Süper Anneler - 2011

ÇOK HAKLISIN CNM
YAP BENCE DE....
inşallah bu ay kızcen gelir sanahayırla sağlıkla inşallah...

insallah olmaz gözüyle bakiyorum ama...biktim aglamaktan

hmm ok. zaten bugun gittim bisikletlen yarindan itibaren gidemem erken calisiyorum sürmem bende, rahat sürdüm zorlanmadimda bugun ama. ama sen öyle diyorsun oda yasak...ben ogluma bu halimle kaldim hamile, ramazanda siki bi diät yaptim, herkes hamileydi kafayi yedim 45 kadar düstüm, normal halim 48-50 arasidir. simdi ise 51-52 oynuyor....su bir hafta icinde iki kilo versem yeter diyorum yumurtlama zamani atmis olurum...ama diäte devam istanbulda durmadan disarda yicegiz....

su dogadan form ne kiz link yolla bi bana...ama magnezium kiz bebekte önemli degilmi??kiz dikkat et bunda dahda fazla kilo alma, vermesi zor olur...

illa kız olacak diye birşey yok tamam da benim çin takvimi nisan kız diyor.yumurtanın çekim gücü falan filan olayı var ya .ne bileyim ya neyin garantisi var ki ?tedbir bizden takdir ALLAHTAN

yok kızım yok...kız bebek için sıcak hava lazımmış falan...
yahu ben kışın başında,hem evde doğalgaz tesisatı bozulmuştu,2 ay dona dona evde,kızıma hamile kalmışım...o soğukta nasıl tuttu anlamadım

iyiki de tutmuş annesi,çok tatlı bir kızın oldu işte

oy oy yesin annesi onu...orası öle.....o benim arkadaşım yaaa....beraber süsleniyoruz,püsleniyoruz,alışveriş yapıyoruz...
Allah yavrularımıza güzel bi ömür nasip eylesin....
ilki kız olanın arkasına da bi erkek nasip eylesin

aslında ben bu soruyu herkese sorayım.kızı olanlar hamilelikte bel ağrısı yaşadınızmı.

cnm vala iki kizim varr hic belim agrimadiii,ilkinde cok kustummikincide ise ara ara sabah bulantilari baska hicbiseyim yoktu,uyku falanda yoktuya,masllhh cin gibiydimmmgorumcem hep uyurdu gunduz sasirirdimya belkide pipiliyle alakalidir

amin amin inşallah.Her anneye en az bir kız çocuk ALLAH nasip etsin.ve tabi ki en az bir erkek evlatta yarabbim

amin amin inşallah.Her anneye en az bir kız çocuk ALLAH nasip etsin.ve tabi ki en az bir erkek evlatta yarabbim

amin...ikisinden de inş...ya nedense bu aralar acaip bebek sevesim var...
şöle alsam avuçlarını avuçlarıma,bassam bağrıma...minicik ayaklarını öpsem....

Allahım nasip eyle

Son düzenleme:
arkadaşlar ben aranıza üye olarak yeni katıldım. Daha öncede söylediğim gibi ama uzun süredir sizleri takip ediyorum. Size kısaca hikayemi anlatayım.Benimde iki kızım var. Küçük kızımda genetik bozukluk var hasta. Üçüncü çocuğu 2008 yılından bu yana deniyorum. Ancak kanımda pıhtılaşma olduğu için bebeklerin kalp atışları durduğundan dolayı iki kez kürtaj oldum. Pıhtılaşmayı öğrendikten sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kulandım ve 3. kızıma hamile kaldım. Ancak 20 haftalık iken amni,yosentez yapıldı ve bebeğin hasta olduğu anlaşıldı o yüzden gebelik sonlandırıldı. Neyse bizde PGT yöntemini düşündük. Kıbrısa gidip hem cinsiyet seçimi yapalım hemde genetik olarak sağlıklı bir bebeğe sahip olalım dedik. Ancak benden alınan 16 adet yumurtadan 7 tanesi döllendi 1 erkek 6 kız ama sonuç tutmadı. Yani bu cinsiyet olayında ph düşürme , diyet yapma, yumurta günü hesaplama hiçbiri yoktu. ancak sonuç 1 erkek 6 kız embriyo. ne dersiniz. Yumurtamı acana sperm seçiyor. Sizlere soruyorum.

canım Allah yardımcın olsun....

kızlar bu arada konumuzla alakası yok ama şu hadis beni çok duygulandırdı,paylaşmak istedim:

H.z Allah , Mirac gecesinde, Habibi Edibi Muhammed Mustafa ( s.a.v.) Hazretlerine şöyle buyurdular ;

Günahları çok olmasın diye ümmetinin ömürlerini kısalttım.

Kıyamette hesapları şiddetli olmasın diye mallarını azalttım.

Ümmetinin kabirde çok habsedilmemeleri için onların zamanını geçirttim ( Onları ahir zamanda dünyaya gönderdim )

Son düzenleme:

canım hoşgeldin işallah Allah bebeğinin şifasını verir canım yumurtanın sperm seçtiğine ben de inanıyorum son günlerde bazı kadınlar hep erkek bazıları hep kız doğuruyor işallah anneme çekmemişimdir annem 4 kız doğurdu Allah ım işallah seninde gönlündekini verir canım....burda gerçekten moral buluyoruz hiç erkek doğuramam diyen arkadaşların kızlar oğlum olacak haberleriyle moral bulup cesaretleniyoruz..

Allah yardımcın olsun cnm baya sabır gerektiren bi hayatın var,inşallah herşey senin ve yavruların için güzel olur.
cnm cinsiyet konusunda o kadar çok araştırma var ki takip ettiğine göre bilirsin bizde burda çoğunu paylaştık,paylaşıyoruz.
bunlardan biride yumurtanın spermi çektiği...
yumurtaların iyonları,çekimi etkileyen durumlar vs vs..
bunlarda diyetle,yumurtanın iynolarını etkileyecek altın,bilgisayar,tlf gibi manyetik alan yaratacak şeyleri kullanmakla ve diğer yöntemlerle oluşuyor.
ben çok fazla bilgi sahibi değilim.arkadaşlar okuyunca sana bilgi verirler cnm.
tekrar Allah yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…