- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #18.101
bacım paşa demeyin bir hoş oluyom yaaaa
bacım paşa demeyin bir hoş oluyom yaaaa
her erkek bebişe ve kız bebişe(isteyene göre)
dağıtalım bu şekeri
olmasmı kıslar
Allah yardımcın olsun cnm baya sabır gerektiren bi hayatın var,inşallah herşey senin ve yavruların için güzel olur.
cnm cinsiyet konusunda o kadar çok araştırma var ki takip ettiğine göre bilirsin bizde burda çoğunu paylaştık,paylaşıyoruz.
bunlardan biride yumurtanın spermi çektiği...
yumurtaların iyonları,çekimi etkileyen durumlar vs vs..
bunlarda diyetle,yumurtanın iynolarını etkileyecek altın,bilgisayar,tlf gibi manyetik alan yaratacak şeyleri kullanmakla ve diğer yöntemlerle oluşuyor.
ben çok fazla bilgi sahibi değilim.arkadaşlar okuyunca sana bilgi verirler cnm.
tekrar Allah yardımcın olsun..
canım hoşgeldin işallah Allah bebeğinin şifasını verir canım yumurtanın sperm seçtiğine ben de inanıyorum son günlerde bazı kadınlar hep erkek bazıları hep kız doğuruyor işallah anneme çekmemişimdir annem 4 kız doğurdu Allah ım işallah seninde gönlündekini verir canım....burda gerçekten moral buluyoruz hiç erkek doğuramam diyen arkadaşların kızlar oğlum olacak haberleriyle moral bulup cesaretleniyoruz..
pardon canım yeni olduğum için henüz yazma konusunda iyi değilim. Banimde annem 4 kız doğurdu ancak 3 te erkek kardeşim var. İnşallah Allah hepimizin gönlüne göre verir.
Allah yardımcın olsun cnm baya sabır gerektiren bi hayatın var,inşallah herşey senin ve yavruların için güzel olur.
cnm cinsiyet konusunda o kadar çok araştırma var ki takip ettiğine göre bilirsin bizde burda çoğunu paylaştık,paylaşıyoruz.
bunlardan biride yumurtanın spermi çektiği...
yumurtaların iyonları,çekimi etkileyen durumlar vs vs..
bunlarda diyetle,yumurtanın iynolarını etkileyecek altın,bilgisayar,tlf gibi manyetik alan yaratacak şeyleri kullanmakla ve diğer yöntemlerle oluşuyor.
ben çok fazla bilgi sahibi değilim.arkadaşlar okuyunca sana bilgi verirler cnm.
tekrar Allah yardımcın olsun..
Teşekkkür ederim. Ancak ben PGT denemesinden sonra erkek çocuk doğuramayacağım kanaatine vardım.
yavrum ben de senin bir kız iki oğlun olacak kanısına vardım
kizzz orkissss ne diyorrr bu karuuuularrryaa
Teşekkkür ederim. Ancak ben PGT denemesinden sonra erkek çocuk doğuramayacağım kanaatine vardım.
kız bunu sen mi diyosun???
:)))))))))))))))))))))))))
ah canım yaa.ben ınanıyorum senın oglun olacak.erkek bebek erken hareketlenırmış.erken hıssedermışsın.hadı hayırlı olsun ınşallh.çok merak edıyom yaa.sankı benım hamıle
ii olmana sevindim cnmmmsllh senin kerataya zipliyo simdidennn
insss olucak terosumyaa iki kizdan sonrada ogluss cok guzelll oluryaaa
bende denememden beri hic belirtim yok cnmya normalmi acepp,ara ara kasiklarim agriyo okadar,inss hamisimdirya
kizlar yarin 9. gun olucak iliskiden sonra,test yapsammiki:26:ama acele etmicemmm galibaa
valla bilgecim d..tumude yirtsam yapacak hicbisey yok artikktevekkulum sonsuzzz
canım benim ben de aynı senin gibi düşünüyorum iyiki varsınız...
çokk dua ediyorum hepinize,hele 2 kızı yada 2oğlu olanlar için durum farklı çok çok dua ediyorum inanın buna.inşallah isteyenler 1.de isteyenler 2. de isteyenler 3. de gönüllerine göre evlat sahibi olur,Rabbim kabul etsin inşallahh..
aferin sana
ne demişler tevekkül tevekkül sonra yine tevekküll
oyle ama nurumm
caresi telafisi donusu yokk buktum boynumu vardim secdesine sigindim ona
ondan gelen herseye karsi boynum kildan ince
bakmayin deli dolu olduguma
ozumde bunlar var benimm
arkadaşlar ben aranıza üye olarak yeni katıldım. Daha öncede söylediğim gibi ama uzun süredir sizleri takip ediyorum. Size kısaca hikayemi anlatayım.Benimde iki kızım var. Küçük kızımda genetik bozukluk var hasta. Üçüncü çocuğu 2008 yılından bu yana deniyorum. Ancak kanımda pıhtılaşma olduğu için bebeklerin kalp atışları durduğundan dolayı iki kez kürtaj oldum. Pıhtılaşmayı öğrendikten sonraki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne kulandım ve 3. kızıma hamile kaldım. Ancak 20 haftalık iken amni,yosentez yapıldı ve bebeğin hasta olduğu anlaşıldı o yüzden gebelik sonlandırıldı. Neyse bizde PGT yöntemini düşündük. Kıbrısa gidip hem cinsiyet seçimi yapalım hemde genetik olarak sağlıklı bir bebeğe sahip olalım dedik. Ancak benden alınan 16 adet yumurtadan 7 tanesi döllendi 1 erkek 6 kız ama sonuç tutmadı. Yani bu cinsiyet olayında ph düşürme , diyet yapma, yumurta günü hesaplama hiçbiri yoktu. ancak sonuç 1 erkek 6 kız embriyo. ne dersiniz. Yumurtamı acana sperm seçiyor. Sizlere soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?