Süper Anneler - 2011

mimoza yazdığın yazı beni çok etkiledi..
dualarım seninle
hiç beklemediğin bir şekilde hiç hesap yapmadıgın bir tarihte inşallah hamile kalırsın
ve bu sefer sağ salim kucağına alırsın
ve Rabbim bu çektiklerinin mükafatını verecektir
Rabbim inşallah nasip eder çok hayırlı ve sağlıklı bir oğluşun olur

kızlar dün evde yoktum giremedim nete
bugün evdeyim ama sanırım hafta içi de annem de kalıcam
eşim iş için şehirdışına çıkıcak
annem de çok sık giremem nete
ara ara girip yazmaya çalışıcam..
dün gece rüyamda kolumda bi bebek vardı ben onu emziriodum
sütüm taşıodu ağzından beceremiodum emzirmeyiher seferinde bebek boğulma tehlikesi geçiorodu
günde 1 kere emziriomuşum normal zamanlarda unutuomusum emzirmeyi
kayınvalidem bebeği mamayla besliomuş falan..
çok sıkıntılı bir rüyaydı
hayırdır inşallah..

orkişim inşallah hamilesindir cnm
senin yumurtlaman geç oldu bu ay
bekleme zamanını ona göre ayarla
erken öğrenmek istiyosan laboquick idrar testi yap
feci erken sonuç gösterio
ben de öyle oldu sadece o testte silik pozitif vardı diğerleri negatifti..

teroş sen nasılsın nasıl gidio hamişlik?

nurum bernurum eylüle emreemir egeada ezgin suzan mrm ve şu an aklıma gelmeyen diğer kızlar
hepinizi kocaman öpüyorum
Rabbim hepimizin gönlündekini versin..

mrb.bu forumu uzun zandır takip ediyorum.ovulasyon testi ile çift çizgide hamile kalan var mı ?
benim de 1 kızm var. bu ay 2. yi düşünüyorum. Allah nasip ederse oğlum olsun isterim. geri sayfalara baktığımda ovulasyon testi ile hem oğlu hem de kızı olan var. ne yapacağımı bilemiyorum

Oglumda tam bilmiyordum bunlari ben..sadece hatirladigim ucuz ovulasyon testi hafif cizgi göstermisti, bende iki gün sonra iliski oldu, tahminemde yumurtlama günüydü..kardesim yumurtlama gününde birgün önce ve o günü iliski yapti kizi oldu..bence tek iliski yapmaya dikkat et canim...gününü tam bul...

naz teşekkür ederim.
ben kızma adetten sonra 11.gün ve sonrasında sık ilişki ile hamile kaldım.o zamn siklus:28 gündü şimdi 35-36 .
yumurtlama dönemi için ovulasyon testi aldım çift çizgiyi görünce bakalım nolcak..
Allah herkesin gönlünden geçeni nasip etsin

orkdm hayırlı olsun .Allah sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...

cnm cıddımıssın ay cok sevındım hadı hayırlı olsun tosun gıbı bır oglun olsun ıns dua et nolur darısı basımıza ıns bu ay kalırım bende

evet mrm kesin hamileyimm hayalet gibi ikinci cizgi cikti bugun 10. gunum kizimda bir hafta sonra cikmisti

karmakarisigim sevinemiyorum bile perhiz olmadii icim bir tuhafff

saolasin canim sevinemiyorum bile

orkdm erkek bebek istiyordun değil mi . neler yaptın eşin diyet falan uyguladı mı,ovulasyon testi vb..

evet ama pot kirdik son gunde
iki gun ust uste iliski oldu yani esimin perhizi yoktu cinsel perhiz
bu konu etkilermi acabaa
iki ay esim takviye aldi ben siki bir diyet uyguladim
gulen yuzu gorunce 31. saat iliski oldu zamanlamamin guzel olduguna inaniyorum

evveeeeettttt esas bombaaaaaaa

psci teravett gebertecekler beniii

iki dusuda yaptim kizlar :26:

kiz orkisss hadi gozun aydinnn,girdin sende bu kervanaaa
insss oglusun gobusunde buyumeye devam ediyodur cnmmmm
hic perhize takilma cnmm,kendin karabiberi duymadinmi ayni onunda bigunluk perhizmis
peki sen orgazm oldunmu canom,
ya benimde 5 inde adetimdi biliyosun dun ucuzundan test yaptim pozitif ve uzayan akintimda vardi orkis
bugun yine ayni uzayan akinti oldugunda iliskimi oneriliyodu:44:ama dr yarin dedi yani 19 u,yani hesabima gorede oyle
bi akil verin noolurrrrrrr

cıddımısın karbonatlı suylamı ellemı yaptın anlat bcm ay cok heyecanlandım ya massallah massallah hıc ılıskıyı takma bcm sık ılıskıyle oglanı bulan cok cevremde

uzayan akintim vardi benim ama gun icindeydi o gunun gecesi iliski olduu kurumaya baslamistim
tervaet dediki
acele et biran once gir dedi
hemeeennnnn kostum yataga bende

orgazm olmadim bilincli olarak canim
testin pozitif mi ne zaman gordun ilk pozitifii

Son düzenleme:
cıddımısın karbonatlı suylamı ellemı yaptın anlat bcm ay cok heyecanlandım ya massallah massallah hıc ılıskıyı takma bcm sık ılıskıyle oglanı bulan cok cevremde

gozu karayim demi amaaa
bir fincan suya iki tatli kasigi karbonati koydumm beklemedimm hafiften karistirdim vj ye pompaladim
deriiinnnnn hatta ayaga kalktimda daha su geliyodu
sonra sinda yatakta digerini uyguladim
20 dk kadar bekledim ama o cok az di iki corba kasigi falan
kizlarr ben hamile oldugumu anladim nasil deyinn
iliskiden sonra iceri gidenlerden coookkk azi geldii kalkinca

cok sevındım cnm ınankı kendım hamıs kalmıs kadar ıns oglun cıkdı yola bcm..

Orkıde gerı gelınce mı anladın cnm gecenkınde benım hıc bırsey gerı gelmedı acaba ondanmı hamıle kalamadım hıc anlamadım ya

peki senin kasik agrin falan yokmuyduuu:26:
cunku benim bugun ara ara giriyo agrii,dun bisey yoktu ,ustelik gulen yuz gulmedi dun,bu sabah guldu ama dunde baya uzayan akintim vardi
bide ben biyerde okudum uzayan akindi bazen yum un yaklastigini ,bazende olup bittigini gosterirmiss,bunu nasil anliycamkiiiii
terossss nerdesinyaaa yardimm edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…