Süper Anneler - 2011

sağolasın canım Allahım inşallah sanada en yakın zamanda nasib etsin
benimde ümitlerim çoğu zaman yerle bir oluyordu.. her ay o üzüntüyü yaşadım çok iyi anlıyorum şimdi seni.
ben birkeç kez yumurta takibi yaptırdım çatlama iğnesi oldum. her türlü tahlilimiz eşiminde benimde normal çıkıyordu.. nasib olmadı bi türlü..
en son kasım ayında bi tüp bebek merkezine gittik o gün büyümüş bi yumurtam görüldü hemen iğne yaptılar ilişki saati verdiler filan..
ama yine olmadı o ay..
olmazsa rahim filmi çekilmem gerektiğini söyledi dr.
aralıkta rahim filmi çekildim tüpler tamamen açık çıktı çok şükür.
ama dr dedi ki yinede yılların ilerlemesiyle tüplerde hafif yapışılıklar olabiliyor bunlarda rahim filminin etkisiyle açılıyor..
sonraki ay aşılama yapabiliriz dedi. bizi düşünmemiz üzere eve yolladı
eşim aşılamaya olumlu bakmadı bi süre daha dursun bakalım dedi.. bende ısrar edemedim sonuçta maddi olarakta zorlamak istemedim eşimi..
ocak ayında yumurtlama günlerine filan çok dikkat ederek tüm ay gün aşırı devam ettik ama yine adet oldum ve bu sefer cidden çok üzüldüm çünki hep rahim filminden sonra hamile kalanları okuyordum ümidim vardı ama yine nasib olmadı
bu şubat ayında bu ümitsizlikle hiç bir gün dikkat etmedik. doğal akışına bıraktık gün saymadım yumurtlamaya önem vermedim. nasılsa olmuyor , ve ilerki aylarda eşime aşılamayı istediğimi söylerim diye düşünüyordum..
Allahım güzel mevlam nasib etti günüm geçti baştan önemsemedim bi kaç gün geçer diye. sonra adetimi 4 gün geçince idrar testi yaptım hemen 2. çizgi çıktı inanamadık havalara uçtuk. ertesi gün kanda da pozitif çıktı dr a gittik minicik kesemizi gördük bile 4+3 haftalık çıktım o zaman..

Allahım sizlerede nasib etsin
seyhan ümitlerin bittiği an mucizeler vardır canım. Allahtan ümit kesilmez denilen şeyi yaşadım ben. rabbim sanada göstersin bu günlerde inşallah..
sen rahim filmi çekildin mi hiç ?

Yaptim negativ cikti ya Kiz iki gün once...oglumda 10 Gun sonra positiv olmustu ama leke hic olmamisti....meryem suresi ve namaz Kila bilirmiyim Bau durumda...öglen banyo etmistim,Gene banyomu etmeliyim yoksa ya.....

nazzımmm,kusura bakma daha yeni gördüm sorunu canımsınn....
adet müddetinin en azı 3 gün,en çok 10 gündür
iki regl arası-regl günleri hariç- temizlik müddeti ise en az 15 gündür..
bunun dışındakiler istihaze yani özür hükmündedir...
özür durumunda her namaz için ayrı abdest almak koşuluyla namaz kılınır,kuran okunur
şayet senin adet müddetin 10 günü geçmedi ise hükmen adetli sayılırsın,
kanamanın bitmesini beklemelisin yani namaz kılamaz,kuran okuyamazsın...
şayet adeti düzensiz bir bayanın ise yani bir ay 5 gün,bir ay 6 gün adet gören bir kadın
ihtiyatlı davranmak zorundadır ve en az süre baz alınarak yani 5 günün sonunda
gusül alıp ibadetlerini yapmak zorundadır,bu özür sayılır...........

orkişim bence de alakası yok
ilk günler kasık ağrısı olur yaa normaldir
sen takılma böyle şeylere
bak benm 15 gün önce sağdaydı şimdi solda
hangisine bakmak lazım bilmiorum
ama ben sevinicem valla
sen de mutlu ol
şu anları da kafamızı bulandırıp zehir etmeyelim
güzelliklerini yaşayalım
hayal kuralım hayllerimizle mutlu olalım

pisci cnm ii bebeginin ii olduguna sevindim cnmmm,hayirlisi neyse allah gonlune gore versinn

orkissssss hic alakasi yok cnmmm,eltim ogluna hamisti baslarda yeni test yapmisti kasiklarim cok agriyo demistii ama gorumcem oglunda beline vurdugunu hep soylerdi
ben heriki kizimdada boyle bisey hatirlamiyorumm,yada belki suan biraz daha bilincliyiz ve kendimizi dinliyoz ondan be orkisimmm
hakkimizda hayirlisiiiiiiiiii

Son düzenleme:

kız tabiki yok cnm yaaaaaa
bak uzak olmasan gelecem yanına

ayyy kizlarr hepinizzzzzz iyikii varsiniz yaa allah sizden razi olsunnn
hepiniznn gonlundekini versinn
siz olmasanizz kafayi yerdimm

pscimm icime ne doguyo bilionmu senin ne olursa benimde ondan olcak gibi niye de ikimizde testte erken ogrendik biliyorum buda
safsataa ama iste oleeee
bi arkadasim aradi bitek ona dedimm dediki oglumda reglime 5 gun varken cikmisti normal korkma dedi tabii ben cinsiyet falan karistirmadim

eylule benim eltininde kasiklari agridii eli karnindaydi hep ama pek bi cirkinlestiydiii
benim kizimda bel agrim yoktu bunda fecii agriyo ama kilodann eminimmmmm

sabret cnm sabret başka şeyler düşün lütfenn

cnm çok sevindim bebeğinin sağlıklı olmasına
gözün aydın

mimoza cnm ya nasılsın inanki hep aklımdasınn

ay ben yine bugün duygusala bağladım mahvettin beni gıymatlım

cnm uzulme neolurrrr,inssss en kisa zamanda sende hamis kalirsinnn
bak burda birbirimizi tanimasakta,gormesekte dertlesiyoruz fikir veriyoruz nebilimm
insss hersey yoluna girecek ve hepimiz burda daha nice nice mutluluklarmizi paylasicazzz
daha bebislerimizin fotolarini yayinliycazzz pipili pipili insssss
demiii orkisssssssssss

mimozammmm nasil acabaya bende cok merakk ediyorummmm

insss cabucak toparlanirr zor olsadaaaaamimoza neolur cnm arada bir hic olmazsa ii oldugunu yazzz

kizlar bende yoruldum artik bian bilmek istiyorum artik herkes sorupduruyor artik valla herkese icimden kizim olacak diyorum ümitlenmek istemiyorum ve sonra hayal kirikliyina girmek istemiyorum 2 kizimdaki gibi....aslinda oda tam hayal kirikliyi degildi ama erkek istemisdik sanki biraz sok oldum ama bir anlik di. simdi kendimi kiza hazirladim ve kizin olacak derse doktorum iyi derim zaten icimde hep kiz vardi derim....

ve oglun olacak derse o zamanda sok olurum herhalde

yusuf duasina basliyorum bugün Aksama okumaya baya iyimis bebek rahat sakin olurmus
hamile kalmak isteyenlerde okuya bilirmis

ALLAH HEPINIZE GÖNLÜNKEKINI VERSIN

Son düzenleme:
Oglu olacak Anneler cirkinlesiyormu sanki bana öyle geldi hep oglu bekliyenler yüzü sis mis oluyor ama bana güzellesdin diyorlar herkes:2:

ben kiziùa hamieyken okudum canim hepde dinlettim karnima

kizim maasallahhhh suan bile hic eziyeti yokkk
herkes maasallah cekiyorr 40 liyken bilee benle yatar benle kalkardi
bide yusuf yuzlu guzelligi var ay gibi maaasallahhh

Oglu olacak Anneler cirkinlesiyormu sanki bana öyle geldi hep oglu bekliyenler yüzü sis mis oluyor ama bana güzellesdin diyorlar herkes:2:

cnm senin ucuncumuydu:44:ya bence oda degisiyor kisiden kisiyeee,bende ikinci kizimda guzellesmistim herkes erkek diyodu ama bi arkdsim hamisti ogluna yuzunde siyah siyah lekeler cikti cok cirkinlesti,ve suan bile hamile kalmaya cok korkuyorr lekeler yuzunden ,cunku baya gec gecmisti lekeleri

bende kizimda ay gibi parlamistimm yuzum bebekkgibiydiii

eltimde sivilceler son aydada sis coktu yuzune oglu olduu
ama istisnaalar ckkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…