Süper Anneler - 2011

ayni kanidaydim ama bak kaldim 31. saatte gulen yuzle

iliski bittigi an kasigimm sizladii bence o an catladi :26:

benimde aynı durumum...bel ağrım var sadece bazen çok şiddetli ...aslında ben spiralle korunuyordum gecen ay çıkarttım..doktorum hemen çocuk olmaz hatta bir yıl bile sürer dedi ...bende bu ay özellikle denedim çocuk olsun diye ama bilmiyorum belkide doktorum haklıdır hemen hamile kalamam....haftaya paztesi adet günüm ....haftaya kadar bakalım

benimde elimde 2 adet test çubuğum var orkide olmazsa bu ayda onunlamı denesem :26:
nasıl yapayım anlatsanıza bana kızlar

insallahh bizde senin cizelgeni okuruz canim

gulen yz ciktiktan 31. saatte oldu canim beni gecen ay 36. sattte olmadi

tahmini ovulasyon gununde yap bakalim ne cikicak

ayni kanidaydim ama bak kaldim 31. saatte gulen yuzle

iliski bittigi an kasigimm sizladii bence o an catladi :26:

hadi hayırlısı arkadaşım sen ilişkiden sonra farketmişsin çatladığını benim çatladıktan saatler sonra oluyordu o yüzden gebelik oluşmuyor.senin zamanlama güzel.tam çatlamaya yakın olcak.shettles metodunda çatlamadan 12 saat önce diyor.

Orkidem tamam bi dikkat edeyim idrarima seninki nasil?
Bide birseydaha okudum idrara karbonat hani kabartmatozu 1 tatli kasik koyunuyormus 1 dakika yada fazla köpürürse erkekmis
1 kac saniye köpürürse kizmis isteyen denesin herkez kendisi bilir inanmak varmi bilmem valla

aslinda sidik asidikse cookca kopurur zaten sari olmasida asidigin belirtisi

birde ben iki gun once yaptimm gebelik varmi diye dibe coktu kaldii ama daha erken tabii
bide ne gizliligi canim anlamadimm

aslinda sidik asidikse cookca kopurur zaten sari olmasida asidigin belirtisi

birde ben iki gun once yaptimm gebelik varmi diye dibe coktu kaldii ama daha erken tabii
bide ne gizliligi canim anlamadimm

yine yaparsin illerde istersen dogrulu varmi sence ben yapdim arkadas dedi yap diye son kez onu yapdim köpürkü baska denme yapmiyacam cok tuaf oluyor valla
Allahim günah yazmaz insAllah

Randevu aldin mi?

yine yaparsin illerde istersen dogrulu varmi sence ben yapdim arkadas dedi yap diye son kez onu yapdim köpürkü baska denme yapmiyacam cok tuaf oluyor valla
Allahim günah yazmaz insAllah

Randevu aldin mi?

yanii hemen mi kopurduuu biraz sonramii

hic sanmiyorumm ama eglence kismii alakasi yok benceee kizlarinla nasilsin ezgin bu farklimii

ben randevu almadim henuz

arkadaşım süpersin gerçekten bu ay benim yumurtladığım tarihi gösteriyor.erkek bebek için.nisanı buna bakarak düşünebilirim.

neslicim bencede olabilecek en ii takvim...erkek bebek için olasılıkları bile azlığını çokluğunu gösteriyor...ben de kullanıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…