Süper Anneler - 2011

canım hoşgeldin işallah Allah bebeğinin şifasını verir canım yumurtanın sperm seçtiğine ben de inanıyorum son günlerde bazı kadınlar hep erkek bazıları hep kız doğuruyor işallah anneme çekmemişimdir annem 4 kız doğurdu Allah ım işallah seninde gönlündekini verir canım....burda gerçekten moral buluyoruz hiç erkek doğuramam diyen arkadaşların kızlar oğlum olacak haberleriyle moral bulup cesaretleniyoruz..

canım hoşgeldin işallah Allah bebeğinin şifasını verir canım yumurtanın sperm seçtiğine ben de inanıyorum son günlerde bazı kadınlar hep erkek bazıları hep kız doğuruyor işallah anneme çekmemişimdir annem 4 kız doğurdu Allah ım işallah seninde gönlündekini verir canım....burda gerçekten moral buluyoruz hiç erkek doğuramam diyen arkadaşların kızlar oğlum olacak haberleriyle moral bulup cesaretleniyoruz..

pardon canım yeni olduğum için henüz yazma konusunda iyi değilim. Banimde annem 4 kız doğurdu ancak 3 te erkek kardeşim var. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.

Teşekkkür ederim. Ancak ben PGT denemesinden sonra erkek çocuk doğuramayacağım kanaatine vardım.

oh oh sen benden şanşlıymışsın biz hiçççç pipili yokkkk.... annemin bide kürtajı var eskiden 12 haftaya kadar yasalmış kürtaş o da kızmış ama babam üzülsün diye erkek demiş çünkü annem kızda olsa erkekte olsa doğuracam demiş babam istememiş o da aklınca böyle cezalandırmış..canım yaa gözü kara kız olduğunu hissediyormuş bide ama yinede aldırmak istememiş...Allahım şu gözü kara kuluna bide erkek torun vereyim ne olur ...

Teşekkkür ederim. Ancak ben PGT denemesinden sonra erkek çocuk doğuramayacağım kanaatine vardım.

ben bu olaya hiç inanamamaya başladım burada okuduğum kadarıyla kimsenin tutmamış ymb var o arkadaşta yaptırdı onun yazdıklarını okuyabilirsin...yada tuttanlar çok mutlular o yüzden girmiyorlar ne bileyim kafamda acabalar var....?

inşallah bacımsın inşallah.
Yarabbim hepimize gönlümüzdekini verir inşallah.

dualarımız birbirimize vesile olacak inanıyorum inşallah.

aferin sana
ne demişler tevekkül tevekkül sonra yine tevekküll

oyle ama nurumm
caresi telafisi donusu yokk buktum boynumu vardim secdesine sigindim ona
ondan gelen herseye karsi boynum kildan ince
bakmayin deli dolu olduguma
ozumde bunlar var benimm

bildiğim kadarıyla pgt de rastgele sperm seçip yumurta ile döllüyorlar.
yani yumurtanın seçme olayı değil.
spermde x ler yoğunmuş demekki. nereden sperm almışlarsa x çıkmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…