızı olan var. ne yapacağımı bilemiyorum
Uorkide ve sinekoc eger gripseniz hamile olabilirsinizzz
kizlarrrrrr sanirim hamileyimmmmm
cnm cıddımıssın ay cok sevındım hadı hayırlı olsun tosun gıbı bır oglun olsun ıns dua et nolur darısı basımıza ıns bu ay kalırım bende
kizlarrrrrr sanirim hamileyimmmmm
naz teşekkür ederim.
ben kızma adetten sonra 11.gün ve sonrasında sık ilişki ile hamile kaldım.o zamn siklus:28 gündü şimdi 35-36 .
yumurtlama dönemi için ovulasyon testi aldım çift çizgiyi görünce bakalım nolcak..
Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin
orkdm hayırlı olsun .Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...
orkdm erkek bebek istiyordun değil mi . neler yaptın eşin diyet falan uyguladı mı,ovulasyon testi vb..
evet ama pot kirdik son gunde
iki gun ust uste iliski oldu yani esimin perhizi yoktu cinsel perhiz
bu konu etkilermi acabaa
iki ay esim takviye aldi ben siki bir diyet uyguladim
gulen yuzu gorunce 31. Saat iliski oldu zamanlamamin guzel olduguna inaniyorum
evveeeeettttt esas bombaaaaaaa
psci teravett gebertecekler beniii
iki dusuda yaptim kizlar :26:
kiz orkisss hadi gozun aydinnn,girdin sende bu kervanaaa
insss oglusun gobusunde buyumeye devam ediyodur cnmmmm
hic perhize takilma cnmm,kendin karabiberi duymadinmi ayni onunda bigunluk perhizmis
peki sen orgazm oldunmu canom,
ya benimde 5 inde adetimdi biliyosun dun ucuzundan test yaptim pozitif ve uzayan akintimda vardi orkis
bugun yine ayni uzayan akinti oldugunda iliskimi oneriliyodu:44:ama dr yarin dedi yani 19 u,yani hesabima gorede oyle
bi akil verin noolurrrrrrr
cıddımısın karbonatlı suylamı ellemı yaptın anlat bcm ay cok heyecanlandımya massallah massallah hıc ılıskıyı takma bcm sık ılıskıyle oglanı bulan cok cevremde
cok sevındım cnm ınankı kendım hamıs kalmıs kadar ıns oglun cıkdı yola bcm..
Gozu karayim demi amaaa
bir fincan suya iki tatli kasigi karbonati koydumm beklemedimm hafiften karistirdim vj ye pompaladim
deriiinnnnn hatta ayaga kalktimda daha su geliyodu
sonra sinda yatakta digerini uyguladim
20 dk kadar bekledim ama o cok az di iki corba kasigi falan
kizlarr ben hamile oldugumu anladim nasil deyinn
iliskiden sonra iceri gidenlerden coookkk azi geldii kalkinca
uzayan akintim vardi benim ama gun icindeydi o gunun gecesi iliski olduu kurumaya baslamistim
tervaet dediki
acele et biran once gir dedi
hemeeennnnn kostum yataga bende
orgazm olmadim bilincli olarak canim
testin pozitif mi ne zaman gordun ilk pozitifii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?