Süper Anneler - 2011

Bize ne oluyorrrr demiyorum

Az çok neden olan şeyi biliyorum
Ama hiçbirimizin aklına o ihtimal gelmiyor hala
Ne kadar da kabul etmesek te herşey ortada

Rabbim başka hiçbir bacıma yaşatmasın bunu
Bebekler öncelikle hayırlı sağlıklı bir şekilde doğsunlar inşallahhhhh
Sonra da Rabbim herkesin muradını verir inşallahhhhhhhh

EVde netim yok kaç gğndür bağlanamıyordum
ama şimdi inanılmaz üzgünüm
rabbim bir daha da bizi üzmesin hiçbirimizde inşallah
hep sevindirsin bütünüyle inşallahhhhhh

yarabbim sana bir kız evlat verir inşallah.

insallah canim...

seninde tosun pasan olur ....

Orkis kayinbabam atillayla oynarken dediki atillaya, bana bi kiz kardes verde onu seveyim dedi adam kiz torun hasreti cekiyor biliyorum...
Ama kayinbabam benim cok iyidir, baba degil arkadas gibidir..atillaya az bakmiyor..en cok onun icinde isterim kizim olsun..bana bidaha vermezler ama olsun yeterki kizim olsun :18::18:

arkadaşlar bişe sorcam...ultrason görüntülerine bakıp cinsiyeti nasıl tahmin edebiliyorsunuz??erkek bebk için sağa yatılmayacakmıydı??ee o zaman sağa yapışıksa kız olma ihtimalinin artması ne demek??o zaman erkek değil midir??biri açıklasın bana yaaa..anlayamadım bi türlü..

merhaba bilge nasılsın neler yapıyorsun doktora gittinmi kist için değişiklik varmı bu ay denemeler var mı

ARKADAŞLAR ;

ŞİFA NİYETİYLE
500 'E TAMAMLANMAK ÜZERE 1 er TANE YASİNİ ŞERİF İSTİYORUM...OKUYACAK ARKADAŞLAR MESAJLA BANA OKUDUKLARINI BİLDİRİRLERSE SEVİNİRİM...

nurumm kuzumm cok fena grip oldumm mesajini gormedimm
benim msn acik gelince ac bitanemm

yarin sabah yapicam canim 10. gunum sence cikarmi

10. gün ben kızımda yapmıştım. Çok silik çıkmıştı, çizgi yarımdı hatta.
12. gün daha garanti sanki. Ama insan merak ediyor işte , dayanamıyor yapmak istiyor.
Eğer sen de hamile kalamazsan ben vajinal duşlardan kaynaklımı diye ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım. Ben de karbonatlı duş yapmıştım. 3 yumurtam vardı ve kalamadım hamile

canim ben yum deilde

zamanlama olrak gec kaldigimi dusunuyorum cunki kasik agrilarim ve akintim gecmis oluyor hepp

slm kizlarrr,,,,,,

hic soran yokkk,merak eden yokk beniiiii
bana yardim edin kizlarrr,akil verin,dun test yaptim silikte olsa pozitif ,bugunde o dediginiz uzayannn akintim geldi,ama kasik agrim pek yokk
5inde adet olmustum buna gore 19 oluyor,dr da dedi ama ben emin degilim acaba yarin aksammi denesemallahimmmmmmmmmm duy sesimiiiiii

insAllah olur canim insAlllah

Son düzenleme:
Rüyamda hamile oldugumu gördüm,...

Daha yeni test yaptım negatif....bende hep tersi çıkar rüyamın..demekki bu kezde tutmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…