- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.141
hayırlısı bacım..spiral çıkaralı 1 ay oldu zaten pekte umudum yok..belki iki üç ay sonra olur bakalım .
kız orki nekadar minnacıkmış bebişin her ay böyle görebilecekmiyiz gelişimini.ha bu arada olluşuna ne isim düşünüyon
canım ordaki tarihin üstünü tıkla,takvim çıkacak,ordan ayarlayacaksın...
[sıze=2]kızlar ne olur biri acilen bana cevap versin!!eşimle bugün turnusol kağıdı için aramadık medikal kalmadı,akvaryum satan yerlere girdik,yok yok yok!!!turnusol kağıdı bulanlar nerden buldu yaaa.....çok acil lazım bana...yumurtlama günüm geldi gelecek,belki de geldi(([/sıze]
.......................................................................................................................................................................
canim internetten bulabilirsin ancak ama cok gec kalmissinn
internetten araştırdık,bulamadık,bana link verebilri misiniz???
bende tarevet nasılsın bacısı nasıl gıdıyo napıyo bızım yegenımız nasıl hareketlenme varmı yavas yavs nolur bacısı dua et ıns bende tez zamanda kalırım kucuk erkegıme
ediyorum bacısı ediyorum.Allah koca göbüşlü bir oğluş versin sana emi.
ediyorum bacısı ediyorum.Allah koca göbüşlü bir oğluş versin sana emi.
Amınn ınş önce sana sonrada bıze burda ısteyen can arkadaslarıma ıns.
ınan okurken burnumun dıregı sızladı Rabbım o gunlerı hepımız egoster ıns.
orkiş bacım demek çayla kızı olmuşşş
anlaşıldı..
kader işte napayım
Allah'a emanet olun
arkadaşım ben de 1 ay oldu spirali çıkaralı...ama doktor hamileleik için hemen kalmazsın gibi şeyler demedi...senin neden umudun yok??doktor sana ne dedi??acaba beni başından mı savdı(
orkiş bacım demek çayla kızı olmuşşş
anlaşıldı..
kader işte napayım
Allah'a emanet olun
kız nere gıdıyon
caya mi guveniyosun teravett
ben cok uzulmustum alamadim diye mrm oyle soylemisti
%100 degil %90 oda biliyosun deilmi
zaten senin olmazssa kimsenin olmaz sanki biri kizin olcak dedi hey allahim yaaa sen sabir ver banaaaa
aile hekimime sordum spiral çıkarınca hemen hamile kalırmıyım diye, yok en az bir yıl sürer dedi.yani muayene falan etmedi sadece kendi görüşü ..bide benim kızım 6 yaşında çok ara vermişsin dedi ,heralde o bakımdan böyle bi yorum yaptı bilmiyorum ..benim umudum yok dedememin sebebi hiç bir hamilelik belirtisi yok bende ne göyüslerimde hassasiyet ne bulantı ne kasıklarımda ağrı..hiç bişe yok böyle oturuyom
kizlarrr ne alakasi varyaaabir yilmiiiii,ben hemen kaldim,iki hafta sonra hemde
bana antepteki dr da dedi,burdaki obur aya dedi,yani antepteki adetliyken cikart ovu donemindede iliski dedi
ve gecen ayda baya seyler dokulmustu nitekim dr bebek olabilir dedi,ama bana kizdida,ilk ay yapmamami solemisti
bende turkiyedekini dinledim,yaptimm ve sonuctata tutunamadiii
bu ay yine denedim,dr um deneyebilirsin dedi burdaki,bakalimm insss busefer saglikli bi sekilde hamile kalirim oglusumaaa
yanlış biliyorsam düzelt canım senin bebeğinmidi kuvezde olan ..nasıl şimdi iyimi çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?