Süper Anneler - 2011

arkadaşlar şuan hamile olanlar kimler bildiklerinizi yazarmısınız.

kız ve erkek için deneme yapıp sonuç alan var mı?(sevil erkekti truff kız)

Son düzenleme:
suzancimm seyhancimmm cok saolunn canlarr iyikii varsinizzz
psciii kuzuuum ne gordunnn tabiri insallahh iyidir bende bisey ler gordum ama alakasi yoktu bebekle falann

ezgincimm cook koyu sari olursa kiz derlerr
su icmeyle alakali evet ama sabah idrarina dikkat et ozellikle

eylule daha ne kadar yattin kizzz

yavuzz hainn garuuuuuu neden gecen ay kiz doguyodu bakimmmm

arkadaşlar şuan hamile olanlar kimler bildiklerinizi yazarmısınız.

kız ve erkek için deneme yapıp sonuç alan var mı?(sevil erkekti truff kız)

valla daha ortada yeni hamislerimiz var canim iste bir sevilimiz var
truf bizim topikte kalmadi ama kizi oldu sanirim neler denemistiki bilmiyorum bile

teravet psci ben bunlar cok yeni hamislerr arkasi gelcek insallahhhh

kızlar gülen yüzün ilk pozitifinden kaç saat sonra ilşki olcak erkek bebek için.. bilen arkadaşlar bi bakıverin bana .....​

ne bilem orkdm teravet ve psci için erkek senin için kızdı neyseki hamiş kalmadım
bak bu sefer oğlan, kız sensin hain hani beraber kalacaktık

Hayırlı olsun bcm ıns oglun akalırsın bu ay sende orkıdeme takıl ben kalamayacam bu gıdısle Neler denedın bı anlat vajınal duslar felan yaptınmı?

ne bilem orkdm teravet ve psci için erkek senin için kızdı neyseki hamiş kalmadım
bak bu sefer oğlan, kız sensin hain hani beraber kalacaktık

heheheee olsun kuzummmm benim oglan seninkinden bir aycik buyuk oluverirrr :))))
Hayırlı olsun bcm ıns oglun akalırsın bu ay sende orkıdeme takıl ben kalamayacam bu gıdısle Neler denedın bı anlat vajınal duslar felan yaptınmı?

mrmm senmiydinn canim yaa saracoglunun cayini bi arkadasim aldida kizi oldu diyen

hayırlı olsun bacım..ama ben daha test yaptırmadım..aslında bende hiçbi değişikilik yok sadece grip yeni bitti..çok fena hastalandım... şu eczanelerde satılan hamilelik testiylemi baktın sonuca.. benimde kızıma hamileyken 7 günlüktü testte belli belirsiz çıktı ..hayırlı olsun tekrar

arkadaşım süpersin gerçekten bu ay benim yumurtladığım tarihi gösteriyor.erkek bebek için.nisanı buna bakarak düşünebilirim.

çift çizgiden sonra muhtemelen geç kalıyordun.şimdi tam ovulasyonu yakaladın bence.darısı bana.bende hep çift çizgiden ve doktor çatladı yumurtan dedikten sonra deniyordum.ama geç kalınıyordu.çift çizgiyi gördüğün gün yapmak lazım.benim doktorumda aynı şeyi söylüyor.

canim yeminlee ne goguslerim ne baska bi tarafim zerre belirti yoktuu hatta gene ayy sanki gebe gibiydim goguslerim suan bilee sakinn ne sisme ne sizlama hicbisey yok
yani regl belirtilerimin hicbiri yok aslinda bundan suphelenmistimm
sabah kalkamadan atseini olc benim hep 36.5 lerde regl atesim 36.0 genelde
yarin tekrar test yapicamm daha net gorurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…