- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 398
- 35
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.221
canım bu durumda her durumda yumurta çatladğında spermin orda hazır bulunması için mi acaba af ALLAHIM yine kafam karıştı buna kıbrıstaki doktorlar mı demiş.
şimdi hatırlıyamadım ama bulursam o sayfayı yayınlacam...oradada denildiyine göre adetten temizlenince 5. güne kadar erkek olur ,8. veya 11. güne kadar olursa kız olur ...bende tam 3. günde ilişki olmuştu bekliyorum
selam kızlar orkide tekrar test yaptın mı canım
allahtan hayırlısı inşallah
bilgin acele etme bence biraz daha bilgi topla senin aklın karışık öbür ay denersin pişman olma sonradan..
bu adetten sonra işi aklımı karıştırdı benimde din kitaplarında d aadetten 5 gün sonra yazıyor ya...hayırlısı kızlar..
çin takvimini de baz alıyormusunuz kızlar birde bulunduğunuz yaş ile çin takvimi yaşı farklı 2 yaş nerdeyse far alıyor onu hesaplayarqak mı bakıyorsunuz
bilgin acele etme bence biraz daha bilgi topla senin aklın karışık öbür ay denersin pişman olma sonradan..
bu adetten sonra işi aklımı karıştırdı benimde din kitaplarında d aadetten 5 gün sonra yazıyor ya...hayırlısı kızlar..
çin takvimini de baz alıyormusunuz kızlar birde bulunduğunuz yaş ile çin takvimi yaşı farklı 2 yaş nerdeyse far alıyor onu hesaplayarqak mı bakıyorsunuz[/QUOT
çin takvimi çin yılı esas alınarak yaşınızın hesaplanması lazım..ben geçen aylarda çok baktım..eğer google çin takvimi yaş hesabı yazarsan mutlaka bulursun...yabancı bir site çıkıyor otomatik olarak hesaplıyor
ben de okumuştum galiba dini bir kitap o değil mi canım
ya simdi diyorum maximum 7 gun olsa bile 3 gun eklesen 10. gun iliski olmus oluyooo,anlamadimki yumurtlama 14 15 inde olsa o spermler coooktaannn olurler ya bizmi yanliss biliyoruz acabaaaaa:18:
Naptın canım ? Ben doktora gittim , yine aynı tedaviyi verdi.
Klomen kullansammı acaba ?
çin takvimini de baz alıyormusunuz kızlar birde bulunduğunuz yaş ile çin takvimi yaşı farklı 2 yaş nerdeyse far alıyor onu hesaplayarqak mı bakıyorsunuz
kızlar ne çayı bu???ben henüz hamile değilim,söleyin de ben deniyim bari
yaptim canim baarizz var ikinci cizgii erken belirdi ama
Orkis daha demin leke geldi, kac gündür agrimda yoktu süphelenmeye baslamistim, ama tam kanama degil...
Ben simdi meryem süresine baslamistim leke varken okunumu?? Ve benim icin aranizda okuya bilen varmi kizlar, sadece adetim bitene kadar, esime dicem ama o sinir kupasi olmus su kiz meselesinden...
cevap veren olursa sevinirim..
orkiss niyee biseyyy yazmiyonn kizzzzz
orkidecim sana birşey sorucam sen sanırım erkek diyeti yapıyodun nelerden çok yiyip nelerden uzak durmak gerrekir canım merak ettim.
çin takvimi yaşı kafamı kurcaladı..
ben 06.12,1982 doğumluyum çin takvimi yaşım kaç sizce
orkidem kesinleşti demek hadi hayırlısı canım çok sevindim bikaç aya belli olur cinsiyeti bol dua et canım
yaptim canim baarizz var ikinci cizgii erken belirdi ama
çin takvimi yaşı kafamı kurcaladı..
ben 06.12,1982 doğumluyum çin takvimi yaşım kaç sizce
canım bu durumda her durumda yumurta çatladğında spermin orda hazır bulunması için mi acaba af ALLAHIM yine kafam karıştı buna kıbrıstaki doktorlar mı demiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?