- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.001
arapça 40 tane muhammet(SAV) yazdrıp suyun içerisine atıyosun.adetin geçer geçmez 40 gün sudan içip 2 rekat namaz kılıyosun.sabah namazı vakti.
arapça 40 tane muhammet(SAV) yazdrıp suyun içerisine atıyosun.adetin geçer geçmez 40 gün sudan içip 2 rekat namaz kılıyosun.sabah namazı vakti.
sagol cnm benım benı sen anlıosun msndede yoksun bu arada ben ozelden msg atamıorum msn e gel mutlaka yok cnm ınsallah normal benımkıler buda ınsallah ole olcak asagıyı cızdırdık bıde yukarıyı cızdırmeyek demııcanim benimm her daim dualarimdassin inan bunaa
senin her yazdiklarini okuyunca icim yaniyorr
ama sunu unutma bende halaa umutluyum senden yok deilsee
rabbim sana cokkkkk guzel bir gelecek hazirliyor ya bu dunyada yada diger tarafta emin ol mukafatini alacaksinn
kimseyi takmamaya calis bebeginide o laf sokanlara verme sakinnnn
saracoglunun cayinada takilmistim yok deilsem alicam diyordum hayirlisi artik
arada gel emi
dogumdan sonra mutlakaa haber et merakta birakma bizi allaha emanet ol rabbim saglicakla kurtarsin canim
sezeryanmi olacakk
sagol cnm benım benı sen anlıosun msndede yoksun bu arada ben ozelden msg atamıorum msn e gel mutlaka yok cnm ınsallah normal benımkıler buda ınsallah ole olcak asagıyı cızdırdık bıde yukarıyı cızdırmeyek demıı
bende teste taktım.yaklaşık 1,5 yıldır olmuyodu.hep çift çizgiden sonra ilişki oluyodu.6 aya yakın doktora gittim.ilaç iğne verdi.gene olmadı.artık tam ümidim bitmişti.bende nasıl olsa olmayacak diye çift çizgiden sonra denemdim ve oldu.yorumunuz varmı.
orkdm kıııızz kaptın oğlanı İNşallah :)))
ahh bacım banada dua et ben de istiyorum
ahh kuzum oğluşlarımız inşallah
takvimlere cok inanma canim dua et bol bol o yavuzun takvim kizima erkek diyordu kizim oldu
riske girmemek istiyorsan regl sonrasi dene ama yinede bu sekilde oglu olan cok o+12 hakkaindaki dusuncelerin ne
ORKDM GOZUN AYDIN COK SEVINDIM HADI HAYIRLSI GONLUNDEN GECEN OLUR INSALLAH CANIM CANIM INSALLAH NUR TOPU GIBI DOGACAK BEBISIN NAZAR NAZAR
bilmiyorum canım ya artık hiç bişeye inanamyorum. hepsinin bir tutmayan var. 0+12 yi de bilmiyorum artık rastgele denesem mi diyorum baksana böylede hamile kalamyorum işte.
orkidecimmmm,
hayırlı olsun bebeğin....benim içime hep erkek doğuyor senin için...inş. Hayırlısıyla öle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?