- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.081
daha yazayımmı...
Dadlum hosgeldin nasilsin nasil gidixor guzelim
Bnde durumlar ayni 5 gunluk lekelenmeden sonra 3 gundur iyi adet oldum cok sukur inaniyorum ki kist beni terk etti insAllah
Eylul hadi hayirlisi cmm
nurum bu deli kıza anlat sen , ben anlatıyorum ama dinlemiyo beni
arkadaşlar şuan hamile olanlar kimler bildiklerinizi yazarmısınız.
kız ve erkek için deneme yapıp sonuç alan var mı?(sevil erkekti truff kız)
suzancimm seyhancimmm cok saolunn canlarr iyikii varsinizzz
psciii kuzuuum ne gordunnn tabiri insallahh iyidir bende bisey ler gordum ama alakasi yoktu bebekle falann
ezgincimm cook koyu sari olursa kiz derlerr
su icmeyle alakali evet ama sabah idrarina dikkat et ozellikle
eylule daha ne kadar yattin kizzz
yavuzz hainn garuuuuuu neden gecen ay kiz doguyodu bakimmmm[/QUOT]
alcak karuularrrrrr,gece beni yalniz biraktinizz
iki saat kadar kimildamadim sonra tuvalete kalkitigimda biraz cikti benden,normalmi kizlar:26:
ayyy inss hamissimdiryaaaaaa
sagolun kizlarrr hepimiz birbir hamis kalip,inss guzel haberlerimizi paylasirizzz
kızlar gülen yüzün ilk pozitifinden kaç saat sonra ilşki olcak erkek bebek için.. bilen arkadaşlar bi bakıverin bana .....
ne bilem orkdm teravet ve psci için erkek senin için kızdı neyseki hamiş kalmadım
bak bu sefer oğlan, kız sensin hain hani beraber kalacaktık
ne bilem orkdm teravet ve psci için erkek senin için kızdı neyseki hamiş kalmadım
bak bu sefer oğlan, kız sensin hain hani beraber kalacaktık
Hayırlı olsun bcm ıns oglun akalırsın bu ay sende orkıdeme takıl ben kalamayacam bu gıdısleNeler denedın bı anlat vajınal duslar felan yaptınmı?
orkişim napıon nasıl gidiyor yaa
arkadaşlar size bi link verim,ordan ingilizcesi olanlar çok güzel yararlanabilirler...kişisel adet döngünüzü giriyorsunuz,size özel ücretsiz yumurtlama günü,bebek cinsiyeti hangi gün ilişkiye girip girmeyeceğinizi gösteriyor..ben yararlanıyorum...bi fikir veriyor en azından.. bi bakın isterseniz...
MomsWhoThink
bende teste taktım.yaklaşık 1,5 yıldır olmuyodu.hep çift çizgiden sonra ilişki oluyodu.6 aya yakın doktora gittim.ilaç iğne verdi.gene olmadı.artık tam ümidim bitmişti.bende nasıl olsa olmayacak diye çift çizgiden sonra denemdim ve oldu.yorumunuz varmı.
hayırlı olsun bacım..ama ben daha test yaptırmadım..aslında bende hiçbi değişikilik yok sadece grip yeni bitti..çok fena hastalandım... şu eczanelerde satılan hamilelik testiylemi baktın sonuca..benimde kızıma hamileyken 7 günlüktü testte belli belirsiz çıktı ..hayırlı olsun tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?