Süper Anneler - 2011

ben bunları uygularım muhtemelen ama gerisi yaradana kalmış erkek bebek konusunda çok şükür ki aile,eşim ve çevrem olarak takıntılı insanlar değiliz ben kız bebekleri de çok seviyorum aslında çok ta önemli değil benim için ama yine de değişiklik fikri insanın hoşuna gidiyor..
birde bir itiraf kızım tek kalsın diye de oğlum olsun istiyorum :) yoksa illa erkek takıntım yok ama yine de yöntemleri uygulayacağım
zaten kaderrimiz belli ne yapsak olacak olan olacak..ama insan bunca bilgiyi öğrenmişken uygulamaktan kendini alamıyor :)
ben 2 çocuk düşünüyorum..
1 kızım var...
kızım olursa da harika olur özellikle kızım için ikisi arkadaş gibi olur insanın hayatında bir kız kardeşi olmalı...
oğlum olur sa değişiklil olur bizim için her iki duyguyu da tatmış oluruz..
eşim de kız çocuklarını seven biri ona kalsa 2. çocuğumuzu da kız olmasını istiyor..
yada farketmez diyor..
bakalım nasip kısmet..

CANIMMMM,
HAYIRLI UĞURLU OLSUN BEBİŞİİİİİİN
ay valla heyecandan elim ayağım titredi heeeeee
oğluşunu rabbim sağlıcakla ve hayırla almanı nasip etsinnnnn orkişimmm

göbüşüne NURUMdan sonra beni yaz,yoksa küserim
ama kocişin emremirimm diye görürse ne düşünür bilemem

ayyy sanki ben hamişim yaaaa,bu ne sevgidir bilemedim
rabbim nazarlardan korusun seniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

:26:

oyle tabiikii su kader konusunda

rabbimiz vermek istemeseydim istemeyi vermezdim demis
dua edin vereyimm yani bunlar gibi o kadar cok sey varkii
bilmiyorummm enn cokk rabbime siginiyorumm o guc kudret sahibi onun ol demesiyle hersey

canimsinn cok saollllll
rabbim senide kizla mujdelesin insallahhh
aslinda keske demeseydim henuz net deil incecik bi cizgiye gore dedim size yaa

niye kafayı yiyeceksin biliomusun?
bundan da emin olsaydın yani perhizden yapmadığı hiçbişey kalmayacaktı ve belkide böylece içine bi rahatlık çökecekti ohhh herşeyi yaptım die.
haşa emin olcaktın....
ozaman da belkide tevtevekkülü kescektin belki duanı az yapacaktın vs vs vs....
ama şimdi içinde bi kurt var bu seni hep tetikte tutacak daha fazla dua ededecksin daha daha dahada içten yalvaracaksın...
Allahtan daha ne istiyosun bak kendini unutturmuyor işte sana.hep ona dön istiyor.
belkide bundan sonra yapacağın dualar kabul olacakki Allah sana bu yüzden böyle düşündürüyor cnm benimmm

offff ne guzel yazmissinn nurum yaa allah senden kat be kat razi olsunn
valla bende bunu dusunmedim deil bu seytanin soktugu bi vesvese rabim korun ondan beni bebegimi
rabbim ruyamda goster rahatlayayim diyorum ama goremiyorum vardir bundada bir hayirr bol bol dualarim sonsuz tevekkulumde insallahh

zaten kaderrimiz belli ne yapsak olacak olan olacak..ama insan bunca bilgiyi öğrenmişken uygulamaktan kendini alamıyor :).

yanlış bir kader anlayışı beyaz meleğiiiiimmm....kaderimize yön veren biziz
rabbim ezeli ilmiyle önceden ne yapacağımızı bilmiş ve ona göre yazmış kaderimizi....
aksi halde rabbim yazdı diye ben bunları yaşamıyorum
hem herşey önceden yazıldıysa hırsızın ne suçu var,adam hırsız diye yazılmış

rabbim bizim burada kuracağımız dostluğu
edindiğimiz bunca bilgiye göre hareket edeceğimizi
mükafat olarak da gönüllerimizdekini vermeyi önceden bildi ve murad etti inşaallah

orkdm gözün aydın.bence içini ferah tut.cinsel perhiz önemli ama olmazsa olmaz değil.başka bir yerde okudum 3 gün üst üste ilişkide bulunup oğlu olan olmuş.benimde riskli aslında.bende çift çizginin olduğu gün ilişki oldu.dua ediyorum.hayırlısı.ne yazılmışsa o olacak.çokta kasmamak lazım.

saolasin canim artik tevekkul bol bol
senin kesinlestimi bisey yazmadinn:44:

evt orkisss nura katiliyorummm,herseyde vardir bi hayirr
artik olan olmuss bebegin senleebundan sonrasida alnina yazili kaderinde yazili neyse o olucakkk canommm
bende cok eminimmm,oglusun yolda tatluuummm
cnmyaa ben neyapsammm,kizlarr dunden beri uzayan akintim varr,suanda vj nim yogun yani kuru degil,ne yapsammm
terosssssssssss nerdesinn yawwwwww
orkisss msjlarina bak cnmmmmm

saolasin canim artik tevekkul bol bol
senin kesinlestimi bisey yazmadinn:44:

evt.kesin yalnız kese gebelik haftasına göre küçük iğne başladı.10 gün sonra kontrol var.adetin kaç gün geçti.çok geçmediyse bence şu sabah namazından sonra kılınan namaza başla ben başladım.şimdiye kadar kılanlar hep olumlu sonuç almış.

evet aynı şeyden bahsediyoruz canım..
bu bilgileri öğrenmemiz de kader uygulayacak olmamızda kader..
yani yaradan bize kaderimize bu bilgileri öğrenmeyi ve uygulamayı nasip etti ve edecek..
ama sonuç olarak kaderimiz belli...
evet biz şekillendiriyoruz kaderimizi ama bizim yapacaklarımızı da yaradan önceden biliyordu değil mi..
inşallah canım yaradanım herkezin gönlüne göre versin kimsenin kalbini boynunu bükük bırakmasın canım inşallah kaderimiz de vardır..

canimsinn cok saollllll
rabbim senide kizla mujdelesin insallahhh
aslinda keske demeseydim henuz net deil incecik bi cizgiye gore dedim size yaa

aaaa pek sevındım orkıdem sen cok ıyı nıyetlı temız kalplı arkadasımsın cnm benım ınsallah omerın yola cıkmıstır Allah senı ve senın gıbı ısteyenlerın yuzune gulsun cnm ben hala mucıze beklıorum belkı dogunca olur mucıze bır haftAM VAR ara ara sancım oluo 39 haftaya gırıom yarın ınsallahh bana dua edın arkadaslar

kader bıraz karısık bı durum ya bı ırade ıkader bırde yazılan kader var bı ınsanın kendı secımlerı bırde mevlanın secımlerı gıbı ben boyle dusunuorum yanı bazıseylerde ınsan kendı kaderını belırlıorr

canim benimm her daim dualarimdassin inan bunaa
senin her yazdiklarini okuyunca icim yaniyorr
ama sunu unutma bende halaa umutluyum senden yok deilsee
rabbim sana cokkkkk guzel bir gelecek hazirliyor ya bu dunyada yada diger tarafta emin ol mukafatini alacaksinn
kimseyi takmamaya calis bebeginide o laf sokanlara verme sakinnnn
saracoglunun cayinada takilmistim yok deilsem alicam diyordum hayirlisi artik
arada gel emi
dogumdan sonra mutlakaa haber et merakta birakma bizi allaha emanet ol rabbim saglicakla kurtarsin canim
sezeryanmi olacakk

neymiski canim o duymadimda

ayyyyy superr rahatlatiyosun adamiii vallaa ucucam simdiii

insallahh kizi olsun bu kulununn yarabbim insallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…