Süper Anneler - 2011

ORKIDEM coooook sevindim hamisligini ALLAH nazarlardan saklasin

spirali cikartikdan 8 ay sonra hamile kalmisdim INSALLAH sen hemen hamis olursun

ezgin idrarin ilk 3.ay koyumu acik sarimiydi ?

yanii hemen mi kopurduuu biraz sonramii

hic sanmiyorumm ama eglence kismii alakasi yok benceee kizlarinla nasilsin ezgin bu farklimii

ben randevu almadim henuz

Hemen köpürüyor zaten ama ne kadar köpürmesi önemlimis saniye mi dakikami saniye kiz dakika oglanmis....

yok kiz hic farki yok Orkidem ben onun icin kiza hazirim canim....yanaklarim bilen pembe pembe kiz derlermis zaten ozamanda

Kizlar eltimin ikinci oglu geldi dünyaya bugün....

Simdiden kendimi hazirliyim laf isitmeye, herkes bana sorucak senin yokmu diye........Ben istiyorum ama kiz istiyorumda diyemem ya anlamaz bizim bu millet biliyorsunuz ya , kesin sen kiz yap hadi derler..ay simdiden gicik olmaya basladim...

merhaba arkadaşlar ben yine yardım istiyorum ..bilenler acale cvp verir mi lütfennnn.ben doktora gittim dedi ki 19 mm bir yumurtan var (geçen aydan kalma).çünkü benim bugün adetimin 4.günü haftaya gel dedi.ben de peki o çatlar mı hamile kalabilir miyim dedim evet dedi ama küçük bir olasılık gerçi adet sonrası hamile kaldım diyenler de var ya dedi.sonra çatlatma iğnesi yaptırsam olmaz mı dedim.bırak kendi çatlarsa çatlasın bu ay yeni gelen yumurtaları etkiler dedi.benim soum ben bu gece çatlatma iğnesi yaptırsam mı canlarım?

ORKIDEM coooook sevindim hamisligini ALLAH nazarlardan saklasin

spirali cikartikdan 8 ay sonra hamile kalmisdim INSALLAH sen hemen hamis olursun

ezgin idrarin ilk 3.ay koyumu acik sarimiydi ?

cooookk tesekkurlerr rabiacimm hislerini aliyimm hemennnn

orkide hayırlı olsun.
bayağıdır sizi takip ediyordum .
inşallah rabbim kalbindekini sana nasip eder.
benim bir arkadaşım spiral kullanıyordu.
spiralle korunurken hamile kaldı.
bir kızı vardı.
ve kesin bu da kız diyordu.
29 günde bir oluyordu.
12 ve 13 gün ilişki olmuş ve yakışıklı bir oğluşu var.
kısmet canım benim.

hicte anlamam canim yaa teravett cevaplar amaa

ama suna sevindim regl sonrasi catlarsa super olurrr

tesekkurler canim allah olmayanalarada versin insallahhh en kisa zamanda amiinnnn

hayırlısı bacım..spiral çıkaralı 1 ay oldu zaten pekte umudum yok..belki iki üç ay sonra olur bakalım .

Son düzenleyen: Moderatör:
hicte anlamam canim yaa teravett cevaplar amaa

ama suna sevindim regl sonrasi catlarsa super olurrr

canım ben de düşündüm ki hani bazıları diyorlar ya adet biter bitmez yaptım ama oğlum oldu yine de acaba geçen aydan böyle kalma mı oluyor.ALLAHIM sesimizi duyar.orkdm bugün otobüste bir erkek bebek mavi gözlü kocaman gözleri vardı dua ettim orkişe de böyle ver ALLAHIM dedim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…