- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
- 498
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.121
benimde aynı durumum...bel ağrım var sadece bazen çok şiddetli ...aslında ben spiralle korunuyordum gecen ay çıkarttım..doktorum hemen çocuk olmaz hatta bir yıl bile sürer dedi ...bende bu ay özellikle denedim çocuk olsun diye ama bilmiyorum belkide doktorum haklıdır hemen hamile kalamam....haftaya paztesi adet günüm ....haftaya kadar bakalım
Orkidem tamam bi dikkat edeyim idrarima seninki nasil?
Bide birseydaha okudum idrara karbonat hani kabartmatozu 1 tatli kasik koyunuyormus 1 dakika yada fazla köpürürse erkekmis
1 kac saniye köpürürse kizmis isteyen denesin herkez kendisi bilir inanmak varmi bilmem valla
yanii hemen mi kopurduuu biraz sonramii
hic sanmiyorumm ama eglence kismii alakasi yok benceee kizlarinla nasilsin ezgin bu farklimii
ben randevu almadim henuz
Canim hic bakmadim ki ?Ama koyu degildi sanki niye?ORKIDEM coooook sevindimhamisligini ALLAH nazarlardan saklasin
spirali cikartikdan 8 ay sonra hamile kalmisdim INSALLAH sen hemen hamis olursun
ezgin idrarin ilk 3.ay koyumu acik sarimiydi ?
hangi takvime???
ORKIDEM coooook sevindimhamisligini ALLAH nazarlardan saklasin
spirali cikartikdan 8 ay sonra hamile kalmisdim INSALLAH sen hemen hamis olursun
ezgin idrarin ilk 3.ay koyumu acik sarimiydi ?
ORKIDEM coooook sevindimhamisligini ALLAH nazarlardan saklasin
sağol rabiacım...bendede hiçbir hamilelik belirtisi yok zaten :2: herşeyin hayırlısı yinede ama istiyorum bu ay. eğer bu ay olmassa haziran için erkek ayı o yüzden haziranı deniyecem
merhaba arkadaşlar ben yine yardım istiyorum ..bilenler acale cvp verir mi lütfennnn.ben doktora gittim dedi ki 19 mm bir yumurtan var (geçen aydan kalma).çünkü benim bugün adetimin 4.günü haftaya gel dedi.ben de peki o çatlar mı hamile kalabilir miyim dedim evet dedi ama küçük bir olasılık gerçi adet sonrası hamile kaldım diyenler de var ya dedi.sonra çatlatma iğnesi yaptırsam olmaz mı dedim.bırak kendi çatlarsa çatlasın bu ay yeni gelen yumurtaları etkiler dedi.benim soum ben bu gece çatlatma iğnesi yaptırsam mı canlarım?
orkide hayırlı olsun.
bayağıdır sizi takip ediyordum .
inşallah rabbim kalbindekini sana nasip eder.
benim bir arkadaşım spiral kullanıyordu.
spiralle korunurken hamile kaldı.
bir kızı vardı.
ve kesin bu da kız diyordu.
29 günde bir oluyordu.
12 ve 13 gün ilişki olmuş ve yakışıklı bir oğluşu var.
kısmet canım benim.
gozun aydin ORKDMsagliklica vaktinde kucanada alirsin insallah Allahim nazarlardan korusun seni bebegini
ayyyyy superr rahatlatiyosun adamiii vallaa ucucam simdiii
insallahh kizi olsun bu kulununn yarabbim insallahhh[/QUOT
oyyyy ben senin o göbüşündeki ÖMERimi yiriiiiiiiiiimmm
Allahım sen bu yüreği deryalar kadar geniş ve de gönlü güzel kuluna,
hayırlı,sağlıklı,yakışıklı,iman dolu oğlanlar nasip ettttt
ben de i.sterim yaaaa
orkide hayırlı olsun.
bayağıdır sizi takip ediyordum .
inşallah rabbim kalbindekini sana nasip eder.
benim bir arkadaşım spiral kullanıyordu.
spiralle korunurken hamile kaldı.
bir kızı vardı.
ve kesin bu da kız diyordu.
29 günde bir oluyordu.
12 ve 13 gün ilişki olmuş ve yakışıklı bir oğluşu var.
kısmet canım benim.
tesekkurler canim allah olmayanalarada versin insallahhh en kisa zamanda amiinnnn
hicte anlamam canim yaa teravett cevaplar amaa
ama suna sevindim regl sonrasi catlarsa super olurrr
senın verdıgın lınktekı takvım
tesekkurler canim allah olmayanalarada versin insallahhh en kisa zamanda amiinnnn
ben de i.sterim yaaaa
bende tarevet nasılsın bacısı nasıl gıdıyo napıyo bızım yegenımız nasıl hareketlenme varmı yavas yavs nolur bacısı dua et ıns bende tez zamanda kalırım kucuk erkegıme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?