Süper Anneler - 2011

bu gün hava çok güzel bahar geliyor sanırım yavaş yavaş...
bende artık ciddi ciddi bebek özlemi içindeyim kızım 3 yaşına yaklaştı maşallah çok ta akıllı uslu bir kızım var ve sürekli kardeşi olmasını çok istiyor karnımı öpüp canım kardeşim diyor :) inşallah zamanı gelince fazla bekletmeden gelir benim de bebişim göbüşüme :)

çok sevindim canım benim. Allah gönlüne göre sağlıklı bir evlat verir inşallah.....

saolasin canim benimm en kisa zamanda bu kervana sizide bekliyoruzz

kizlar bisey sorucamm kizimda gec dollenmeydi ama o reglden bir hafta sonra cikti
bu ise yarin regl gunum hemen cikti
sizce bi ilgisi olabilirmi

orkisim gitmistim, kanima bakmisti hersey iyi demisti..zaten bi sene dolmadan bisey yapmiyorlarki..bide desem onlara sunu bunu yapiyorum kiz icin bana kafa sallarlar yani
ama dedigim gibi mayisa kadar kalmazsam hic bisey almiycam diäti mietide bosvercem, benim anam 5 kiz dogurmus ditämi yaptiki, ilacmi aldiki yani...

saolasin canim benimm en kisa zamanda bu kervana sizide bekliyoruzz

kizlar bisey sorucamm kizimda gec dollenmeydi ama o reglden bir hafta sonra cikti
bu ise yarin regl gunum hemen cikti
sizce bi ilgisi olabilirmi

benim kızım da geç döllenmeydi canım adete bir gün kala öğrendim hamile olduğumu ama kan testi ile öğrendim değerim 11 çıkmıştı yani çok düşüktü adete az kala hamile kalmışım sanırım dr geç döllenme dedi...
bence artık rahat ol canım inşallah oğlun olur hayırlısıyla dualarımız seninle..

benim idrar da yaptim aslinda idrarda daha gec cikar deilmi

neyse hayirlisi artik olan oldu fionaninda gec dollenmeydi

gec dollenmeye kisi erkek kimisi kiz olur diyorlarr bakalim

ben yumurtlamadan 4-5 gün sonra hamile kaldım tahmini canım ..ama yinede bu çok mucizevi bişey her gün ve gün aşırı ilişki oluyordu ilk bebeyim kız olmasını çok istemiştim ben muhtemelen kız spermler uzun yaşar felsefesiyle oluştu benim gebeliğim ve gününden hep geri geliyordu gelişimi geç döllenme olduğu için..ama benim adet günlerim de çok değişken ..
şu son aydır ilk kez 27-28 günde bir oluyorum mucize gibi...benim için..
ama ben gebeliğimde 2. de yumurta takibi yaptırmayı düşünüyorum riske atmamak için..

gelincik sen hamileydin değil mi. kusura bakma eski sayfalara baktım kafam karışık.
hangi yöntemi denemiştin kız-erkek olması için

canım hayırlı olsun bebişin inş sağlıcakla al kucağına inş oğluşun senı bulmuştur

gelincik sen hamileydin değil mi. kusura bakma eski sayfalara baktım kafam karışık.
hangi yöntemi denemiştin kız-erkek olması için

evet canım hamileyım ben
oğlum için bişey denemedım sanıyorum ov.günüme denk gelmiş
kızıma hamıleyım dıyet yaptım ates ölçerek yum. takıpi yaptım v.duş yaptım
meryem suresını okudum yaklaşık 1,5 ay soluma yattım
kalsıyum sandoz ve aspartam kullandım takvıye olarak
altın,cep teli vs gibi şeylerden uzak durdum ilişki günü ve sık ilişkiyle yumurtlamama 5 gün kala sonlandırdım canm
sen erkek mı kızmı istıyosn

benim idrar da yaptim aslinda idrarda daha gec cikar deilmi

neyse hayirlisi artik olan oldu fionaninda gec dollenmeydi

gec dollenmeye kisi erkek kimisi kiz olur diyorlarr bakalim

orkidecim haydi hayirli olsun bebisin...tebrik ederim...Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin.....bende iki hamileligimde tam adet olacagim gun test yapmistim ve ikisidendede hemen belli olmustu....26 gunde bir adet olurum hic sasmaz.diyecegim o ki idrarda belli olur ama belli olmayan da var tabi....bunye meselesi belkide...

Allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin ... ben erkek istiyorum; şuan sadece yumurtlama gününü takip ediyorum
36 günde bir adet oluyorum . 31 ocak sat adetten itibaren 16. -17.gün şeffaf akıntı ve kasık ağrısı vardı 20.-21.-22.gün tekrar şeffaf akıntı ve kasık ağrısı oldu
hesaplama göre yumurtlama dönemi:36-14=22 gün ama daha öncesinde de akıntı oluyo
yani tam kestiremedim ne zamn yumrt dönmi bu ay ovulasyon testi yapıyorum bakalım hayırlısı

kız orkişşşşşşşşşşşşşşş sen ne diosunnnnn
ay çok sevindim cnm benm yaaaaaaa
Rabbim sonuna kadar sağlıklı bir hamilelik nasip etsin sana
sağlıkla kucağına alırsın bebişini..
ayyyy paşan gelio demek
oğluşun olucak orkişim
göreceksin..

hem duşa da kızmadım
ben hamile kalmayı engeller diye kızmıştım
sen haile kaldıgına göre o duşlarla xler asla kalmamıştır
içinin gittiği mavi tulumları almaya başlayabilirsin...
ay çok sevindim yaa

mimoza sormaya çekiniyorum ama
cinsiyetini öğrendin mi bebeğinin :2::2:
çektiklerinin mükafatını hem bu dünyada hem öbür dünyada alıcaksın inşallah Rabbimin izniyle
sen yeterki sabret cnm

cnm sen ne diyosun ya inanamıyorum
o kadar sevindimki anlatamam
hayırlarla sağlıkla doğurmayı nasip etsin mevlam
dediklerimi unutma ;hamilesin ,o kadar fazla bişey yokkkk
oku kendini
maşallah barekallah sübhanalllaahh

kiziimm sen ne diosunnnn yaaaa doferim ben seniii
mukemmel otesi yazmissinnnn pscim agliyom suann valla
zatenn gribimm
iyice salya sumuk oldumm

napıon tatlım seeeenn...
merak ettirdin kıs.
bugün de yazamasaydın korkmuştum valla ALLAH KORUSUN
kendinden hbr ver ara ara.
annenlerde olsanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…