Süper Anneler - 2011

canım bu durumda her durumda yumurta çatladğında spermin orda hazır bulunması için mi acaba af ALLAHIM yine kafam karıştı buna kıbrıstaki doktorlar mı demiş.

şimdi hatırlıyamadım ama bulursam o sayfayı yayınlacam...oradada denildiyine göre adetten temizlenince 5. güne kadar erkek olur ,8. veya 11. güne kadar olursa kız olur ...bende tam 3. günde ilişki olmuştu bekliyorum

selam kızlar orkide tekrar test yaptın mı canım
allahtan hayırlısı inşallah

bilge85 acele etme bence biraz daha bilgi topla senin aklın karışık öbür ay denersin pişman olma sonradan..

bu adetten sonra işi aklımı karıştırdı benimde din kitaplarında d aadetten 5 gün sonra yazıyor ya...hayırlısı kızlar..

çin takvimini de baz alıyormusunuz kızlar birde bulunduğunuz yaş ile çin takvimi yaşı farklı 2 yaş nerdeyse far alıyor onu hesaplayarqak mı bakıyorsunuz

Son düzenleme:

ben de okumuştum galiba dini bir kitap o değil mi canım

Son düzenleme:

o çin takvimi herkese göre farklı bakılıyor ben mesala direk yaşıma bakınca çıkıyor başka çıkmıyor .

Son düzenleme:

ya simdi diyorum maximum 7 gun olsa bile 3 gun eklesen 10. gun iliski olmus oluyooo,anlamadimki yumurtlama 14 15 inde olsa o spermler coooktaannn olurler ya bizmi yanliss biliyoruz acabaaaaa:18:

bence spermler ölmese bile x ler kalır.y ler ölmüş olur.gerçi ben internette bir doktora soru sormuştum son araştırmalara göre x ve y ler aynı hız ve güce sahiptir x veya y kabul etmek yumurtanın seçimine kalmış demişti.

Naptın canım ? Ben doktora gittim , yine aynı tedaviyi verdi.
Klomen kullansammı acaba ?

canım gittim gecen aydan bir yumurta kalmış 19 mm olmuş çatlar belki dedi gebe kalabilir miyim dedim olabilir dedi ama düşük bir ihtimal dedi .bana günde bir klomen verdi ama kullanmayacağım .ben yorumcuya göre uydurcam diye geç kaldım:)af ALLAHIM

canım sen bence bu ayda acelen yoksa klomensiz denesen

yaptim canim baarizz var ikinci cizgii erken belirdi ama

ayyyyy naazzzzzz
kizz delircemm testt yapppp hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

orkidecim sana birşey sorucam sen sanırım erkek diyeti yapıyodun nelerden çok yiyip nelerden uzak durmak gerrekir canım merak ettim.

sanki oglani bulduktaa :)))

canim sut ve urunlerinden uzkk durrr

boooll cips patates tuzluu seyler yee

meyve suyunuuu bool ic ve esine icirrr

karbonatli suu domates suyuu anans suyu
cok etkilid iyolarr
bakalim gorecezzzz

çin takvimi yaşı kafamı kurcaladı..
ben 06.12,1982 doğumluyum çin takvimi yaşım kaç sizce

takilma buna beyaz melekkk yorumcuu daha cok tutuyoo bid ebioo

orkidem kesinleşti demek hadi hayırlısı canım çok sevindim bikaç aya belli olur cinsiyeti bol dua et canım

tesekkur ederim canimm
dualarim sonsuzz insalahh sizde dua edin ne olurr

çin takvimi yaşı kafamı kurcaladı..
ben 06.12,1982 doğumluyum çin takvimi yaşım kaç sizce

canım bu durumda her durumda yumurta çatladğında spermin orda hazır bulunması için mi acaba af ALLAHIM yine kafam karıştı buna kıbrıstaki doktorlar mı demiş.

egemm nasilsin canimm benimm
dualarimdasin insallahh
icine ne doguyosa onu yapp bak benn vazgcecektimmm son anda geri dondummm

eylulee bu ne kizim yaaaaaa

dr mu demis bunu bidaha sorbii kari dogrumu anlamiss

pekii kibristan oglani getirmismii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…