- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.041
canım benim ben de aynı senin gibi düşünüyorum iyiki varsınız...
çokk dua ediyorum hepinize,hele 2 kızı yada 2oğlu olanlar için durum farklı çok çok dua ediyorum inanın buna.inşallah isteyenler 1.de isteyenler 2. de isteyenler 3. de gönüllerine göre evlat sahibi olur,Rabbim kabul etsin inşallahh..
Canim benim,kendini bukadar yipratmamaya bak,guzel Vakit gecir kizlarinla....
Bende calismalara basladim, artik umutla Bile bakmiyorum, Zaten Gene tutmazsa diyorum...
Orkdm bisiklet surmek iyi gelirmi,hava süper ise bisiklet gitsem 5-6 km
hele şükür...
Ay canim benim cok ama cok sag ol beni düsündüyün icin Allah razi olsun ama niye görmedin ki gülüm ya
olsun hayirdir belki Allahdan ....
ezgincim rüya göremez oldum nerdeyse :44: DUAmida edip yatiyorum niye hic rüya görmez oldum anlamiyorum :44:
bundan 1 sene önceye kadar ne güzel rüyalar görürdüm ,icime seytanmi kacti yoksa tövbe tövbe
nisanda kimler erkek bebek denemesi yapacak kızlar??ben daha önce yazdım mart ayında stresten 1 hafta sonra yine regl oldum doktor bi çeşit testesteron hormonu içeren hap verdi yani nisana sarktı ama nisan kız ayı diyorlar
benim belim ağrıyor ve midem bulanıyor.hiç bir hamileliğimde bel ağrısı olmamıştı.
orkdm senin kızlarda bel ağrısı olmuşmuydu.
kardelen canim senin kac cocugun var Allah bagislasin canim benim .....benim iki kizimda bel agrim yokdu ama 3. hamileliyim 3 ay cok kötü bir bel agrim vardi hemede nasil Allaha sükür gecdi 3 aydan sonra...seninki nasil?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?