Süper Anneler - 2011

bacımsın senin 2 kızın var. test sık yapılmamış ve ilk ne zaman pozitif çıktı net belli değil bence. gülenyüz dün uygulamadın mı sen? neden sık sık gülenyüz yapmadın?

bencede neden gulen yuzuu cokca almadinki eylulum yaa
gecen ay bak bende yapmamistim ama bu ay hem akintimi hem pozitifimi siki bi sekilde takipledim
ama pozitif varsa akintina dikkat et

orkiş inanılmaz erkek doğuyor içime senin için bacım.

ahhh canimm niye hepinizin erkek doguyor(insallahh istegim bu ) ama cok konusuyorum cok istiyorumm beni uzmemek icin diyosunuz degilmii

insallahh dogrudur hislerinizz insallahh bacimmm yaaa

bacımsın senin 2 kızın var. test sık yapılmamış ve ilk ne zaman pozitif çıktı net belli değil bence. gülenyüz dün uygulamadın mı sen? neden sık sık gülenyüz yapmadın?

cnm dun 12 gibi test pozitifti ama gulen yuz gulmedii,aksamda 18 de yine gulmedi,bu sabah 10 da guldu ve obur testte silik ciktiii
yani boyle teross benim anlamadigim su akintiyla ilgili bisey demicenmiii

bencede neden gulen yuzuu cokca almadinki eylulum yaa
gecen ay bak bende yapmamistim ama bu ay hem akintimi hem pozitifimi siki bi sekilde takipledim
ama pozitif varsa akintina dikkat et

ya kizlar bende onu soruyomm iste akintimi nasil anlicammm,ne olunca nasil olunca iliski olsunnn

var yaaaa su avatarimdaki erkek cocugunu nasip eylesin mevlammm

ne adaklarim varrrrrrr kizlarrrrr yaaa bu oyle bir sevgi ki imtihanindan korkuyorumm

rabbim bununla imtihan etmesin hepimiziii

bacım sana özel mesaj gönderdim yanıt olarak gelmedi mi?
21martı 22 marta bağlayan gece yap sonra ilişki yasak

yok gelmedi canm ya. ben de cevap yazmadın sandım. çok tşk :)))) o zaman yarından itibaren 3 akşam üstüste olsa olur mu? 7-8 ve dokuzuncu günler oluyor. bu şekilde hamile kalmam çok zor değil mi peki?

beyaz bembeyaz berrak yumurta aki gibi duru

ve vj kaygan olacakk iliskiye hazir gibii ayy utandimmm:26::26::26::26:

ha iste suan oyle benimki yani kuru degilll,ben denicem hayirlisiylaaa bu gece duaaa edinnn kizlarrrrr neolurrrrrr
yaa sol kasigimdada sizlama varr beklessemmi ,offyyyaaaaa

engel olmadigini en basindan biliyordum ki ALLAHin izniylede ispatlamis oldum
cok tesekkur ederim canim rabbim bunlari bosuna ogrenmememizi saglamadi yanii
inaniyorum benn rabbimin izniyle

ama sag kasik agrim var birde belim agriyoo

insAllah Orkidem oglun olur bendede bel agrisinla basladi 3 ay sürdü valla insAllah senin fazla sürmez cok kötüydüm

ha iste suan oyle benimki yani kuru degilll,ben denicem hayirlisiylaaa bu gece duaaa edinnn kizlarrrrr neolurrrrrr
yaa sol kasigimdada sizlama varr beklessemmi ,offyyyaaaaa

canim benimm bi guzel namaz kil tovbe et dualar oku sonra icine ne doguyorsa oyle yap

dualarini yap ama rabbimiz istedikten sonraa gerisi boss
baka karakedinin yaptiklarinaa once o ol diyecekkk

canim benimm bi guzel namaz kil tovbe et dualar oku sonra icine ne doguyorsa oyle yap

dualarini yap ama rabbimiz istedikten sonraa gerisi boss
baka karakedinin yaptiklarinaa once o ol diyecekkk

cok dogruu cnmyaaa,bunlara ihtiyacimm vardii yani rahatlamayaaa orkisimmm,binlerce kezz duaciyimm hepimizz icinnn

cok dogruu cnmyaaa,bunlara ihtiyacimm vardii yani rahatlamayaaa orkisimmm,binlerce kezz duaciyimm hepimizz icinnn

aslinda hepimizinn eksikleri var sorarsann seytan iste vesvese sokuyorr

rabbimize siginmak en onemlisi ama nefsimize dur diyemiyoruzz

ben perhize taktimm aaaa tuhhhhh olmadi falan neler nelerr
teravett iki saat erken oldu diye yedi bititrdi kendiniii
psciii 0+12 oldu bebek solda kesinn kizdir diye midirdandi durduu

bitmez bunlar eylull bitmeeeeezzzz

benim bi komsum kadin vallahi hem oyle guzel sutunude peynirinide tatlisinida yediii bi namaz kildi birde dua etti ALLAH suan kollarinda 6 aylik tosunu var 4 kizdan sonra

hayirlisi eylulum yaa yap duani cek besmeleni gir yatagina dile rabbimdenn o ol desin olacakk insallahhh

insAllah Orkidem oglun olur bendede bel agrisinla basladi 3 ay sürdü valla insAllah senin fazla sürmez cok kötüydüm

ezginimm eski topragim benimm
ne zaman ogrenicemm oglumuzun pipisini
ruyalarin nasil asermelerin falan idrarinin rengi falan nasill

ayyy cnmmyaaa nekadarr guzell konusuyosunnnyaaa,agzindan ballll damliyooorrr
allahh razii olsunn senden cnm benimmm,insss o tosundan allahh bizede verecekk cnmmmm
allahhh senin tosununuda gobusune koydu canommm,rahat ol yani o duslar ,diyet,kan verme,takviyelerrr daha neler neler
inanki dedigin gibi allah ol derse olur cnmyaaaa,o oyle buyukturkiii eminim bizi goruyor ve bu ugraslarimizi cabalarimizi bosa cikarmiyaktirrr

icini ferah tut samimi dualarinla bizi yaratan rabbimize sigin gizlice yalvar
dunyada ne guzellikler yaratmiss bizede bir pipili verir insallahh
akintina bidaha bak vc de ikin gerekirse nasil kreme donmeden gir iliskiye

arkadaslar bunlari karakedi diger topige yazmis emreemirim sen bilirsin canim
neden demiycemm imtihan mi bu

.

canım sen de çok güzel açıklamışsın,tabiiiki arkadaşımızn imtihanı...
Kula düşen sebeplere yapışmak,sonucu rabbim nasıl dilerse öyle yaratır
sonuç elbette her zaman bizim istediğimiz gibi olmayabilir…
Gerçek tevekkül kulun üzerine düşeni yaptıktan sonra, gerisi allah'a bırakmasıdır.
netice illa ki istediği gibi olacak değildir. tevekkül neticeyi karşılamayı da içerir.
olumlu veya olumsuz neticeyi aynı olgunlukla karşılamakta tevekkülün bir parçasıdır.
elinden geleni yaptığı halde bir başarı kazanamıyorsa bu durumda Allah'a tevekkül edip,
Rabbimiz'in kendisine daha güzel bir sonuç vermesi için dua etmesi gerekir.
Kişi bunda da bir hayır olduğunu bilmeli, Allah'ın her olayda kendisinin bilmediği,
hatta hayal dahi edemediği daha birçok hayır yaratmış olabileceğini düşünerek
Allah'a teslimiyetin güzelliğini yaşamalıdır.....

insanın dünyada elde ettiği veya etmeye çalıştığı her türlü şey,mal,mülk,evlat
kısa bir yaşamın ardından ölümle birlikte anlamını yitirecektir.
Geriye kalan ise kişinin Allah'a olan GÜVENİ, TEVEKKÜLÜ ve de İMANI olacaktır.......

orkisimmmm cnmm oldu bittiii
esim sert kahve ve bayyaaa soguk dusss yaptii,bende bugun bikackez karbonatli dus yaptim
orgazm olamadimm ve benim dirdirimda bu yonde olucakkk
ama zamanimin guzel olduguna inaniyorum ve baya derin iliski olduuu
allahimaaa siginiyorumm o ne yapacagini bilir elbett

ohhh tamamdir iste rabbim yardimciniz olsunn
kiz vallahi guldurdun benii
ne ara gittinnnn deliiiii bide yazmiski oldu bittiiii
duani et bolcaaaa
abdestini al bi namaz kil dok icini mevlana konusamazssanda koy anlini secdeye agla o seni bilir canim hayirli olsun insallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…