- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #16.881
yarabbim sana bir kız evlat verir inşallah.
merhaba bilge nasılsın neler yapıyorsun doktora gittinmi kist için değişiklik varmı bu ay denemeler var mıarkadaşlar bişe sorcam...ultrason görüntülerine bakıp cinsiyeti nasıl tahmin edebiliyorsunuz??erkek bebk için sağa yatılmayacakmıydı??ee o zaman sağa yapışıksa kız olma ihtimalinin artması ne demek??o zaman erkek değil midir??biri açıklasın bana yaaa..anlayamadım bi türlü..
PSCİİ NEREDESİNNNNNNNN
orkiş nurla muhabette hep
bari sen gel yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım naptın ? 8. gün test yapmıştın en son , negatifti. Bence 8. gün erken idrar testi için.
yarin sabah yapicam canim 10. gunum sence cikarmi
10. gün ben kızımda yapmıştım. Çok silik çıkmıştı, çizgi yarımdı hatta.
12. gün daha garanti sanki. Ama insan merak ediyor işte , dayanamıyor yapmak istiyor.
Eğer sen de hamile kalamazsan ben vajinal duşlardan kaynaklımı diye ciddi ciddi düşünmeye başlayacağım. Ben de karbonatlı duş yapmıştım. 3 yumurtam vardı ve kalamadım hamile
insallah canim...
seninde tosun pasan olur ....
Orkis kayinbabam atillayla oynarken dediki atillaya, bana bi kiz kardes verde onu seveyim dediadam kiz torun hasreti cekiyor biliyorum...
Ama kayinbabam benim cok iyidir, baba degil arkadas gibidir..atillaya az bakmiyor..en cok onun icinde isterim kizim olsun..bana bidaha vermezler ama olsun yeterki kizim olsun :18::18:
nurumm kuzumm cok fena grip oldumm mesajini gormedimm
benim msn acik gelince ac bitanemm
Rüyamda hamile oldugumu gördüm,...
Daha yeni test yaptım negatif....bende hep tersi çıkar rüyamın..demekki bu kezde tutmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?