- 23 Haziran 2009
- 5.808
- 78
- 358
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #17.461
kız bebeğe yorulur
tam ben yazacaktım
erkekte nasil olurmussss
cnm hayırlı olsun bebeğin
başka topiklerde rastlamıştım sana
hatta kendime benzetmiştim seni benimde 10 yaşında bir kızım var allahıma emanet ve nerdeyse 2 yıldır benimde olmuyor
inanırmısın o korkuyu bende hissediyorum
nasıl hamile kaldın cnm
Yaptim negativ cikti ya Kiz iki gün once...oglumda 10 Gun sonra positiv olmustu ama leke hic olmamisti....meryem suresi ve namaz Kila bilirmiyim Bau durumda...öglen banyo etmistim,Gene banyomu etmeliyim yoksa ya.....
yuuppiiiiii alaaaakasii yokmusssss
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...larinda-kasik-erkeklerde-bel-agrisi-olur.html
yuuppiiiiii alaaaakasii yokmusssss
http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...larinda-kasik-erkeklerde-bel-agrisi-olur.html
orkişim bence de alakası yok
ilk günler kasık ağrısı olur yaa normaldir
sen takılma böyle şeylere
bak benm 15 gün önce sağdaydı şimdi solda
hangisine bakmak lazım bilmiorum
ama ben sevinicem valla
sen de mutlu ol
şu anları da kafamızı bulandırıp zehir etmeyelim
güzelliklerini yaşayalım
hayal kuralım hayllerimizle mutlu olalım
ORKİŞİMM,hiiiiiç alakası yok tabii bacımmm..benim iki oğlumda da şiddetli kasık ağrım oldu
ikinci oğlumda da kasığım ağrıyınca bir oğlum daha geliyor dedim ve doğru çıktı.....
yaaaa kızım bu kadar takmasana yaaaa
oğluşun gelecek,merak etme annesiiiiii
pisci cnm ii bebeginin ii olduguna sevindim cnmmm,hayirlisi neyse allah gonlune gore versinn
orkissssss hic alakasi yok cnmmm,eltim ogluna hamisti baslarda yeni test yapmisti kasiklarim cok agriyo demistii ama gorumcem oglunda beline vurdugunu hep soylerdi
ben heriki kizimdada boyle bisey hatirlamiyorumm,yada belki suan biraz daha bilincliyiz ve kendimizi dinliyoz ondan be orkisimmm
hakkimizda hayirlisiiiiiiiiii
kız tabiki yok cnm yaaaaaa
bak uzak olmasan gelecem yanına
ayyy kizlarr hepinizzzzzz iyikii varsiniz yaa allah sizden razi olsunnn
hepiniznn gonlundekini versinn
siz olmasanizz kafayi yerdimm
pscimm icime ne doguyo bilionmu senin ne olursa benimde ondan olcak gibi niye de ikimizde testte erken ogrendik biliyorum buda
safsataa ama iste oleeee
bi arkadasim aradi bitek ona dedimm dediki oglumda reglime 5 gun varken cikmistinormal korkma dedi tabii ben cinsiyet falan karistirmadim
eylule benim eltininde kasiklari agridii eli karnindaydi hep ama pek bi cirkinlestiydiii
benim kizimda bel agrim yoktu bunda fecii agriyo ama kilodann eminimmmmm
kızlaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
doktordan geldim
bebiş büyümüş
herşey yolunda
eşim doktora dr bey bebek solda mı sağda mı diye şak diye sordu çok utandım önce
sonra hemen ben araya girdim nette bi yazı okudum bebek kesenin ssağındaysa kız solundaysa erkek diye
dr güldü önce
sonra bebek kesenin solunda artık yorumu size bırakıyorum dedi
bakalım teziniz doğru çıkıcak mı nasılsa 20 gün sonra belli olur dedi
gerçekten bebiş sola geçmiş
tlf kablosnu bulursam size de yüklerim
ama 8+6 haftalık tahmn gerçek çıkıo mu emin değilim
mimoza cnm ya nasılsın inanki hep aklımdasınn
ay ben yine bugün duygusala bağladım mahvettin beni gıymatlım
kizlar bende yoruldum artik bian bilmek istiyorum artik herkes sorupduruyor artik valla herkese icimden kizim olacak diyorum ümitlenmek istemiyorum ve sonra hayal kirikliyina girmek istemiyorum 2 kizimdaki gibi....aslinda oda tam hayal kirikliyi degildi ama erkek istemisdik sanki biraz sok oldum ama bir anlik di. simdi kendimi kiza hazirladim ve kizin olacak derse doktorum iyi derim zaten icimde hep kiz vardi derim....
ve oglun olacak derse o zamanda sok olurum herhalde
yusuf duasina basliyorum bugün Aksama okumaya baya iyimis bebek rahat sakin olurmus
hamile kalmak isteyenlerde okuya bilirmis
ALLAH HEPINIZE GÖNLÜNKEKINI VERSIN
Oglu olacak Anneler cirkinlesiyormu sanki bana öyle geldi hep oglu bekliyenler yüzü sis mis oluyor ama bana güzellesdin diyorlar herkes:2:
cnm senin ucuncumuydu:44:ya bence oda degisiyor kisiden kisiyeee,bende ikinci kizimda guzellesmistim herkes erkek diyodu ama bi arkdsim hamisti ogluna yuzunde siyah siyah lekeler cikti cok cirkinlesti,ve suan bile hamile kalmaya cok korkuyorr lekeler yuzunden ,cunku baya gec gecmisti lekeleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?