Süper Anneler - 2011

canimmmmmmmmmm nurummmmmbenim Allah insAllah hepimizin yüzünü güldürür insAllah
cok sag ol canim benim

Canim benim,kendini bukadar yipratmamaya bak,guzel Vakit gecir kizlarinla....

Bende calismalara basladim, artik umutla Bile bakmiyorum, Zaten Gene tutmazsa diyorum...

Orkdm bisiklet surmek iyi gelirmi,hava süper ise bisiklet gitsem 5-6 km

insAllah nazimmmmmmmm benim artik kafami takmiyacam sana hayirli isler canim

Uzun süredir sizleri takip ediyorum. Ancak yeni üye oldum. gerçekten güzel bir forum. Çoğu arkadaşta kendimi buluyorum. Ama sıkıntıları paylaşmak çok güzel.

Ay canim benim cok ama cok sag ol beni düsündüyün icin Allah razi olsun ama niye görmedin ki gülüm ya
olsun hayirdir belki Allahdan ....

ezgincim rüya göremez oldum nerdeyse :44: DUAmida edip yatiyorum niye hic rüya görmez oldum anlamiyorum :44:

bundan 1 sene önceye kadar ne güzel rüyalar görürdüm ,icime seytanmi kacti yoksa tövbe tövbe

Rabia Tövbe de canim , Allahdan dir canim benim belki bana söylemeni istemiyor Allahim...insAllah süpriz olacak insAllak

Son düzenleme:
nisanda kimler erkek bebek denemesi yapacak kızlar??ben daha önce yazdım mart ayında stresten 1 hafta sonra yine regl oldum doktor bi çeşit testesteron hormonu içeren hap verdi yani nisana sarktı ama nisan kız ayı diyorlar

bunda belirtiler çok karişık.kızlarda mide bulantısı olmuştu.hiç belim ağrımadı.oğlumda mide bulantısı hiç olmadı.ondada bel ağrısı yoktu.bunda bulantı acıkınca oluyor.belim sürekli ağrıyor.uykum acayip oluyor.kızları hatırlamıyorum.

canım ben deneyecektim hem çin takvimi hem de nisan kız diyorlar vazgeçtim mayısa kaldım.Af ALLAHIM.ama yapsam içim rahat etmeyecek.mayısı bekleyeceğim artık ALLAHIN izniyle

benim belim ağrıyor ve midem bulanıyor.hiç bir hamileliğimde bel ağrısı olmamıştı.

kardelen canim senin kac cocugun var Allah bagislasin canim benim .....benim iki kizimda bel agrim yokdu ama 3. hamileliyim 3 ay cok kötü bir bel agrim vardi hemede nasil Allaha sükür gecdi 3 aydan sonra...seninki nasil?

nazcim bisiklet kas yapar kas demekte
testesteron hormonu demek
testesteron hormonuda erkek bebege bir adim yaklasmak demekk

hizli tempoda sabah aksam pestilin cikana kadar yuru
ip atla diyet yap zayif beslenn
su dogadan form varya gunde iki pakt ondan ic
vucudunda ne kadar potasyum magneyuzm varsa alip goturuyorr
kizimda son ana kadar icmistimm benim kizim olacagi belliydii 54 kiloydum
simdi 65 ayi gibi oldum

Son düzenleme:
kardelen ruyamda seni gordum
oglun oluyomus canimm mujdemis isterimm hic senide dusunmemistim haaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…