Süper Anneler - 2011

orkiş bacı tebrik ederimmmmmmmm
oğluşun yola çıktı. inanıyorum ben buna.
perhizin bi önemi yok takılma sen ona.

2 duş nasıl yaptın kız onu anlamadım ben.

evet mrm kesin hamileyimm hayalet gibi ikinci cizgi cikti bugun 10. gunum kizimda bir hafta sonra cikmisti

karmakarisigim sevinemiyorum bile perhiz olmadii icim bir tuhafff

saolasin canim benimm en kisa zamanda bu kervana sizide bekliyoruzz

kizlar bisey sorucamm kizimda gec dollenmeydi ama o reglden bir hafta sonra cikti
bu ise yarin regl gunum hemen cikti
sizce bi ilgisi olabilirmi

perhizi merhizi birak Allah tevekkul et cnm sag salim kucagina al gerisi hikaye valla
hamis olanlar genelde grip olurlar cnnmmmmmm bunu unutmayinnn

terosss yardimm bacimmyaaaa
ayin 5 inde adet oldum normalde yarin iliski dusunuyodum,dr umda oyle dedi ama dun ogle test yaptim cizgiler ayniydi,busabahta yine ayni testten yaptim ikincisi silikti ve gulen yuzde pozitifti
dungeceden beri uzayan akintim varrr,derinden aldim hala uzayan akinti ama agri falan pek olmadi bu sefer terosya ne dersin,bu gece iliski olsun diyorum ben ,kuru olunca olmuyodu demi,sence uzayan akinti oldugunda iliski olmali demiiii:26:ne diyosun cnmya bi akil verin allah rizasiii icinn

Tebrik ederim canım, sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebişinnn...
Demek ki vajinal duş hamile kalmaya engel değilmiş :)

Karakedi yapılacak her şeyi yapmış olmamış.
Ben de tüp bebek denedim , erkek embriyo oluştu fakat tutunamadı.Demek ki olmayınca olmuyormuş.
Aslında oluruna bırakmak lazım , abartmadan ufak tefek önlemler almak en doğrusu belkide.

( canobebek )Canım ben adet biter bitmez başlamak üzere gün aşırı ilişki ile kızıma hamile kalmıştım. Bir sonraki adete 3,4 gün kalana kadar ilişki olmuştu.
diyet yada herhangi bir şey yapmamıştım bunun dışında.

Son düzenleme:

bacımsın senin 2 kızın var. test sık yapılmamış ve ilk ne zaman pozitif çıktı net belli değil bence. gülenyüz dün uygulamadın mı sen? neden sık sık gülenyüz yapmadın?

peki çin takvimim tutuyor mu bio falan.

orkiş bacı tebrik ederimmmmmmmm
oğluşun yola çıktı. inanıyorum ben buna.
perhizin bi önemi yok takılma sen ona.

2 duş nasıl yaptın kız onu anlamadım ben.

tesekkur ederim teravett arada bir ayla yakaladim siziii oglusum dogsunn o arayida kapatiriz evvel ALLAH

Tebrik ederim canım, sağlıkla dünyaya gelir inşallah bebişinnn...
Demek ki vajinal duş hamile kalmaya engel değilmiş :)

engel olmadigini en basindan biliyordum ki ALLAHin izniylede ispatlamis oldum
cok tesekkur ederim canim rabbim bunlari bosuna ogrenmememizi saglamadi yanii
inaniyorum benn rabbimin izniyle

ama sag kasik agrim var birde belim agriyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…